Izmir iz motoya benziyor aynen motoru aslandan aldiniz sanirim hayirli olsunn..
Izmir iz motoya benziyor aynen motoru aslandan aldiniz sanirim hayirli olsunn..
Maşallah, Rabbim hem nazardan sakınsın hemde kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Sağlıkla binin
bana göre 600cc lerde en yakısıklı makine bu rabbim kazadan beladan korusun insaallah ..
Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanın.
hayırlı uğurlu olsun,kasko yaptırmayı ihmal etme,malum hırsızların gözü böyle motorlarda...
r6'nın yeri pistlerdir. keşke xv950 alıp 2 tekerin keyfini çıkarsaydınız iyi günlerde kullanın
Herkese çok teşekkür ederim, inşallah herkese daha iyileri nasip olur.
Evet motoru iz motodan aldim. Magaza muduru murat bey cok yardimci oldu sagolsun. Hatta test etmem icin kendilerinin kullandigi xv950 sini bile denemem icin verdi. İlla Şu yada bu modeli satayim diye uğrasmadi sonunda R6 ile ciktik neye niyet neye kismet, ama gozum xv de kaldi bir yandan İkinci motosiklet olarak alicaktim, fakat daha once basima iki motosiklet olunca birinin atil kalma durumu var o yuzden almadim.
Hayırlı olsun,kazasız belasız, güle kullanın
06 EB 8036
09 R 5520
Fotoğraflara bakıyorum; motordan ziyade (makinedir sonuçta) mütevazı tavrınız dikkatimi çekti. Böyle bir motosikletin yanında böyle mütevazı bir tavırla durabilen birisi muhtemeldir ki gaz kolu üzerinde bileğine de söz geçirebilecektir. Hayırlı sürüşler dilerim.
Aynen spor motosikletler ile ilgili bir ego kokusu gelirdi burnuma.. Siz böyle deyince okula cbr500r ile gelen elemandan neden hazzetmediğimi anladım.. Elemanın suratı gülmez,selam vermez,diğer motosikletlere garip bakar falan sevemedim. Sebep buymuş demek.. Kendime de dikkat edeyim biraz
Konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun r6 Bende r6 yı sevmezdim tip olarak fotolarda.. Bir gün oturduğum kafenin önüne geldi aşık oldum.. Kimi motosikletler fotojenik olmuyor demek.. Belki iki motosiklet sonra bende alabilirim
Hayirli ugurlu olsun.
Gule gule kullanin.
Allah kaza, bela vermesin.
Tekeriniz hep duz bassin.
Hayırlı olsun motorunuz kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
para olunca hayat başka bi güzel plansız ve tesadüfen alınan bir R6..
hayırlı uğurlu olsun...
xv950 sınıfının en hafif, en sade, kısaca en iyi motoru. r6'da öyledir belki, ss'ler ilgi alanımda olmadığı için bilmiyorum ama xv950 daha iyi olurmuş sanki.
imkanım olsa gidip alacagım ilk motor xv950... hayırlı olsun ama size de kazasız belasız sürüsler...
maşallah kazasız belasız hemde on numara yakışmış
senin durum bu dur bence https://www.youtube.com/watch?v=zKTk-ml0kJI
400 tl indirim de bana az gibi geldi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)