Hic unutmuyorum 90kmlik bir ilceye giderken fena cirlamistim çok rahatlatıcı ve güzeldi
Hic unutmuyorum 90kmlik bir ilceye giderken fena cirlamistim çok rahatlatıcı ve güzeldi
Bazen oluyor evet sevdiğim bi şarkı ise kendimden geçiyorum öyle güvenlik olarak çalışıyorum nöbet 12saat can sıkıntısından oluyor genellikle bende
Evet bi ara buluşup ufak bi konser verebiliriz...
uzun yol yapıyorsam takarım kulaklığı, bağıra bağıra da eşlik ederim şarkılara hele 'desert rose' yada 'bohemian rhapsody' çalıyosa play list te kendimden geçtiğim doğrudur
Demekki tek degilmisiz. Bunlar hep mutluluktan bence
şarkı söylerken kafayı sağa sola sallamıyosanız sorun yok, malum nereye bakarsan olayı
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bende söylüyorum, kaskın içinde kulaklar biraz kapalı oldugu için ses ne kadar çıkıyo çıkmıyo pek çözümleyemeyip kaptırdıgımda insanlarla göz göze geldigimde utanıp mırıldana mırıldana gittigim oluyo Aman boşver apaçiler gibi hoparlör bağlamıyoruz şükretsinler
Sabahları otobanda dans ederek gittiğimi bilirim :D kollarımı kafamı oynata oynata :D otobanda rahatsında şehir içi yinede kendimi kaptırdığım zaman ışıklarda dönüp bakıyorlar hiç aldırış etmem ön vizörüm simsiyah alkış tutanlar da oluyor ışıklarda :D seviyorum böyle cana yakın insanları
Şarkı söylemek kesmez motorumun ara gazı benim için sazdır gitardır :D
Şehir içinde motosikletin gürültüsü + kask birleşince ne söylendiğini söyleyenden başka herkes duyuyor Ben otobüs beklerken vs. çokça gülüyorum bilginize, ama rahatlıyorsanız sıkıntı değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)