Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Marş sadece motor sıcakken basıyor

REKLAM ALANI
    mertdoom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 r Repsol
    Motoru dün getirdi arkadşaım evimin önüne bende az kullandım bıraktım bahçeye , sabah oldu sürim dedim marş basmıodu. çağırdım arkadaşı ne yaptığını anlamadıdm sadece motoruma bindi it dedi ittim ve çalıştırdı. calışır vaziyette bana verdi 20 dk kullandım motor ısınmıştır motoru kapattım açtım marş çalışıodu artık. şimdi gene parkettim bahçeye sabah gene aynı şey olcakmı bakalım..

sormak istediğim şey şu sabah şimdi aynı şey olursa ve ben motoru vurdurtursam arkadaşımı çağırmadan nasıl çalıştırırım motoru ?

beni iterken ben sürekli gaz verip marşa mı basıcam başka bişey yapmıcam değilmi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aracını her zaman vurdurarak çalıştırabilirsin. Fakat vurdurarak çalıştırmak motora büyük zararlar verebilir. Bunu çok ihitiyacın olmadıkça yapmamalısın.

Kontağı aç 2.viteste debriyaja basarak yokuş aşağı sal biraz hızlanınca yavaşça debriyaşı bırak gaz vermene gerek yok. Motor çalışır çalışmaz debriyaja bas ve gaz ver.

Motorunu da bi ustaya göster.

Motosikleti
    Cbr 125 r Repsol
    akümü bitmiş ?

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    anlaşılan o'ki akü şarj tutmuyor,
    yeni akü alma zamanın gelmiş,

kinqdai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA CİTA
    Motoru ayaklığa al arka teker havada kalsın vites i 2 ye al kontağı aç rolantiyi yükselt biraz sonra tekerin boşluğunu al ve hafifden bir anda hızlı bir şekilde çekiş yönüne yada tam tersine doğruu çektir motorun çalışır ama eline koluna dikkat et buda vurdurmanın bir değişik yoludur vurduramazsan böyle vurdurursun konuna gelincede pek bi fikir sahibi değilim açıkcası ve bu arada dediğimi yaparsanda motorun çalıştıktan sonra roltanini geri düşür

Motosikleti
    Cbr 125 r Repsol
    motoru yeni satın aldım kadıköydeki "motocat" dükkanından , sözde türkiye şampiyon seçilmiş ismi yılmaz, bakın ben ilk motor tecrübelerimi yaşıorum ve motoru aldığım ertesi gün motorumla böyle bi olayla karşılaşınca yemin ediyorum tüm hefesim mahfoldu ... sizce haksızmıyım yani ? abi bana deseki akü bitik alırdım abicim 5-10 lirada değilim ben ama sen kalkmış motoru satarken bana türkiye şampiyonuyum dersen bende sana güvenirim ve sattığın motor bozuk çıkarsa ki bana göre bozuk sayılır bu durumda seni görgüsüz bi insan yerine koyar bu. k.bakma deneyim konusunda yorum lamıyorum adamıda sadece saygısız ve itibarsız birisi bence.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Sabahları benim motor da aynı ilk marş da çalışmıyor Allahtan ayak marşı var tek seferde çalışıyor öyle.Hava sıcak olduğunda sıkıntı olmuyor.
    Bide ilk çalıştığı an var ki tırın tırın tırın deyip sonra düzeliyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)