Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Şarkı söylemek

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok
    Selam abilerim...

bazen motorsiklet üzerinde bazen yanlız yürürken kendimi kaptırıp bağıra bağıra şarkı söylüyorum, cevremdekiler sanırım deli gözüyle bakıyorlar.

bu sizlerede oluyormu yani motorsiklet üzerinde yüksek sesle şarkı söylüyormusunuz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Motorda söylerim ben de bazen. Giderken duyulmuyor da durunca etraftakiler bakıyor.

Motosikleti
    henüz yok
    iyi iyi bitek ben deyilmişim...

evet çevredekilerin baktığını anladığımda sesimi yavaşca kısıyorum eyer bakışlar devam ederse mırıldanmaya başlıyorum şarkı söğlediğimin ben bile farkında olmuyorum bazen...

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En fazla mırıldanırım. Bağıra bağıra söyleyemem, çünkü insanların benim hakkımda nasıl düşündükleri benim açımdan çok önemlidir. O insan beni 1 saniyelik ve sadece orada görecek,ömür boyu bir daha beni görmeyecek olsa bile. İnsanları takmayan bir yapın var sanırım ?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yol vermeyene sıkıştırana motoru araçtan saymayanlara değişik değişik küfürler ediyorum bazen sanki damarıma basılmış gibi hissediyorum

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En fazla mırıldanırım. Bağıra bağıra söyleyemem, çünkü insanların benim hakkımda nasıl düşündükleri benim açımdan çok önemlidir. O insan beni 1 saniyelik ve sadece orada görecek,ömür boyu bir daha beni görmeyecek olsa bile. İnsanları takmayan bir yapın var sanırım ?
    yok usta yanlış anladın bağırdığımın farkında olmuyorum sorunda orada zaten...

yoksa kimseyi rahatsız etmek istemem tabi gecenin 2 sinde işten çıkıpta sokakta bağıra bağıra şarkı söylenmemesi gerektiğini biliyorum..
    sizlerede böğle şeyler oluyormu diye merak ettim
    --------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
    JeT KaMiL'in OĞLU

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen ben takmam kimseyi. Çok fazla abartıp her yerde de söylemem ancak bu da başkalarıyla değil benimle alakalı, her yerde de söylemem şarkı. Ama yolda biri şarkı söyleyerek gidiyorsa da sevinirim...
    Find what you love and let it kill you.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    bunun sadece ben yapıyorum sanıyordum :D bazen tek canım sıkılıyor bağırarak şarkı söylemeye başlıyorum sabah boğazım ağrıyor
    alikan bunu beğendi.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Alıntı alikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam abilerim...

bazen motorsiklet üzerinde bazen yanlız yürürken kendimi kaptırıp bağıra bağıra şarkı söylüyorum, cevremdekiler sanırım deli gözüyle bakıyorlar.

bu sizlerede oluyormu yani motorsiklet üzerinde yüksek sesle şarkı söylüyormusunuz ?
    kaskın içinde bazen
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    yanlız değilsiniz bende varım

Motosikleti
    henüz yok
    dışardan nasıl görünüyoruz acaba?

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TurkishPower bunu beğendi.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Kullanirken aklima sarki soylemek gelmiyorda eşime artci olunca surekli car car sarki soylerim bikere cok bagiriyormusum kaskin icinde olunca sanki duyulmuyor gibi oluyor :D uyarinca volume azaltmaya dikkat ederek hala sarki soylerim ama etrafta insan yoksa otoban vs kaptirmis gidiyosak ozaman avaz avaz rahatca soylerim

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Bu işin sonu nereye gidecek merak etmeye başladım. Kendi kendine şarkı söyleyenler bu pazar toplanıp beraber ortamı Şenlendiriyoruz mu olacak acaba.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    yolda canım sıkılınca bende söylüyorum

gorefest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09 Tracer
    uzzun yol yapıyorsam, takarım kulaklıkları, bırak bağıra bağıra şarkı söylemeyi motor üstünde dans ettiğim bile olur, diğer sürücüler bana maksimum dikkat gösterir deli bu başımıza iş almayalım vs diye

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Sadece kaskın içinde bir tenor edasıyla :D (böyle miydi bilmiyorum hani kalın ve gür sesli, bas sanatçıları diyim).

almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F
    https://www.facebook.com/video.php?v=746843012074319&pnref=story
    Bunun gibi birşeyden bahsediyorsunuz galiba

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Ben de aynı sekılde söylerim :D

Ama genellikle viraj alırken kendimi kaptırıp KENAN SOFUOGLUUUUUUUUUUAAAAAOOOOGGGGG DİYE BAĞIRIYORUM KASKIN İÇİNDE :D :D :D

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    E-5 te çok söylerim yol boşsa, oda iyi bağırarak söylerim kimse duymaz ama duyarsa da doğmamış oğlumun şeyine kadar, milletin ne diyeceği umrumda olarak yaşamaya kalkacaksam buyursun onlar kullansın bedeni

Bazen motorum coşuyor (özellikle artçıyı indirdikten sonra) işte o zamanlar da alttaki videonun 21. ve 30. saniyeleri arasına bağlıyorum direk vuuuaaayyy arkadaşım nasssııı gidiyor yauuuuvvv diye Titrese de seviyorum keratayı

Bak mesajı attıktan sonra aklıma geldi bazen de diğer şoförlere kızıyorum o zamanlar bağırıyorum çeşitli hayvan organlarını sayarak pek şarkı gibi olmuyor ama ritmik küfrediyorum
    serkanabbas bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)