Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

MOTOSİKLETÇİLER ADINA BİR PROJE

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Leon10Rhyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Aralık 2014
    Şehir
    Ortaköy
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Fikir çok güzel desteklenmeyecek gibi değil gerçekten ancak bilgisayar için toplasan 50'e yakın motorsiklet simulator oyunları var ve hepsi çok yararlı. Önerebileceğim en iyilerinden biri " safety driving simulator " oyunudur. Ayrıca hem simulasyon hem arcade bir arada keyifle oynayabileceğiniz ve tecrübe edinebileceğiniz oyunlardan biriside " Test Driver " serisi. Araç simulator olarak şiddetle " city car driving " oyununu öneriyorum arkadaşlar eğer elinizde direksiyon seti varsa mutlaka oynamanız gereken bir oyun. İnanılmaz gerçekçi ve eğitici bir simulator yapmışlar. İsmini verdiğim oyunların grafiklerinden medet beklemeyin Test Driver hariç. Bunların haricinde android için bir motorsiklet simulasyon oyunu vardı adını unuttum virajları alırken gerçekten zorlanıyorsunuz eğer doğuru açı ile almazsanız sonunuz ya duvarda ya mezarda bitiyordu. O oyun sayesinde hangi hızda hangi açılarda viraj alınacağını öğrendim. Hatırlayınca bu mesajımı editleyip ismini veririm.

    Konuyu açan arkadaşıma gelince eğer bir ekibin varsa, 3d modelleme ve yazılımda profesyonelseniz bu işe girin her türlü destekçinizim. Ayrıca ismini verdiğim oyunları oynayarak yeni tecrübe, deneyim ve fikir sahibi olabilirsin projende.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2014
    Şehir
    İZMİR
    Yazılım, programlama yapay zeka ve bilgisayar oyunları dersim var fakat daha 1. sınıfım ileride yardımcı olurum )
    Bir başka öneride benden...
    SAĞLAM KASK
    SAĞLAM MONT
    SAĞLAM PANTOLON
    SAĞLAM ELDİVEN
    SAĞLAM BOT
    SÜRÜŞ EĞİTİMİ

    mutlu sürüşler...
    eee abi iyide başka araba önüne kırarsa işte eğitimde o adamın önüne kırıp kırmayacağını anlamanı sağlıyorlar.
    eee abi iyide viraja girdik çakıl kum çıktı karşıma, eğitimde veriyorlar hocam ne yapman gerektiğini o viraja nasıl girmen gerektiğini, görüş mesafeni
    eee abi ....

  3. #23

    Üyelik
    01 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Evet bütün bilgiler mevcut. Ancak yine de araştır-gerçekleştir mantığını kullanacağım. Destek alacağım kurum ya da kuruluş yok. Fakat yine de nir deneme amaçlı olur ve beğeni kazanırsa devamı gelir diye düşünüyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

    Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler. Konu şu ki ; insanlar kaza anında reflekslerini kullanırlar. Refleksler , bilinçsiz bir şekilde, alışıldığa uygun biçimde hareket eder. İşte insan vücudunda hiçbirşey bilinçsiz hareket etmez. Önceden bilinç altına kaydedilmesi gerekir -ki bu oyunda o imkanı veriyor.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)