Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

dikkat! polislerin yılbaşı primleri yaklaşıyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    ceza kesiyorlarmı bilmiyorum ama şuan çok aktif şekilde geziyorlar her caddede birtane geziyor bende şaşırmışdım şu ecnebi bayramı nedeniyle olaylar çıkabilir belkide o yüzden geziyorlar. çok polis aracı var ama hepsi trafikmi pek dikkat te etmedim ama polisler herzaman böyke gezmeli.bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Olayın özü devletin Bütçe planı arkadaşlar. 2014 Bütçesine ya da planlanan 2015 bütçesine bir bakın. "Trafik cezalarından gelecek tutar" diye bir kalem vardır. Ve o net bir rakamdır. Dünyanın hiç bir yerinde trafik cezalarından gelmesi muhtemel para cezaları diye bir kalem yoktur bütçe de. Bizim polis amcalar da o bütçedeki rakamı yakalamak için her yıl, yıl sonunda trafik cezası kesmeyi abartırlar. Mevzu bundan ibarettir.

olcaytoshow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Hangi kanunda yönetmelikte tüzükte ceza adedine göre prim verileceği yazıyor. Meydanı boş buldun salla. Böyle yalan yanlış bilgi vermeye devam edin.
    Ben trafik polisiyim öyle bir prim yok sadece yılbaşı gecesi alkol uygulamasına ağırlık verilir buda çok normal.
    Neden böyle asılsız başlık açtın söyleyeyim mi. Gezinin acısı bunlar

Motosikleti
    Şahsi motosikleti yok..
    Beyler inanmak istemeyenlerin canı sağolsun ama yok böyle bişey.. Polisim, trafikçi olarak çalışan çok yakın arkadaşlarım var olsa bilirdim..

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı moturmotur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ceza kesiyorlarmı bilmiyorum ama şuan çok aktif şekilde geziyorlar her caddede birtane geziyor bende şaşırmışdım şu ecnebi bayramı nedeniyle olaylar çıkabilir belkide o yüzden geziyorlar. çok polis aracı var ama hepsi trafikmi pek dikkat te etmedim ama polisler herzaman böyke gezmeli.bence
    Evet reis bu noel denilen ecnebi bayramı aşırı alkol yüzünden bazen taşkınlıklar olabiliyor.Polis de normal olarak alkol uygulamasını için çevirmeleri arttırıyor.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    arka çantayı ne olur ne olmaz sökmek lazım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)