Selam abilerim...
bazen motorsiklet üzerinde bazen yanlız yürürken kendimi kaptırıp bağıra bağıra şarkı söylüyorum, cevremdekiler sanırım deli gözüyle bakıyorlar.
bu sizlerede oluyormu yani motorsiklet üzerinde yüksek sesle şarkı söylüyormusunuz ?
Selam abilerim...
bazen motorsiklet üzerinde bazen yanlız yürürken kendimi kaptırıp bağıra bağıra şarkı söylüyorum, cevremdekiler sanırım deli gözüyle bakıyorlar.
bu sizlerede oluyormu yani motorsiklet üzerinde yüksek sesle şarkı söylüyormusunuz ?
Motorda söylerim ben de bazen. Giderken duyulmuyor da durunca etraftakiler bakıyor.
iyi iyi bitek ben deyilmişim...
evet çevredekilerin baktığını anladığımda sesimi yavaşca kısıyorum eyer bakışlar devam ederse mırıldanmaya başlıyorum şarkı söğlediğimin ben bile farkında olmuyorum bazen...
En fazla mırıldanırım. Bağıra bağıra söyleyemem, çünkü insanların benim hakkımda nasıl düşündükleri benim açımdan çok önemlidir. O insan beni 1 saniyelik ve sadece orada görecek,ömür boyu bir daha beni görmeyecek olsa bile. İnsanları takmayan bir yapın var sanırım ?
Yol vermeyene sıkıştırana motoru araçtan saymayanlara değişik değişik küfürler ediyorum bazen sanki damarıma basılmış gibi hissediyorum
--------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
JeT KaMiL'in OĞLU
bunun sadece ben yapıyorum sanıyordum :D bazen tek canım sıkılıyor bağırarak şarkı söylemeye başlıyorum sabah boğazım ağrıyor
yanlız değilsiniz bende varım
dışardan nasıl görünüyoruz acaba?
Kullanirken aklima sarki soylemek gelmiyorda eşime artci olunca surekli car car sarki soylerim bikere cok bagiriyormusum kaskin icinde olunca sanki duyulmuyor gibi oluyor :D uyarinca volume azaltmaya dikkat ederek hala sarki soylerim ama etrafta insan yoksa otoban vs kaptirmis gidiyosak ozaman avaz avaz rahatca soylerim
Bu işin sonu nereye gidecek merak etmeye başladım. Kendi kendine şarkı söyleyenler bu pazar toplanıp beraber ortamı Şenlendiriyoruz mu olacak acaba.
yolda canım sıkılınca bende söylüyorum
uzzun yol yapıyorsam, takarım kulaklıkları, bırak bağıra bağıra şarkı söylemeyi motor üstünde dans ettiğim bile olur, diğer sürücüler bana maksimum dikkat gösterir deli bu başımıza iş almayalım vs diye
Sadece kaskın içinde bir tenor edasıyla :D (böyle miydi bilmiyorum hani kalın ve gür sesli, bas sanatçıları diyim).
https://www.facebook.com/video.php?v=746843012074319&pnref=story
Bunun gibi birşeyden bahsediyorsunuz galiba
Ben de aynı sekılde söylerim :D
Ama genellikle viraj alırken kendimi kaptırıp KENAN SOFUOGLUUUUUUUUUUAAAAAOOOOGGGGG DİYE BAĞIRIYORUM KASKIN İÇİNDE :D :D :D
E-5 te çok söylerim yol boşsa, oda iyi bağırarak söylerim kimse duymaz ama duyarsa da doğmamış oğlumun şeyine kadar, milletin ne diyeceği umrumda olarak yaşamaya kalkacaksam buyursun onlar kullansın bedeni
Bazen motorum coşuyor (özellikle artçıyı indirdikten sonra) işte o zamanlar da alttaki videonun 21. ve 30. saniyeleri arasına bağlıyorum direk vuuuaaayyy arkadaşım nasssııı gidiyor yauuuuvvv diye Titrese de seviyorum keratayı
Bak mesajı attıktan sonra aklıma geldi bazen de diğer şoförlere kızıyorum o zamanlar bağırıyorum çeşitli hayvan organlarını sayarak pek şarkı gibi olmuyor ama ritmik küfrediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)