Fırtınadan branda uçtu gitti..
Reklamlar
-
arkadaşlar motoru üstü durak şeklinde kapatılmış bisiklet garajına koyuyorum. motorum tvs apache internetten l beden branda almıştım rüzgar brandayı uçurmuş.. brandayı 1 km ötede sitenin duvarına takılı buldum..
bu brandaların tam motorlara cuk diye uyan fermuarlı vs modeli yokmudur?
Reklamlar
-
üstü durak
Brandanın alt eteklerinde bağcıkları bulunmalı
-
benim evin etrafı da hep açık... ilk aldıgımda brandanın altında karşılıklı klips vardı...
akşam sok, sabah çıkar 1 ay sonra kırıldı... 35 tl lik branda...
son baharda rüzgarlar başlayınca brandayı sağdan soldan toplar oldum... 8 ay kıbrısın sıcagında kalınca çürüyüp gitti... en sonra yırtıp attım... ikimiz de kurtulduk...
-
Sanırım sundurma tarzı bir yer demek istemiş arkadaş
Brandanın bir kenarında delik halka bir kenarında ip olması lazım, eğer yoksa ip vs, kancalı lastik iplerden 2 tane sarıp sarmalarsınız sorun olmaz hemde brandanın altından koltuğa kedi girip sele de pati izi yapmaz.
Benim brandayı da 2 ay önce ipini kesmiş götürmüşler sabah kalktım Allah Allah diyorum rüzgar olsa mümkün değil uçup gitmez bağlamıştım, bir de ne göreyim bağladığım yerden bıçakla kesmiş almış götürmüşler. Bende motoru götürdüm başka yere bağladım göz önünde değil.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
ip dediğiniz şeyler nedir arkadaşlar?
-
Bagaj lastiği ile brandayı sanki sandviç paketler gibi sıkıp paketlerseniz bir sıkıntı kalmaz.Yani havanın brandaya dolmasına ve yelken etkisi yapmasına izin vermemek gerek.Bizim burda bir pcx var adam brandaya geçirdi motoru dediğim gibi bağladı 3 aydır motorda tık yok aynı yerde yatıyor.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-motosiklet-bagaj-lastigi-9-x-100-taiwant-186988605/detay bunlardan mı?
-
burakofly adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-motosiklet-bagaj-lastigi-9-x-100-taiwant-186988605/detay bunlardan mı?
Aynen brandanın üzerinden motoru bununla sararsanız sıkıntı kalmaz.İlan biraz pahalı gibi yanlız dikkat ;)
Koluna Taktığın Kask Kafanı Korumaz...
İlker ALTUNTAŞ
-
motosiklet çadırları var, onlardan kullanıyorum, memnunum, hazır yapılmışlarının fermuarları pantolon fermuarından küçük, çok iğrenç, bozuluyor, en güzelini yaptırdım, brandacıda kocaman fermuarlar ile yapıldı, motor içine giriyor, kedi vs giremiyor ...
-
30 Aralık 2014, 22:46
-
30 Aralık 2014, 22:46
Evet bu lastiklerle brandayı hem gidondan hemden sele kısmından sarıp sarmala sıkıntı olmaz. Branda büyük gelirse arka taraftan gerdir ve brandaya düğüm at tabi branda geniş büyük gelirse yapabilirsin.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
30 Aralık 2014, 22:49
http://www.motomaxonlineshop.com/tex-2040-2-ve39lu-bagaj-lastigi-pmu2649 bu uzunluklar yeterli mi lastik için?
-
30 Aralık 2014, 22:50
başka ilan varmı?
3 adet fiyatı ve gayet ucuz ben almıştım.
Tabi ürünlerin uzunlukları da değişiklik gösteriyor bilgin olsun.
Bu 3'lü işini görecektir.
http://www.tekzen.com.tr/_bagaj_ahta...paket__/628549
Motosiklet çizilmesin vs diyorsan eğer bu şekilde sert plastik kancalarda bulunmaktadır.
"AKINCILAR..."
-
30 Aralık 2014, 22:50
Ben kendim aldım yaptım.Gittim hırdavatçıdan çift katlı kalın naylon vardı ondan motorun boyutlarına göre aldım.Eve geldim bir güzel iç dış(kenarlarını) yapıştırdım koli bandıyla(en az 3 kez) sonra alt kısmına delikler açtım,ordanda ip geçirip motora geçirdikten sonra çekip(ipi)bağlıyorum.sıfır sıkıntı,sıfır ıslaklık.
-
30 Aralık 2014, 22:52
ben bildigin camasır ipinle baglıorum tam ortadan.. önden de bir tane buyukce taşa baglıyorum iple on numara beş yıldız oluyor =)
bakkaldan 1 liraya çözüm...
-
30 Aralık 2014, 22:56
başka ilan varmı?
Market,hırdavatçı,1 milyoncu tarzı yerlerde gayet uygun fiyatları.
-
30 Aralık 2014, 23:35
yarın tekzene gidip bakacağım
-
30 Aralık 2014, 23:53
Eğer brandanızda karşılıklı bağlama tokaları yoksa kendiniz de yapabilirsiniz.
yukarıda yer alan tokalardan brandanın her iki tarafına dikerseniz çok kullanışlı bir branda sahibi olursunuz. Eski okul çantası-bel çantası gibi eşyalarda bu tokalardan bolca bulursunuz.
-
31 Aralık 2014, 00:13
çok mantıklı görünüyor ama brandanın kapladığı alanı arttıracaktır..
-
31 Aralık 2014, 00:15
Ben kaldırım taşı kullanıyorum tertemiz,akarı kokarı yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)