Ehliyetin bile yok kardeşim ne motoru git al bilgisayarını keyfine bak.
kardeşim sen bence bilgisayar al,motor videolarını izlersin sonra da gerçekleştirirsin
ulan ahaha aklımdan geçiriyodum 2. el bi cbf 150 alıp bi bilgisayarmı toplasam ktm nin yerine bi araştiriym bu tarz konuları dedim bi baktım bizim snapy x ahaha
Ya sor snappy'ım sor bilgisayar sor motor sor onlarda bitince alacağın saati ayakkabıyıda sor bize canın sagolsun laf soyleyenlere takılma elbet onlarında koyunları tavukları olacak gün intikam günü deriz
4100 TL + 500 TL vererek bilgisayar aldım geçen ay.
Keşke motor alsaydım diyorum bazen. Bilgisayarı sadece nette
gezinmek için alacaksan 1000TL'ye kadar birşeyler bak.
İlla oyun oynacağım diyorsan bilgisayarı aldıktan sonra
oyunlara para verebilecek bütçen var mı onu düşün.
Korsan oyunlar fazla zevk vermiyor multiplayer yapmadıktan
sonra pek anlamı kalmıyor. Oyunların fiyatları da ucuz değil
seninde bildiğin gibi. Oyun bilgisayarı'da alacaksan bence
2500 TL'den fazla vermene gerek yok.
Madem motor var,al bilgisayari yoluna bak baskan,para biriktirir gene alirsin motorunu,gene motorun gidiyo geliyo,bilgisayarin donmasi nedir iyi bilirim,kanser eder adami yav,al bilgisayarini sagligin bozulmasin :D
Ben martta bütçemi arttırmak için pc yi satmayı düşünüyorum
http://www.monsternotebook.com.tr/ur...R#.VYJ1Qfk59rM
Kısaca ben;
Motorun ortalama 2.5-3lt / 100km yakıt tüketiyor. Çok fazla bir tüketimi yokmuş.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...normal-mi.html
Daha fazla tüketiyorsa buji, filitre vs baktır.
Alacağın motor ile daha fazla yakıt tüketirsin. Teknolojik falan hikaye en fazla 100km de yarım litre oynar. Yılda 25-30bin km yapmıyorsan salla gitsin.
Hergün bilgisayar başında kanser olacağına güzel bi bilgisayar al kendine
bilgisayarımı aldım çok şükür 2500 liraya sistem topladım neredeyse 1 sene arayla aldım.allahıma şükürler olsun
Köy hayvanlarının neslini korumak adına ben PC öneriyorum ki almış zaten
Bilgisayarın özelliklerini yazar mısın, birkaç revizyonla ayağa kaldırılırsa çok ucuza bilgisayar derdinden kurtulabilirsin.
Başka bir deyişle; bilgisayarın bloğu sağlamsa yeni silindir-piston a gerek yok rektefiyeye sokarsın
Anakart özelliklerini, remleri vs ne biliyorsan yaz.
Edit: almış bile. Bin liralık sistem neyine yetmiyordu da motor parasına pc aldın? Neyse hayırlı olsun. RIDE oynarsın artık
peki sen 3 milyar 750 mılyar milyon sen bu parayi ne yaptın evde çocuğlar actır bana ne diyor bilıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)