biri bana 6:38 deki kazanın nasıl olduğunu açıklayabilir mi :D
biri bana 6:38 deki kazanın nasıl olduğunu açıklayabilir mi :D
2.50' de ki kazada araçların önüne yolun sağından köpek fırlıyor.. Bu adam da o yolda araçların önüne köpek fırlayabileceğini düşünmediği için düştü..Araç takip mesafeleri boşuna Hız/2 metre değil sizin anlayacağınız(80 km hız=40 metre takip mesafesi)..Her an her şey olabilir düsturunu motosiklette daha bi benimsemek gerekli diye düşünüyorum..
10:43 gusülün faydaları
"The Ultimate Riding Machine"
http://www.youtube.com/watch?v=HKgBZjiqPxU#t=391
6:30 daki kaza inanılır gibi değil. Resmen cinayete teşebbüs.
Ön freni kitledi.
ön fren kitledi ve düştü nasıl soru bu ya?
Sağdan koşan köpeğe dikkat eden bir arkadaş çıkmış sadece. Trafikte öndeki araca değil araçların yapabileceği hareketlere odaklanmak lazım. O yüzden ileri bakarız. Önümüzdekinin fren lambasından çok normal şartlarda onu frene bastırabilecek bir şey trafikte var mı yok mu? Bu lazım bize bilgi olarak. Özetle yandan fırlayan köpeğe dikkat edebilse frene bir iki saniye önceden basıp konumunu alabilirdi. Bir de panik fren yapabilme hikayesi var.
Yukarida yazdıklarım şu kimya da N.Ş.A denilen "Normal Şartlar Altında" hikayesi, ya da fizikte hocanın "sürtünmesiz ortam kabul edin" rahatlığı veya "Gençler Pi'yi 3 alabilirsiniz" kıyağı şeklinde anlatım. Yani bir diğer tabirle işin teori kısmı. Çok büyük bir yüzde ile ben sürüyo olsaydım iki araba arasında tost olmuştum.
Hayat kitaplardaki gibi olmuyo genelde. sürerken aklından kırk tane tilki geçiyo. Dalgınlık, dikkatsizlik bi de tecrübe eksikliği... Hadi bi de şanssızsın üstüne zemin bozuk, lastiğin soğuk, makina bakımsız vs vs şartlar birleşince kulaklıktaki müzikle öyle gibi gelse de, hiç de öyle "isle of man" sürüşü yapamıyo insan. Velhasılı, dikkat edin gençler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)