İyi akşamlar arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi okula gitmek için sıradan bi günde motorumla bölünmüş yolda giderken ışıksız bi kavşakta beni göre göre karşı şeride geçen bi bayan ,ya da teyze diyeyim, gördüm. Sonuç tahmin edersiniz ki frenlememe fırsat vermedi acil bi kararla kendimi sola attım aynı moto gp yarışlarındaki gibi motor altımdan kayarak gitti ve ben yuvarlandım. İlk kazamdı bu benim ama tecrübeli gibi yaptığımı düşünüyorum kazayı. Sonrasında olanlar enteresan bi baktım kadın ortalıkta yok basmış gitmiş. Kafandaki örtüden utan dedim içimden. Çok fena da sinirlendim tabi. Arkadan gelen araçlar da ben yokmusum gibi yolun ortasında geçip gittiler sağımdan solumdan. Sadece bi bisikletli yardıma geldi, motorumu kaldırmama yardım etti Allah razı olsun ondan. Onun gibi olamayanlardan da.... Neyse ekipmanlarım oldugu için sadece sol bilegim ve dizlerim zarar gördü buna da şükür. İnsanlığın ne hale geldiğini de öğrenmiş oldum. Daha kötüsü olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum ama başka birinin bencilligi ve dikkatsizliği yüzünden bileğim sarılı gezdiğim için de ne bileyim insan bi değişik hissediyor işte. Teşekkür ederim dinlediğiniz için. Böyle kazalar yıldıramaz bizi bu aşktan