Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Plaka böyle takılır mı?

REKLAM ALANI
    toprakg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Plakayı böyle takarsak her hangi bir sorun olur mu aynı marka motordan var bende de, böyle takarsam ceza yer miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    yersin. plakanın görünür olması gerekiyor. ki üstüne şans eseri zincir düşmesine bile tantana yapıyorlar

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Nasıl bir çözüm önerirsiniz peki, Orjinal hali berbat çünkü, plakayı sabitleyebileceğim her hangi bir yer yok mu?

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    geçtiğin ilk mobesede fark edilir ardından ilk ekipler yolunuzu kesip cezayı yazar plaka yok olarak değerlendirilir ise araç bağlanır.

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence katlanır plakalık al hatta git dolap menteşelerinden al bitane iyice sabitle plakanıda gerektiğinde biraz arkaya eğilip kapatır gazlarsın.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı serseric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence katlanır plakalık al hatta git dolap menteşelerinden al bitane iyice sabitle plakanıda gerektiğinde biraz arkaya eğilip kapatır gazlarsın.
    Peki gazlarken polis fark etse çevirse beni bende o çevirdiği anda indirsem plakayı tekrar, oda orada menteşe olduğunu fark etse ceza yazar mı?

yada böyle tam sınırda olan kanunen koyabileceğim bir şekil yok mu plakayı havaya diksem biraz kuyruk uzantısı gibi olsa?
    The PAIN you feel today will be the STRENGTH you feel tomorrow...

muhiddnevrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yzf 125
    İsfa67 Daha önce plakayı çıkardında başınamı geldi bi filmde falanmı gördün[/B]trafikte o kadar çalıntı plakasız motor varda bu yüzdenmi bulunmuyor dediğin olayın yaşanacağı kadar sistemli bi ülkede yaşamıyoruz bilmiyorum sen nerde yaşıyosan

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Kimse mobeseden peşine düşmez. Ama çevirmeden kaçma, en azından şahinlerden ya da yunuslardan kaçma o zaman yakalarlar ve sonuçları kötü olur. Plakanın olmamasıyla yanlış yerleştirilmiş olması aynı şey değil. Plakan yoksa bağlarlar, bu şekilde olursa 77 tl cezası var, o kadarına da razı olucaksın piyango sana vurursa. Katlanır plakalık açık olduğu sürece sorun değil, çamurluk çirkin duruyordu o yüzden böyle yaptım diyebilirsin bir şey diyemezler. Motorunun arkası yüksek katlanır yaparsan polis gördüğünde elinle açabilirsin hemen. Bana arkamdan gelen polis sağa çekmemi anons etmişti, elimle plakayı açmıştım durdurmadan tamam devam et demişti

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    polis'in insafına kalmış,çoğu motor bu şekilde kullanıyor.takacak yer yok dersen sorun olmaz,plakasız olmaktan iyidir...

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    Alıntı muhiddnevrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsfa67 Daha önce plakayı çıkardında başınamı geldi bi filmde falanmı gördün[/B]trafikte o kadar çalıntı plakasız motor varda bu yüzdenmi bulunmuyor dediğin olayın yaşanacağı kadar sistemli bi ülkede yaşamıyoruz bilmiyorum sen nerde yaşıyosan
    Zonguldakta yaşıyorum.adliyede çalışıyorum bununla ilgili mahkeme dosyası var.ama bahse konu araç motosiklet değil otomobil.yoksa düşündüğünüz gibi hayal dünyasında yaşamıyorum.

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence en sorunsuz ve ucuz yol menteşe.Ama iyice sağlamlaştır düşmesin plakan.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cezai mueyyidesi var (RTE)
    telike, efendy06, 40yapar ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı toprakg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki gazlarken polis fark etse çevirse beni bende o çevirdiği anda indirsem plakayı tekrar, oda orada menteşe olduğunu fark etse ceza yazar mı?

yada böyle tam sınırda olan kanunen koyabileceğim bir şekil yok mu plakayı havaya diksem biraz kuyruk uzantısı gibi olsa?
    kötü davranmazsın, korkmuş gibi konusursun. rüzgardan kapanmış abi habarim yoktu dersin.

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    bi ara köprüde motosikletlerin plakası katlanıp açılıyor mu diye kontrol yapıp, katlanır olanlara ceza yağdırıyprlardı istanbulda bilginiz olsun

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi ara köprüde motosikletlerin plakası katlanıp açılıyor mu diye kontrol yapıp, katlanır olanlara ceza yağdırıyprlardı istanbulda bilginiz olsun
    şuan öyle birşey yok hocam. ben geçen günü polisin gözünün önünde plakamı örgülü halat ile kapattım geçtim

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewet o zaman benide ayıkladılar.
    80tl.konu şöyle başladı=6 yedi tane motosikletli polis köprü gidiş anadolu istikatinde bekliyordu.sadece plaka kontrolü yapılıyordu(emir gelmiş kağıdı gördüm)durdurdu tabi aralarına düşüyorsun zaten.soruyo niye takmıyorsun.dedim protesto ediyorum.150-200 binlik bmw de aynı parayı basıyor bende o parayı ödüyorum.peki bu hakmı.onu ben bilemem bak motoruda bağlarım falan diyo.o işi geçte alıyım cezamı gidiyim dedim.yazdı aldım.ödedim. devamm

Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan öyle birşey yok hocam. ben geçen günü polisin gözünün önünde plakamı örgülü halat ile kapattım geçtim
    senin polis böyle bişeydi galiba atilla

telike, ahmetersoz1 ve djserdar58 bunu beğendiler.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    takacak yer yok dersen olmaz. o fena :D en güzel bahane (ki defalarca kurtulmuşluğumuz var.) abi dağdayken plakalık kırıldı böyle takmak zorunda kaldım alamadım plakalık da. "takcak yer yok" tan daha yapıcı :D
    ayrıca bizim bu bahaneyi uydurduğumuz motorda böyle değildi kuyruğun altında arka tarafa bakıyor yere değil :D yani içerde değil dışarda kalıyor ama eğilmek gerekiyor tam okuyabilmek için :D

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Herkese teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Benim bi projem var şu an köprü yada herhangi bi gişe kullanmadığım için gerek görmedim ama alttaki resimdeki gibi olacak.

Kırmızı çizgiyi plaka olarak düşünün bu plakanın dibinde yaylı menteşe var zorla açık konuma getirecek plakayı, bu plakanın alt tarafına yeşil çizgiyle gözüken bir ip gelecek kalın misina olabilir mesela bu misina mavi yuvarlak noktadaki makaralı sistemden geçerek gözükmeden motorun iç aksamını dolaşarak gidona yada elimizin ulaşabileceği bi hizada bi yere gelecek. Burada gişelere geldiğimizde ipi çekeceğiz (yada sarmalı bi sistem geliştireceğiz hangisi pratik olursa, işimiz bittiğinde plakayı açıp normal normal efendi gibi gideceğiz.

He bence etik bişey mi? Tabii ki etik adam 3bin 4bin cc çevre düşmanı araç kullanıp köprüyü geçecek ardından bende geçmek istiyorum deyince dövlet buba o amcayla aynı parayı alacak benden.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)