MT-07 Maksimum kac basiyor diyenlere
Reklamlar
-
Biz bu motorla gezerken sikca sorulan, ayni zamanda bizim de merak ettigimiz bir mevzuydu. MT serisindeki 07 maksimum ne yapar? Ya da09?
Beni taniyanlar bilir motoru eve alip standa cekerim. O esnada youtube videolarinda gormustum 235km dyno verileri gosteriyodu eleman. Beni kesmedi ve asagidaki videoyu cektim:
Ha yolda nedir diyen olursa hemen saldirip "kardes ruzgar direnci/aerodinamikler nolcek?" diyeniniz olursa diye belirteyim kendi rekorum 217 km/hr
Ama MT-09 Tracer geldiginde cok motor uzucez cunku cam var!
Reklamlar
-
çıbıldak motor rüzgar mahveder insanı
-
Ben edirne otobanında 218 yaptım oda sondu daha çıkmıyordu ama şimdi headrslı twobros taktırdım bakalım artacakmı son hız
-
Dynoyla basmakla rüzgara karşı gitmek birmi
-
evde deneme yapmanız acayip olmuş ama o kadar hızda benzinin kokusu baya bir çıkıyor evide kokutacak =)
-
Depo da boşmuş ağırlık avantajın da var yani
-
bu konuda merak ettiğim bir soru var motosikletin standdan düşme ihtimali var mı
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
bu konuda merak ettiğim bir soru var motosikletin standdan düşme ihtimali var mı
Var, benim kafa biraz kirik ordan geliyo bu video. denemeyin.
Ama statik dynoda 255 km/hr.
-
V
Siz üzerinde değilken dinamometre ile yapılan ölçüm sağlıklı sonuç vermez.lastiği boşta döndürmek doğru sonuç vermez o motor en fazla 220 gider gitmez.
Artı yüksüz çalıştırmak makineye zarar verir.
-
28 Aralık 2014, 04:52
koşu bandında dene hacı madem kafa kırık hem motosiklet 100km de kaç kalori yakıyor ona da bakarsın ;)
-
28 Aralık 2014, 11:12
abi yaptığın acayip tehlikeli bi iş biliyosun dimi
-
28 Aralık 2014, 11:32
MT 7 bes para etmez motor cunku cam yok yola çıksın ruzgar yesın göreyim 250 km hızı ZOR yavrum beeee
-
28 Aralık 2014, 11:37
usta ilk 4 vites akselerasyonu çeksen 0-100 4 lü saniyelerde çekim yapsan. 4 silindirleri üzüyorum dedin bi göreydik nasıl kalkış yapıyorsun
uygun tehlikesiz otobanda boş paralı yolda 0-100 0-160 ve 0-200 videoları daha iyi olmazmı?
-
28 Aralık 2014, 11:38
pratikte böyle ama yola çıkıp o rüzgara maruz kalınca ibreyi deriye çekiceği kesin.yineede ii deneme olmuş
-
28 Aralık 2014, 13:28
Gıcık oluyorum şu soruya 500 bassa basacanız sankı
-
28 Aralık 2014, 14:01
Bu alet hizini arka tekerden ya da sanzimandan mi ölçüyor? Standa alip nasil kilometre ölçtünüz???
-
28 Aralık 2014, 14:06
GP500-1st adlı üyeden alıntı
usta ilk 4 vites akselerasyonu çeksen 0-100 4 lü saniyelerde çekim yapsan. 4 silindirleri üzüyorum dedin bi göreydik nasıl kalkış yapıyorsun
uygun tehlikesiz otobanda boş paralı yolda 0-100 0-160 ve 0-200 videoları daha iyi olmazmı?
Kanalimdaki diger videolarda 0-100 yok ama trafige kapali alanda MT-07li diger arkadasimin MT-09 ve CBR 600f i dragde gectigi videolar var Henuz kask kameram yok ama 0-100 ve 0-160 suresini cekecegim bi kamera aldigimda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
braveguy adlı üyeden alıntı
Bu alet hizini arka tekerden ya da sanzimandan mi ölçüyor? Standa alip nasil kilometre ölçtünüz???
Acikcasi ben de standa alip calistirinca farkettim, hiz saatinin on tekere gore calistigini dusunuyordum ancak paddock standda gayet goruntulenebiliyor. Ben bi delilik ettim denedim ama kesinlikle motosikleti sabitlemeden ve isitmadan bu tarz seyleri kurcalamamak lazim, ki bir daha da boyle bir sey yapacagimi sanmiyorum Ayrica Mehmetenis arkadasin dedigi gibi motor icin saglikli bir sey degil.
Ruzgari ye de gorelim diyen arkadaslar videodan sonraki mesajimi okumadi diye dusunuyorum.
-
28 Aralık 2014, 16:14
Moderatör
HELLAS adlı üyeden alıntı
MT 7 bes para etmez motor cunku cam yok yola çıksın ruzgar yesın göreyim 250 km hızı ZOR yavrum beeee
Senin herhangi birşeyi beğendiğini gördüğümüz gün kıyametin kopacağı gündür herhalde.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Aralık 2014, 16:24
-
28 Aralık 2014, 16:36
Sj's adlı üyeden alıntı
Biz bu motorla gezerken sikca sorulan, ayni zamanda bizim de merak ettigimiz bir mevzuydu. MT serisindeki 07 maksimum ne yapar? Ya da09?
Beni taniyanlar bilir motoru eve alip standa cekerim. O esnada youtube videolarinda gormustum 235km dyno verileri gosteriyodu eleman. Beni kesmedi ve asagidaki videoyu cektim:
http://www.youtube.com/watch?v=qTeOt6-McwI
Ha yolda nedir diyen olursa hemen saldirip "kardes ruzgar direnci/aerodinamikler nolcek?" diyeniniz olursa diye belirteyim kendi rekorum 217 km/hr
Ama MT-09 Tracer geldiginde cok motor uzucez cunku cam var!
Yolda gormeyeyim seni.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)