150 Mr Vulture modeline uygun; tatlı,hoş ve güzel sesli egzoz önerilerinizi bekliyorum .Şimdiden teşekkürler
150 Mr Vulture modeline uygun; tatlı,hoş ve güzel sesli egzoz önerilerinizi bekliyorum .Şimdiden teşekkürler
50 lik pimaş boru kullan performans için ve de çok kalın ama tatlı sesi var
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
pimaş boruya iyi güldüm : )))9 bu arada facebook grubuna üye değilsen orda bir arkadaş vulture üzerinde yapılacak denenecek ne kadar şey varsa denemiş. istersen orayada bir bak egzoz takıp video falanda çekmişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
videoyu facebooktan aldım oynatırmı bilemiyorum
Mct 250 egzozu tak. İkisini birden altli ustlü olsun pantolon modeli... Ve egzozu açtirma orjinal kullan mct sesinin kombine sesini alamayacaksin fakat motordaki tork sesi %60 benzetecektir emin ol...
Keyifli surusler.
bence tiger ya da caracalın sesi mct'den çok daha tok. sana bu egzozu öneririm. sesi gayet iyi. biraz uzundur ama, orta boru kısımdan kestirirsin.
Aramızda pimaş boru sevenlerde varmış, isteyene 1 boy hediye ederiz. İstediği yerine Öhö...
Facedeki grupta Hüseyin var zaten görürsün üstad, o değiştirdi ve sesinden memnundu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)