Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bunalimlardaayim.

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durumum yok aslında banka bi sürpriz yaparda kredi kartı limiti artırırsa ona 9 ay yaptırırım geri kalanına nakit öderim 200 cc uzun yolda yeterli olmaz mı ? Bide babam bile satsa 2.el motor alma niyetinde değilim almam aslında ama bilmiyorum.Zaten otobandan gitme taraftarı değilim motoru bi alayımda oturup rota çizerim :D ama dönüş yolum kuşyuvası ve konya üzerinden olacak orası kesin :D :D
    Ucuza iyi motor gerçekden yok iyi bir şey istiyorsan paraları gözden çıkarmalısın elimdekini satınca bir daha düşük cc ye elimi sürmeyecem

Bende bi banka kredisi çekecem düşük cc ile ömür bitmez bu günleride bir daha geri getiremem motor dediğin rahat 120-130 zorlanmadan yapmalı yokuşlarda torku hissetmelisin sollamalarda zorlanmamalısın arkaya kamp çadırı top case eşya yüklediğinde moralin bozulmamalı

Elinde fırsatın varken 200-250 cc al düşük cc lere hiç bulaşma düşük cc uzun yolda adamı motordan soğutur ,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuza iyi motor gerçekden yok iyi bir şey istiyorsan paraları gözden çıkarmalısın elimdekini satınca bir daha düşük cc ye elimi sürmeyecem

Bende bi banka kredisi çekecem düşük cc ile ömür bitmez bu günleride bir daha geri getiremem motor dediğin rahat 120-130 zorlanmadan yapmalı yokuşlarda torku hissetmelisin sollamalarda zorlanmamalısın arkaya kamp çadırı top case eşya yüklediğinde moralin bozulmamalı

Elinde fırsatın varken 200-250 cc al düşük cc lere hiç bulaşma düşük cc uzun yolda adamı motordan soğutur ,
    Evet haklisim bunun bilincindeyim her ne kadar kendi motorum.olmasada cok kullandim arkadaslarin motorunu kimisi sehir disina gitti 1 hafta bana birakti guvendi ehliyette vardi zaten yani boyle boyle acemligi attim bunun bi avantajida kimisi scooterdi kimisi drift kimisi ybr yani cesitli motosikletler kullandim 100 cc kullandim 80 i gecemedim gina geldi ondan sonra drifte bindigimde ucuyorum dedim ama sonra gecti tabi simdi pulsar sart oldu :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)