Plakayı böyle takarsak her hangi bir sorun olur mu aynı marka motordan var bende de, böyle takarsam ceza yer miyim?
Plakayı böyle takarsak her hangi bir sorun olur mu aynı marka motordan var bende de, böyle takarsam ceza yer miyim?
yersin. plakanın görünür olması gerekiyor. ki üstüne şans eseri zincir düşmesine bile tantana yapıyorlar
Nasıl bir çözüm önerirsiniz peki, Orjinal hali berbat çünkü, plakayı sabitleyebileceğim her hangi bir yer yok mu?
geçtiğin ilk mobesede fark edilir ardından ilk ekipler yolunuzu kesip cezayı yazar plaka yok olarak değerlendirilir ise araç bağlanır.
Bence katlanır plakalık al hatta git dolap menteşelerinden al bitane iyice sabitle plakanıda gerektiğinde biraz arkaya eğilip kapatır gazlarsın.
The PAIN you feel today will be the STRENGTH you feel tomorrow...
İsfa67 Daha önce plakayı çıkardında başınamı geldi bi filmde falanmı gördün[/B]trafikte o kadar çalıntı plakasız motor varda bu yüzdenmi bulunmuyor dediğin olayın yaşanacağı kadar sistemli bi ülkede yaşamıyoruz bilmiyorum sen nerde yaşıyosan
Kimse mobeseden peşine düşmez. Ama çevirmeden kaçma, en azından şahinlerden ya da yunuslardan kaçma o zaman yakalarlar ve sonuçları kötü olur. Plakanın olmamasıyla yanlış yerleştirilmiş olması aynı şey değil. Plakan yoksa bağlarlar, bu şekilde olursa 77 tl cezası var, o kadarına da razı olucaksın piyango sana vurursa. Katlanır plakalık açık olduğu sürece sorun değil, çamurluk çirkin duruyordu o yüzden böyle yaptım diyebilirsin bir şey diyemezler. Motorunun arkası yüksek katlanır yaparsan polis gördüğünde elinle açabilirsin hemen. Bana arkamdan gelen polis sağa çekmemi anons etmişti, elimle plakayı açmıştım durdurmadan tamam devam et demişti
polis'in insafına kalmış,çoğu motor bu şekilde kullanıyor.takacak yer yok dersen sorun olmaz,plakasız olmaktan iyidir...
bi ara köprüde motosikletlerin plakası katlanıp açılıyor mu diye kontrol yapıp, katlanır olanlara ceza yağdırıyprlardı istanbulda bilginiz olsun
Ewet o zaman benide ayıkladılar.
80tl.konu şöyle başladı=6 yedi tane motosikletli polis köprü gidiş anadolu istikatinde bekliyordu.sadece plaka kontrolü yapılıyordu(emir gelmiş kağıdı gördüm)durdurdu tabi aralarına düşüyorsun zaten.soruyo niye takmıyorsun.dedim protesto ediyorum.150-200 binlik bmw de aynı parayı basıyor bende o parayı ödüyorum.peki bu hakmı.onu ben bilemem bak motoruda bağlarım falan diyo.o işi geçte alıyım cezamı gidiyim dedim.yazdı aldım.ödedim. devamm
takacak yer yok dersen olmaz. o fena :D en güzel bahane (ki defalarca kurtulmuşluğumuz var.) abi dağdayken plakalık kırıldı böyle takmak zorunda kaldım alamadım plakalık da. "takcak yer yok" tan daha yapıcı :D
ayrıca bizim bu bahaneyi uydurduğumuz motorda böyle değildi kuyruğun altında arka tarafa bakıyor yere değil :D yani içerde değil dışarda kalıyor ama eğilmek gerekiyor tam okuyabilmek için :D
Herkese teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için
Benim bi projem var şu an köprü yada herhangi bi gişe kullanmadığım için gerek görmedim ama alttaki resimdeki gibi olacak.
Kırmızı çizgiyi plaka olarak düşünün bu plakanın dibinde yaylı menteşe var zorla açık konuma getirecek plakayı, bu plakanın alt tarafına yeşil çizgiyle gözüken bir ip gelecek kalın misina olabilir mesela bu misina mavi yuvarlak noktadaki makaralı sistemden geçerek gözükmeden motorun iç aksamını dolaşarak gidona yada elimizin ulaşabileceği bi hizada bi yere gelecek. Burada gişelere geldiğimizde ipi çekeceğiz (yada sarmalı bi sistem geliştireceğiz hangisi pratik olursa, işimiz bittiğinde plakayı açıp normal normal efendi gibi gideceğiz.
He bence etik bişey mi? Tabii ki etik adam 3bin 4bin cc çevre düşmanı araç kullanıp köprüyü geçecek ardından bende geçmek istiyorum deyince dövlet buba o amcayla aynı parayı alacak benden.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)