Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bayan şöför mağduru

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    27 Eylül 2013
    aea der ki " ne olursa olsun motorun üstünde kalın "

    geçmiş olsun kardeşim hemen polisi arıcaktın yaralamalı trafik kazası dicektin çevre kameralardan bulunurdu şöför.. üstüne gitmemişsin hiç.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Şehir
    -
    Motosikleti
    DUKE 200
    Geçmiş olsun

  3. #23
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı to1ga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aea der ki " ne olursa olsun motorun üstünde kalın "

    .
    Kaza anında motosiklet üzerinde olmak olabilecek en kötüye razı olmak demektir.Motosikletten ayrılın herzaman.Yanlış bilgi.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

  4. #24
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2005
    Alıntı kobra16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi okula gitmek için sıradan bi günde motorumla bölünmüş yolda giderken ışıksız bi kavşakta beni göre göre karşı şeride geçen bi bayan ,ya da teyze diyeyim, gördüm. Sonuç tahmin edersiniz ki frenlememe fırsat vermedi acil bi kararla kendimi sola attım aynı moto gp yarışlarındaki gibi motor altımdan kayarak gitti ve ben yuvarlandım. İlk kazamdı bu benim ama tecrübeli gibi yaptığımı düşünüyorum kazayı. Sonrasında olanlar enteresan bi baktım kadın ortalıkta yok basmış gitmiş. Kafandaki örtüden utan dedim içimden. Çok fena da sinirlendim tabi. Arkadan gelen araçlar da ben yokmusum gibi yolun ortasında geçip gittiler sağımdan solumdan. Sadece bi bisikletli yardıma geldi, motorumu kaldırmama yardım etti Allah razı olsun ondan. Onun gibi olamayanlardan da.... Neyse ekipmanlarım oldugu için sadece sol bilegim ve dizlerim zarar gördü buna da şükür. İnsanlığın ne hale geldiğini de öğrenmiş oldum. Daha kötüsü olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum ama başka birinin bencilligi ve dikkatsizliği yüzünden bileğim sarılı gezdiğim için de ne bileyim insan bi değişik hissediyor işte. Teşekkür ederim dinlediğiniz için. Böyle kazalar yıldıramaz bizi bu aşktan
    Kafasındaki örtü ile alakasını anlamadım? Başı kapalı olunca Allah korkusu kesin var gibi bir durum mu var? Ya da hak hukuk bilmek? İnsan hakkına saygı göstermek?

    Geçmiş olsun...

  5. #25

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Ben dört sene üniversite okudum konyada, yolun kenarında ölsen %70i dönüp bakmaz. Geçmiş olsun bununla. Şimdi millet karşı çıkacak, iki olay anlatayım yaşadığım;
    1. Bir akşam (vizeler var diye arkadaşın evde toplandık birbirimize sorular soruyoruz) benim başım acayip ağrımaya başladı. Eve geçiyorum ahali dedim. Çıktım. Yolda yürürken (eğitim fakültesinden yaka yoluna doğru gidip caminin oraya çıkan yol) bi an başım döndü, karardı. Uyandığımda kaldırım kenarında yatıyordum. Üstüm başım çamur, yüzümü çarpmışım falan. Etrafımdan geçiyor insancıklar. Tuhaf tuhafta yüzüme bakıyorlar. Polis geldi sarhoş diye ihbar etmişler. Geldiler, anlattım, ambulans çağırdılar hastaneye gittim. Doktor yorgunluktan dedi muayene sonucunda.
    2. Son senem daha önce yolda bayıldığım zaman giremediğim (doktor en az 2 gün dinlenmelisin demişti) sınavlardan kaynaklanan alttan ders olayı çok, mezun olmakda lazım. Ders çalışıyorum. Yoruldum (tecrübe var zaten) dedim yatıyım önceki gibi olmayım. Uyudum, gece uyandım ki gözlerimi açamıyorum. İçine kum dolmuş sanki. Yanıyor. Işığı açtım el yordamı ile, öyle böyle yanmadı. Neyse telefonu aradım ama bulamadım. Onu ararken elime güneş gözlüğü geçti, taktım gözüme çıktım evden. Hastaneye gidiyorum. Yoldaki sokak lambaları canımı alıyor sanki. Bir süre sonra artık gözümü tamamen kapatıp kaldırım kenarına oturdum düşmeyeyim diye. Biliyorum ki hastaneye 600mt kaldı. Dedim gözleri az dinlendireyim devam ederim. Yok, açamıyorum gözümü, duyuyorum birileri geçiyor çevremden, kimsenin umrunda değil. Gene sağolsun polisler geldi, gözüm kapalıyken bile tepe lambasının ışığını farkettim. Hemşerim sarhoşmusun dedi arabadan inmeden. Gözlüğü azcık indirip gözümü zoraki araladım. Hemen indiler arabaya aldılar beni doğru hastaneye. 3 gün yattım. Doktordan rica edip günde 2-3 saat sınavlara gittim. Hepsinde güneş gözlüğü takılıydı. 2 drs hariç geçtim, onlarıda bütlerde verdim.

    O lanet yolun kenarında ölsek kimse umursamazdı...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)