Forumda Açılan başlıklar ve yorumlar
Reklamlar
-
Ben genel olarak forumda okuyucu konumdayım iyi bildiğim bir konu veya başıma gelmiş bir olay dışında çok fazla fikir beyan edip konu açan biri değilim. Ancak açılan konularda soru soran insanların istediği cevaplar dışında bir çok insan bilgi vermek yerine soru soran kişinin hevesini baltalamak gibi bir huyu var, neden , niye , niçin yapıyorlar bilmiyorum ama bu olumsuz yorum yapan insanlardan rica ediyorum , fikrinizi beyan edin, sorulan soru zaten fikir edinmek amaçlı , ama bir neden veya sebep belirtmeden olmaz , alma , yapamazsın , gidemezsin gibi cevaplar karşı tarafında hevesini kırmaktan başka bir işe yaramıyor. Onun yerine biz yol yordam gösterelim sonuçlarına kendileri ulaşsalar ve katlanmayı öğrenseler daha iyi olmaz mı ? Herkese sevgiler saygılar.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
-
Bu konuyu ben açacaktım ama yine o insanlar ile uğraşmak istemediğim için açmadım ve inanın haftalardır bu konuyu kim açacak bir tek bana mı öyle geliyor diyordum )
ELLERİNE SAĞLIK....
-
beni anlatmis arkadaş.ne zaman konu açsam soru sorup yardim istesem sekil a en son actigim konuyu takip edin göreceksiniz
Gerçi onları kaale almiyorum bence hevesin kirilmasin .birak konuşur konuşur susarlar. Onlarda zaten kiskanclik çekememezlik var.saldirmalari bu yüzden.
-
Bu basliga da atarlanan çok olur
-
üstüne az daha koy ybr al ybr
-
Forumun yas, kultur ve egitim seviyesi eski yillara oranla bugun cok dusuk oldugu icin, olduca enteresan yorum ve kullanicilara bol bol denk geliyoruz.
Bu konuda yapacak cok bir sey yok malesef, yardimci olmaktan cok irite edici yorumlari gormezden gelmek durumundayiz.
Beni en cok eglendiren orneklerden biri de KTM duke almayi dusunen birine henuz hayatinda motosiklet kullanmamis ama foruma uye kisilerin onu alma suremezsin, sana yaramaz tenere al falan gibi seyler yazmalari.
Veya Kawasaki Ninja 300 alacagim kullanan arkadaslardan ricam bilgi ve deneyim paylasabilir mi, uygun mudur diye soran arkadasa, bu motora binmedigi halde Altin elbiseli adam yorumu izleyip alma karenajlari dokuluyo onun ve amortisorleri de tahta onun(ikisi de yalan halbuki) demeleri
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Forumun yas, kultur ve egitim seviyesi eski yillara oranla bugun cok dusuk oldugu icin, olduca enteresan yorum ve kullanicilara bol bol denk geliyoruz.
Bu konuda yapacak cok bir sey yok malesef, yardimci olmaktan cok irite edici yorumlari gormezden gelmek durumundayiz.
Beni en cok eglendiren orneklerden biri de KTM duke almayi dusunen birine henuz hayatinda motosiklet kullanmamis ama foruma uye kisilerin onu alma suremezsin, sana yaramaz tenere al falan gibi seyler yazmalari.
Üstüne 3-4 ekle 600'lük al.
O motora o para verilir mi ya.
Kaç gördün en son.
Hepsinden iyreniyorum.
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
''az daha koy ybr al'' uyuz olduğum bir laf
-
Benim de en sinir oldugum "o paraya mt-07 alirsin"
-
31 Aralık 2014, 19:25
-
31 Aralık 2014, 19:37
Benim artık forumu bırakmama ramak kalmasının başlıca nedeni kullanmadığı motosiklet hakkında ordan burdan duyup sıkanlar, yalan söyleyenler.
-
31 Aralık 2014, 19:43
Burada herkes ybr diye yirtiniyor ama benim trafikte gordugum motorlarin cogunlugu cin mallaro yada markasi az zikredilen modeller ne bileyim mondial kanuni asya ama bu siteye bakildiginda herkes ybr kullaniyo
-
31 Aralık 2014, 19:50
özellikle motosiklet kullanmayanların bu forumda sadece okuyucu olmasını çok isterim çünkü kullanmaya başladıktan sonra herşey çok daha farklı oluyor bu şekilde yorum yapanların yorumlarının hiçbir değeri yok benim gözümde bilmediğin konuya çok yorum yapmak istiyorsan bilmiyorum yazabilirsin mesela
-
31 Aralık 2014, 19:50
Yalniz konuyu acan adamin nickine bakin ahahaha :D :D
-
31 Aralık 2014, 19:51
Birseyleri öğrenmek adına açıyoruz genelde konuları gerçekten yorumunu hiç esirgemeden sıkılmadan yazan çok oluyor hepsinden Allah razı olsun.Birde o küçük gören kişiler var yani bilmiyor olabiliİz evet ama bu sizin küçük görmeye hakkınız olduğunu getirmez."Saygılı olalım Saygı bulalım"
-
31 Aralık 2014, 20:09
Evet söylediklerinizde haklısınız ama simdi şöyle bir durumda var,o motosikleti olmayan veya olsada kullanmadığı motosikletler hakkında yorum yapanlar bu forumda açılan konuların %90ını da onlar açıyor,okadar abuk subuk konular açılıyor okadar saçmasapan geyikler dönüyor ki (bazıları gerçekten eğlenceli de olabiliyor tabi) bu her konuda aynı muhabbet havasına dönüşüyor..
Kimi bilgisini paylaşıyor,kimi bilgisini paylaşanı kendi bilgisiyle dövmeye kalkıyor,hakaret ediyor..
Onu bırakın bazen konu sahibi utanmasa yorum yapanı dövecek karşılıklar veriyor,kararını vermiş onay almaya gelmiş,kararı dışında bildiği dışında yapılan yorumları yerin dibine sokuyor,haliyle insanın git ne halt yiyiyorsan ye diyesi geliyor,herkes kimin ne olduğunu zamanla aklına kazıyıp başka bir konuda karşılaştıklarında yok yere yine birbirine giydiriyorlar,sonra yine konu piç oluyor..
-
31 Aralık 2014, 21:40
Bu formda Biri birşey yapsada hemen eleştirsek a.şnin personelleri hep mesaide.bekliyorlar
Değer verip cevap yazmıyacaksınız böyle klişe insanlara.
-
31 Aralık 2014, 21:59
Önyargılı ve kompleksli bir millet olduğumuz için olabilirmi acaba.kendini dev aynasında gören ama bi halta yaramayan, hani adam akıl istiyor fakat akıl verip doğruya göstereceği yerde nasılsa acemi bişey bilmiyor deyip Vurun abalıya misali...
-
31 Aralık 2014, 22:24
Rutin yapılan yağ bakımına verilen yüksek meblağı resmileştirmek için kullanıcıların sonradan eklediği ''genel bakım''yapıldı tabiri beni sinir eden şey en çok bu forumda
Halbuki az çok bakım tamirden anlayan birinin nezdinde genel bakım motorun karşısına geçip 2 bardak çay içmekten ibarettir..Genel olarak motora bakar
-
31 Aralık 2014, 23:56
ENİGMA adlı üyeden alıntı
Yalniz konuyu acan adamin nickine bakin ahahaha :D :D
Guzel tespit
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)