Bagaj lastigi alın 2 tane birini ön lastige digerinide arka lastige dolayın sorun kalmaz branda ucuzsa fırtınalı günlerde yırtılma ihtimali var birde devamlı güneş altında dura dura branda gevriyor
Bagaj lastigi alın 2 tane birini ön lastige digerinide arka lastige dolayın sorun kalmaz branda ucuzsa fırtınalı günlerde yırtılma ihtimali var birde devamlı güneş altında dura dura branda gevriyor
söylediğiniz lastiklerden aldım.. ama tutturacak yer bir türlü bulamadım.. birinin bir ucunu ayak bir ucunu arka fren demirine taktım.. diğerinin bir ucunu ön jant diğer ucunu taşa bağladım..
Arkadaşlar bildiğiniz don lastiği, 5 metre alıyorsunuz 2 tl fiyatı var. bununla motorun etrafından gerdirerek 5-6 kez dolaştırıyorsunuz. sonra bağlıyorsunuz. Ne rüzgar ne başka bir şey brandayı uçuruyor. En basit çözüm.
Branda işi çok sıkıntılı zahmetli iş.uğraşıp bağlıyorum kediler yırtıp içene giriyor rüzgar uçuruyo.şu an sadece direksiyonun üzerinden geçiyorum brandayı.yeni alıcağım brandaya terzide kopça yaptırıp pratik bir hale getirmeyi düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)