dikkat! polislerin yılbaşı primleri yaklaşıyor
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 12:28
ceza kesiyorlarmı bilmiyorum ama şuan çok aktif şekilde geziyorlar her caddede birtane geziyor bende şaşırmışdım şu ecnebi bayramı nedeniyle olaylar çıkabilir belkide o yüzden geziyorlar. çok polis aracı var ama hepsi trafikmi pek dikkat te etmedim ama polisler herzaman böyke gezmeli.bence
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 13:25
Olayın özü devletin Bütçe planı arkadaşlar. 2014 Bütçesine ya da planlanan 2015 bütçesine bir bakın. "Trafik cezalarından gelecek tutar" diye bir kalem vardır. Ve o net bir rakamdır. Dünyanın hiç bir yerinde trafik cezalarından gelmesi muhtemel para cezaları diye bir kalem yoktur bütçe de. Bizim polis amcalar da o bütçedeki rakamı yakalamak için her yıl, yıl sonunda trafik cezası kesmeyi abartırlar. Mevzu bundan ibarettir.
-
29 Aralık 2014, 15:33
Hangi kanunda yönetmelikte tüzükte ceza adedine göre prim verileceği yazıyor. Meydanı boş buldun salla. Böyle yalan yanlış bilgi vermeye devam edin.
Ben trafik polisiyim öyle bir prim yok sadece yılbaşı gecesi alkol uygulamasına ağırlık verilir buda çok normal.
Neden böyle asılsız başlık açtın söyleyeyim mi. Gezinin acısı bunlar
-
29 Aralık 2014, 15:50
Beyler inanmak istemeyenlerin canı sağolsun ama yok böyle bişey.. Polisim, trafikçi olarak çalışan çok yakın arkadaşlarım var olsa bilirdim..
-
29 Aralık 2014, 16:31
moturmotur adlı üyeden alıntı
ceza kesiyorlarmı bilmiyorum ama şuan çok aktif şekilde geziyorlar her caddede birtane geziyor bende şaşırmışdım şu ecnebi bayramı nedeniyle olaylar çıkabilir belkide o yüzden geziyorlar. çok polis aracı var ama hepsi trafikmi pek dikkat te etmedim ama polisler herzaman böyke gezmeli.bence
Evet reis bu noel denilen ecnebi bayramı aşırı alkol yüzünden bazen taşkınlıklar olabiliyor.Polis de normal olarak alkol uygulamasını için çevirmeleri arttırıyor.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
29 Aralık 2014, 17:36
arka çantayı ne olur ne olmaz sökmek lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)