TEK TEKER TEKNIGI (WHEELIE)......
Reklamlar
-
Reklamlar
-
merhaba adaş,iyisindir inşallah.şuan çok mutluyum ve bunu benım gıbı motosiklet delisi arkadaşlarla paylaşmak ıstedım.artık r1 motorum var.hussarım vardı,karizma motordakı cahıt abı sagolsun,motoru verdık,bırazda pesınat,kalanıda vade.gercı 2 ay snr teslım alıcam ama olsun.bılıyorum,bıraz hızlı bı yukselıs oldu ama dikkat edıcem artık.nys,sadece paylaşmak ıstedım.kendıne ıyı bak..
-
ben hayatta denemem ama seyretmek güzel oluyor tektekeri
-
abi o öle ne yapmış ikinci resimde elinide bırakmış yaa ulan bu eli bıraktınmı tamam salavat getir sonra birinci resimdekide feci mantarlamış resmen kabağı yarmış kesin kıvılcımda çıkmıştır ondan
-
Ama ama ben bunları daha önce başka forumdan yürütmüş buraya koymuştum sino
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
ıyı hos guzel resımler de fazla abartılacak bır sey yok ben benım ybr de daha tehlıkelı hareketler yapıyorum mesela koltugun ustune cıkıp tekerde gıdıyorum bunlar sadece tek teker yapıyo bır de elının bas parmagını bırakıyo ya varya ınanın ben sol elımı komple bırakıyorum tek tekerde gıderken resımlerı en yakın zamanda yuklıcem su an yukleyemıyoz bılgısayarda sorun var sadece profıle yukleyebıldım neyse
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
ıyı hos guzel resımler de fazla abartılacak bır sey yok ben benım ybr de daha tehlıkelı hareketler yapıyorum mesela koltugun ustune cıkıp tekerde gıdıyorum bunlar sadece tek teker yapıyo bır de elının bas parmagını bırakıyo ya varya ınanın ben sol elımı komple bırakıyorum tek tekerde gıderken resımlerı en yakın zamanda yuklıcem su an yukleyemıyoz bılgısayarda sorun var sadece profıle yukleyebıldım neyse
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
Serhat bey kardeşim neden her zman ikişer ikişer gönderion mesajlarını
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler