yeni bir motorsiklet mi almalıyım bilgisayar mı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yaş kaç, Ehliyet var mı, motoru okula git gel için mi kullanacaksın, nedir açıkla biraz
-
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Yaş kaç, Ehliyet var mı, motoru okula git gel için mi kullanacaksın, nedir açıkla biraz
ehliyet yok yaş 17 en kısa zamanda alacağımm o ayrı ama bıktım artık karar vereyimde alayım aşamasındayım motor alırsam ancak mahalle arasında turlayabileceğim
-
ehlıyetsız turladıgın yerde bırıne çarparsan tum hayatın kararın, sence ne almalısın dusun sımdı?
-
Ehliyetin yok motosiklet mi alayım bilgisayarmı diye soruyorsun .
-
böyle tepki gelecekğini biliyordum ama en kısa zamanda alacağım 10 bin km mobilet tecrübem var olmaz mı
-
Ehliyetinin olmaması, mahalle arası turlayacak olman, bunlar motorsiklet almanı anlamsız kılan etkenler. Topla amd 8 çekirdek işlemci 8-16 gb ram ge force 480 gtx ekran kartlı bi bilgisayar ohh mis. 6 sene kullanırsın bu sistemle bilgisayarını hiç bir oyunu full ayarda kasmadan açarak.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
böyle tepki gelecekğini biliyordum ama en kısa zamanda alacağım
10 bin km mobilet tecrübem var olmaz mı
10.000 km ne kadar çokmuş ilk ehliyetini al sonra bakarsın
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Leon10Rhyme adlı üyeden alıntı
Ehliyetinin olmaması, mahalle arası turlayacak olman, bunlar motorsiklet almanı anlamsız kılan etkenler. Topla amd 8 çekirdek işlemci 8-16 gb ram ge force 480 gtx ekran kartlı bi bilgisayar ohh mis. 6 sene kullanırsın bu sistemle bilgisayarını hiç bir oyunu full ayarda kasmadan açarak.
kaptan sen bayağı geriden geliyorsun naptın amd gtx 480 ler fln ben düşünüyorum gtx 980 mi 780 mi diye :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Freye adlı üyeden alıntı
10.000 km ne kadar çokmuş ilk ehliyetini al sonra bakarsın
dedemin mobiletini kullanmaya başladım ilk orjinal 103 tü 5 binde tertemizdi tabi ben aldım onu karbüratör vs yaptık bişeyler 8 binde iken gösterge bozuldu 2 sene öyle kullandım sonra dedem bıktı sattı onu parayı bana verdi git adam gibi birşey al dedi gittim bionikm aldım 3 binde dededen aldımm onuda orjinal 300 km sonra gösterge patladı haziran ayında o zamandan bu zamana öyle gidiyor işte
-
Cod. Adwanced warfare de pek güzel oyun
-
bence önce derslerine yüklen. motoru herzaman alırsın. ama okul gittimi gider dahada geri gelmez.
-
ben bilgisayar al diyorum. ilerisi için daha güzel bir araştırma yapabilirsin bilgisayarla. ehliyet nasıl alınır sınav soruları direksiyon sınavı falan
-
Üzerine biraz daha ekle mac al
-
telike adlı üyeden alıntı
ben bilgisayar al diyorum. ilerisi için daha güzel bir araştırma yapabilirsin bilgisayarla. ehliyet nasıl alınır sınav soruları direksiyon sınavı falan
hocam ders anlatma videosu izleyeyim diyorum onu bile izleyemiyorum geçen ödev yapmak için internet kafeye gittim olmuyor yani bunla...
-
Hangisinde vakit geçirmek istiyosan onu al.
İşe falan gidiyosan,dışarda bir yerlere gidiyosan, dışarda vakit geçiriyosan motor al.
Yani ne yaptığını sen bizden daha iyi biliyosun. Ne yaptığını, hangisine daha fazla ihtiyacın olduğunu bırakalımda kendin bul.
17 yaşında gelmişsin, ehliyet almak için önünde hiçbir engel yok. Git al, sonrada motor alacaksan motor al.
Hayat dışarıda yani.
O bilgisayarınada format at,aç bi içini temizle rahatlar,kendine gelir makina.
-
logan07 adlı üyeden alıntı
Üzerine biraz daha ekle mac al
Haykırdım ahahahahaha
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
kaptan sen bayağı geriden geliyorsun
naptın amd gtx 480 ler fln ben düşünüyorum gtx 980 mi 780 mi diye :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
dedemin mobiletini kullanmaya başladım ilk orjinal 103 tü 5 binde tertemizdi tabi ben aldım onu karbüratör vs yaptık bişeyler 8 binde iken gösterge bozuldu 2 sene öyle kullandım sonra dedem bıktı sattı onu parayı bana verdi git adam gibi birşey al dedi gittim bionikm aldım
3 binde dededen aldımm onuda orjinal 300 km sonra gösterge patladı haziran ayında o zamandan bu zamana öyle gidiyor işte
Ben hem bütçeye uygun hemde uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğin sistem öneriyorum ki paran cebinde kalsın ihtiyaç anında zorda kalmayasın diye Yoksa sana bir sistem hazırlarım dersin " abi bana borç alacağım biyer bulun "
-
Leon10Rhyme adlı üyeden alıntı
Ben hem bütçeye uygun hemde uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğin sistem öneriyorum ki paran cebinde kalsın ihtiyaç anında zorda kalmayasın diye
Yoksa sana bir sistem hazırlarım dersin " abi bana borç alacağım biyer bulun
"
bende bilirim en pahalı parçaları toplamayı ;) önemli olan fiyat/performans ürünü alabilmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
Proud adlı üyeden alıntı
Hangisinde vakit geçirmek istiyosan onu al.
İşe falan gidiyosan,dışarda bir yerlere gidiyosan, dışarda vakit geçiriyosan motor al.
Yani ne yaptığını sen bizden daha iyi biliyosun. Ne yaptığını, hangisine daha fazla ihtiyacın olduğunu bırakalımda kendin bul.
17 yaşında gelmişsin, ehliyet almak için önünde hiçbir engel yok. Git al, sonrada motor alacaksan motor al.
Hayat dışarıda yani.
O bilgisayarınada format at,aç bi içini temizle rahatlar,kendine gelir makina.
asosyel sayılırım tek mobilet için dışarı çıkarım aslında sosyalleşmek için motor mu almalıyım bilemedim telefonum idare ediyor bilgisayarı sadece haftasonları açıyorum yoğunluk nedeniyle ama insan oyun da oynamak istiyor :(
-
sorucak motosiklet kalmayınca bilgisayarmı soruyorsun artık her gün ayrı konu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)