Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kuba pars

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Güzel olsun, sıfır olsun, hesaplı olsun, servis, parça sıkıntısı olmasın diyorsun. Senin işini KUBA görür.

2014'te getirdikleri "şekilli motorlardan" hangisini seçersen seç; işini görür; CR1, Pars, Platinum. (XR125 yok web sitelerinde artık, yoksa o da şekil olarak güzel).

KUBA CR1 ile ilgili yorumumu http://www.motosiklet.net/forum/moto...ersport-5.html linkinden bulup okuyabilirsin.

Alırken ben de görüntü olarak Pars ile arada kararsız kalmıştım. Sonuçta zevk meselesi, kişiye kalmış. Ama aynı yorumları Kuba güvencesinde, aynı segmentte yer alan Pars için de yazıyor olurdum.

CR1 ile Pars kıyaslamasında dijital ekran etkili oldu (CR1'deki dijital). Ama topcase'ten ve ayak marşından feragat etmek gerekti. Bağlantı aparatını ayrıca uydurmak gerekiyor. Pars'ta hazır. Taktırmadım. Ayak marşı CR1'de yok; Pars'ta var.

Bir de asıl kararımı etkileyen, sanırım, CR1'in yeşili daha bir "büyüyünce KAWA olcam" der gibi duruyor .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kuba CR1
    Kuba nın cr1 modelini kullanıyorum aynı cbf gibi bi farkını göremedim ben hatta cbflerden hızlıyım fakat cbfde hiç titreşim yok cr1 de çok az var çok memnunum ben pars ta tavsiye ederim arkadaşımda var bal rengi olandan cidden iyi duruyor

mh drifte güzel motor
    fazla bi sıkıntısı olmuyo birazda modifiye ile halledersin işi tavsiye ederim

ya o kadar parayı mondiale vermek istemiyorum bajaj discover da iyi bir seçenek gibi geldi

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    2 ay sonra fuar var. Ben olsam yeni modelleri görmeden motor almam.

pokeharun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 ybr sattı 2006 cbr 600 f sattı,yeni arıyor:)
    Ben de ybr gibi titreşimsiz güzel iş görecek ve nispeten uygun bir motor arıyorum.

Bugün ilçemde bulunan kuba bayisine, ravan adlı yeni modeli aynı ybr ye benzerliğinden ötürü meraktan gidip test etmek istedim fakat elinde yokmuş cr1 ve pars modeli vardı cr1 dense pars daha oturaklı geldi bana,tipini çok beğendim arka stop led olsun vites göstergesi olsun,ön kafalığı ve dış grenaj depo kenarları şekli gayet iyiydi,yalnız devir ve km saatini hiç beğenmedim fakat ekranda her tür bilgi mevcut yeterli,selektör tuşu bile vardı, motoru aldım bir süre kullandım açıkçası kötü bekliyordum fakat olumlu izlenim oluştu titreşim yok gibiydi önde ayaklarda elde, arka koltukta oturan için nasıl olur bilemiyorum,çok sıkıştırmadım ve yüksek devir ve sürrate de ulaşmadım öyle bir tur attım titreşim konusu güzeldi rahattı ve gücü ybr den daha iyi geldi bana fakat ön kafalığın bağlı olduğu sinyaller asfalt düz yolda bile devire bağlı titriyordu özellikle soldaki

137 cc ydi cr1 ile aynı motor dedi satıcı, kullancı yorumlarına baktım fakat pek alıp kullanan yok nasıldır ne değildir tam bilemiyorum acaba yüksek devir ve hızda titreşim nasıldır uzun süre sağlam kalır mı,bu arada satıcıya bu mu ybr mi diye sorduğumda ybr de satıyordu tabiki ybr diyordu piyasası var ybrlerin hepsi gitti bu kaldı uygun fiyata 3500 a bırakırım dedi son bir adet hoşuma gitti ama tam detaylı test edemediğim ve motor sağlamlığı vb.kullanıcı yorumları ve bilgim olmadığı için emin değilim,salcano hunter,wolf,bajaj 125 150 ve rks titanic'i de denemek istiyorum daha net karşılaştırmak için fakat onlarda bulunduğum yerde yok işimiz zor..

arkadaslar PARS kullanan var mı

Ben bir yıldır kuba pars sürücüsüyüm. Motorsikletin çekişi güzel arka 42 disli dir. 11500 km yol yaptım pek bir sıkıntı görmedim. Son hız da düz yolda 110 geçmiyor iniste 130 a çıkabiliyor. Orjinal parça biraz zor oluyor. Fakat diğer marka parçalar ile kolaylıkla çözülüyor. Görüntüsü hoş bir motor. Ybr den daha güzel görünüyor. Ama ybr ile aynı kalıtede mi ona bişey demiyorum.Bu Uygun fiyata pars tan daha iyisi yok. Ben çok memnunum. Son hız konusuna takılmıyorsan tavsiye ederim. Yakıt konusunda test ettim. 1 litre 35 km yol yapıyor. 80_90 km hız ile test ettim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)