Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bayan şöför mağduru

REKLAM ALANI
    kobra16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    İyi akşamlar arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi okula gitmek için sıradan bi günde motorumla bölünmüş yolda giderken ışıksız bi kavşakta beni göre göre karşı şeride geçen bi bayan ,ya da teyze diyeyim, gördüm. Sonuç tahmin edersiniz ki frenlememe fırsat vermedi acil bi kararla kendimi sola attım aynı moto gp yarışlarındaki gibi motor altımdan kayarak gitti ve ben yuvarlandım. İlk kazamdı bu benim ama tecrübeli gibi yaptığımı düşünüyorum kazayı. Sonrasında olanlar enteresan bi baktım kadın ortalıkta yok basmış gitmiş. Kafandaki örtüden utan dedim içimden. Çok fena da sinirlendim tabi. Arkadan gelen araçlar da ben yokmusum gibi yolun ortasında geçip gittiler sağımdan solumdan. Sadece bi bisikletli yardıma geldi, motorumu kaldırmama yardım etti Allah razı olsun ondan. Onun gibi olamayanlardan da.... Neyse ekipmanlarım oldugu için sadece sol bilegim ve dizlerim zarar gördü buna da şükür. İnsanlığın ne hale geldiğini de öğrenmiş oldum. Daha kötüsü olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum ama başka birinin bencilligi ve dikkatsizliği yüzünden bileğim sarılı gezdiğim için de ne bileyim insan bi değişik hissediyor işte. Teşekkür ederim dinlediğiniz için. Böyle kazalar yıldıramaz bizi bu aşktan
    Siyah&Beyaz ve mehmetenis bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuanlık Yok
    İnsanlar öyle işte yapacak bir şey yok ama oradaki insanlar yüzünden de insanlardan soğuma :D Ben de ilk kazamı 2 ay kadar önce yaptım ve kazayı yapınca akşam sokakt çok az insan görünen Milas da aniden bir kalabalık trafikteki arabalar bizim motoru kaldırmamıza yardım etti n bileyim bğr kalabalık herkes ilgilendi falan. Böyle yardım edildiğinde insan iyi hissediyor. Ama bilinçsiz insanlar da yok değil anlattığın gibi.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı MFTaşkıran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar öyle işte yapacak bir şey yok ama oradaki insanlar yüzünden de insanlardan soğuma :D Ben de ilk kazamı 2 ay kadar önce yaptım ve kazayı yapınca akşam sokakt çok az insan görünen Milas da aniden bir kalabalık trafikteki arabalar bizim motoru kaldırmamıza yardım etti n bileyim bğr kalabalık herkes ilgilendi falan. Böyle yardım edildiğinde insan iyi hissediyor. Ama bilinçsiz insanlar da yok değil anlattığın gibi.
    Sabahıb 8iydi ben kaza yaptığımda gittim derse girdim bi de 8.30da öğlene kadar dayandım sonra ortopediye gittim tıpta okuduğum için hemen halledildi bileğim. Teşekkür ederim iyi insanlar elbet var

Motosikleti
    xmax250
    bu tarz durumlarda karar vermek zordur ama kendi guvenliginizi aldıktan sonra motoru bir sekilde arabaya dogru carpmasını saglamak lazım... saniselik kararlar ama sizi hem masraftan hemde karsı tarafın o umursamaz durumundan kurtaracaktır...
    ferhatkars bunu beğendi.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tarz durumlarda karar vermek zordur ama kendi guvenliginizi aldıktan sonra motoru bir sekilde arabaya dogru carpmasını saglamak lazım... saniselik kararlar ama sizi hem masraftan hemde karsı tarafın o umursamaz durumundan kurtaracaktır...
    Teşekkür ederim ama anlık karar dediğiniz gibi ilk kazam olunca böylesini daha mantıklı gördüm. Arkadaşlarım da ona da vursaydın ödetirdin dediler zaten, grenajları biraz pahalı cbr125in. Hayırlısı ya olan oldu ne yapalım artık.

Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Alıntı kobra16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabahıb 8iydi ben kaza yaptığımda gittim derse girdim bi de 8.30da öğlene kadar dayandım sonra ortopediye gittim tıpta okuduğum için hemen halledildi bileğim. Teşekkür ederim iyi insanlar elbet var
    İyi en azından çabuk halletmişler :D Keşke o kadar beklemeseydin be abi tıp okuyan adamsın niye bekliyorsun :D ben kazanın olduğu akşam hiç bir şeyim yok iyim ben diye bağırıyordum tekerlekli sandalye getirdiler dedim oturmam ben buna iyim yok bir şeyim diye :D sonra ki sabah bir uyandım ayağımın üstüne basamıyorum seke seke okula gittim 1 hafta :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben tır yüzünden yaptım kazayı motoru son hızla bir çarpsan fark etmez bile o tırcılar :D

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O Örtülü kadına ithaf olunur:

Seni saçından dolarım
    Siyaha dokunmam beyazları yolarım.
    Ilık suyla yıkar, namazını kılarım
    Fark etmeden yamacından fırtarım
    Senin o kara başörtünü yırtarım !

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı MFTaşkıran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi en azından çabuk halletmişler :D Keşke o kadar beklemeseydin be abi tıp okuyan adamsın niye bekliyorsun :D ben kazanın olduğu akşam hiç bir şeyim yok iyim ben diye bağırıyordum tekerlekli sandalye getirdiler dedim oturmam ben buna iyim yok bir şeyim diye :D sonra ki sabah bir uyandım ayağımın üstüne basamıyorum seke seke okula gittim 1 hafta :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Ben tır yüzünden yaptım kazayı motoru son hızla bir çarpsan fark etmez bile o tırcılar :D
    Ders vardı gıcık bi hocaydı takar bana diye bekledim :D Ben de bileğim sakat geziyorum allahtan sol kolda yoksa ne yapardım bilmem :D
    MFTaşkıran bunu beğendi.

Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Vitesleri değiştirirken zorlandım bir süre sol ayak bileğinden ötürü ama sonr geçti :D

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O Örtülü kadına ithaf olunur:

Seni saçından dolarım
    Siyaha dokunmam beyazları yolarım.
    Ilık suyla yıkar, namazını kılarım
    Fark etmeden yamacından fırtarım
    Senin o kara başörtünü yırtarım !
    Ağzına sağlık ama insanlık kafada örtüde değil

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    kadın kaçtıktan sonra ödü patlayıp ölmüş olabilirsize bir şey oldumu öldünüzmü diye altınada işemiştir.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadın kaçtıktan sonra ödü patlayıp ölmüş olabilirsize bir şey oldumu öldünüzmü diye altınada işemiştir.
    Yok yahu olmasın öyle bişeyi hiç istemem, birazcık bilinç oluşmuş olsa benim için yeterli

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Geçmiş olsun arkadaşım
    Eski kasa cbr 125'lerin yedek parça grenaj fiyatları nedir çok merak ettim pahallı olduğunu biliyoruzda neye göre pahallı? Eski ve cılız olmasına göremi pahallı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi internette bulamadım ben

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşım
    Eski kasa cbr 125'lerin yedek parça grenaj fiyatları nedir çok merak ettim pahallı olduğunu biliyoruzda neye göre pahallı? Eski ve cılız olmasına göremi pahallı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi internette bulamadım ben
    Teşekkür ederim. Benimki ara kasa aslında ama kafa grenajı hariç eskisinden bi farkı yok sanırım. Kafa grenajı da burda fiyatı :http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...51993571/detay

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı kobra16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Benimki ara kasa aslında ama kafa grenajı hariç eskisinden bi farkı yok sanırım. Kafa grenajı da burda fiyatı :http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...51993571/detay
    Sağolasın demekki kasasaına göre pahallıymış insanlar o kasaya göre daha ucuz yedek parça bekliyorlarmış demek.
    O kadarda pahallı değilmiş sen bizim yzf r125'in yedek parça fiyatlarını bilsenbilirsin belki tek kafa grenajı 550 tl

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın demekki kasasaına göre pahallıymış insanlar o kasaya göre daha ucuz yedek parça bekliyorlarmış demek.
    O kadarda pahallı değilmiş sen bizim yzf r125'in yedek parça fiyatlarını bilsenbilirsin belki tek kafa grenajı 550 tl
    Yeni kasaların daha ucuz parçaları evet onu duydum yamahayla kaza yapmamak lazım

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Öncelikle geçmiş olsun , en kötü kazan böyle olsun.
    2. olarak haklı ve ölü olmak yerine temkinli ve sağlıklı olmak adına o kavşak noktasına yaklaşırken araba olmasa bile en kötü düşünüp önceden yavaşlaman lazımdı , sen arabayı gördüğün halde onun seni bekleyeceğini düşünerek hata yapmışsın , arabaya yol ver demiyorum ama onun atlaya bileceğini düşünüp hızını uygun bir hıza indirmen gerekirdi. Tabi bazen basireti bağlanıyor insanın bunu da göz ardı etmiyorum ama bir sonraki kavşağa yaklaşırken kavşak bomboş olsa bile sen kaza anını hatırla ve gaz kes.
    Tekeriniz düz bassın.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Pekbipicadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun , en kötü kazan böyle olsun.
    2. olarak haklı ve ölü olmak yerine temkinli ve sağlıklı olmak adına o kavşak noktasına yaklaşırken araba olmasa bile en kötü düşünüp önceden yavaşlaman lazımdı , sen arabayı gördüğün halde onun seni bekleyeceğini düşünerek hata yapmışsın , arabaya yol ver demiyorum ama onun atlaya bileceğini düşünüp hızını uygun bir hıza indirmen gerekirdi. Tabi bazen basireti bağlanıyor insanın bunu da göz ardı etmiyorum ama bir sonraki kavşağa yaklaşırken kavşak bomboş olsa bile sen kaza anını hatırla ve gaz kes.
    Tekeriniz düz bassın.
    Çok teşekkür ederim. Ben normalde hep yavaşlarım zaten kavşaklarda. Kadın yol verecekmiş gibi yavaşladı önce, beni şaşırtan da bu oldu zaten ben de biraz daha gaz verdim. Ben tam duracak zannederken yavaş yavaş çıkmaya devam etti ki beni görüyor yüzüme bakıyor gel bana çarp ta senin canını alayım dedi resmen. Yoksa ben alıştım kavşaklarda pat diye çıkan araçlara. Ben de direk sola yatırdım motoru bilinçli bi şekilde. Sonra kadın arazi. Teşekkür ederim haklısınız siz de ölü olup haklı olmak bi işe yaramaz.
    Pekbipicadam bunu beğendi.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    çok geçmiş olsun. motoru yatırmayacaksınız benim gibi gidip bodoslama dalacaksınızki hasarın tamamını karşıdan alasınız.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun. motoru yatırmayacaksınız benim gibi gidip bodoslama dalacaksınızki hasarın tamamını karşıdan alasınız.
    çok teşekkürler, çarpsam belki daha kötü olurdu benim için, öyle bakıyorum ben olaya sağlık olsun yahu olan oldu çünkü

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)