Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

250cc den sonra hangi motor alınmalı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Rkadaşlar 250 ninjamı satıp artık daha büyük bir motor almak istiyorum. Hayalim olan R6 yı almaya biraz daha yaklaşmak istiyorum artık ninjadan sonra direk R6 ya geçmek istemedim çünkü arasında gerçekten yüksek beygir farkı var ve zor olur benim için. Ayrıca 0 almak istedigimden o kadar da param yok

Konuya gelirsek maksimum 23-24bin lira civarlarında alınacak 500-700cc arası bir motor önerisi olan var mı? Beklentilerim satarken zorluk çıkarmaması, görüntüsünün güzel olması (boyuma uygun olması 1.87yim) ve değer kaybının olmaması en azından az olması. Benim düşüncelerim er6f(oturuş pozisyonunu sevmiyorum pek ama :/) , ducati monster , mt07. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kaç km kullandın gibi sorular olacaktır kesinlikle 10 bin km kullandım ve eğitimler alıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ktm rc390 bence uygun olur

koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Yamaha Xj 6 diversion,

Fiyat uygun, 4 silindir , gücü senin motorunla r6 arasında ve yeterli.

Naked versiyonu da mevcut.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    @kutsalkutlu rc390 ın motorumla arasında hız olarak çok az farkı var ve o motoru hiç begenmedim ben. motorun üstüne oturunca ayaklığı yere değiyor çok garip bir amortisörü vardı

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Bence 4 silindirli R6-600RR vs lerinden önce yine Çift silindir 600+- cc devam edebılırsınız dediğin gibi ben olsam MT-07 alırdım, ER 6n de var ama ben yamahayı daha cok begendım.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Onur Ozdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rkadaşlar 250 ninjamı satıp artık daha büyük bir motor almak istiyorum. Hayalim olan R6 yı almaya biraz daha yaklaşmak istiyorum artık ninjadan sonra direk R6 ya geçmek istemedim çünkü arasında gerçekten yüksek beygir farkı var ve zor olur benim için. Ayrıca 0 almak istedigimden o kadar da param yok

Konuya gelirsek maksimum 23-24bin lira civarlarında alınacak 500-700cc arası bir motor önerisi olan var mı? Beklentilerim satarken zorluk çıkarmaması, görüntüsünün güzel olması (boyuma uygun olması 1.87yim) ve değer kaybının olmaması en azından az olması. Benim düşüncelerim er6f(oturuş pozisyonunu sevmiyorum pek ama :/) , ducati monster , mt07. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Kaç km kullandın gibi sorular olacaktır kesinlikle 10 bin km kullandım ve eğitimler alıyorum.

ktm 390 derim ben cunku daha 10 bın km cok bırsey degıl.mt07 cok guzel bır motor ama guclu baya.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    @koraybcr hocam 2. eli ölüm gibiymiş onun ayrıca boyuma göre çok küçük durur diyolar bir gidip görecegim ama öyle duyumlar aldım .

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bende şun Aayar oluyorum len 25000 tl zevk e veriyorsun ee satarken de zarar etmeyeyim diyorsun
    yaw arkadaş zaten bu fiyata alacağın motor seni zarar ettirmez yeter ki kaza olmasın
    sonuçta zevk yani
    ben 20000 e aldığım motoru 3 yıl kullanayım aksesuar takayım ve satarken gene aynı paraya satayım kar ettiğimi düşünürüm neden mi
    yaw 3 yıl keyif yaptım gönlümce gezdim aksesuar benzin bakım vergi kasko da bende olsun
    zevk aldıysam sıkıntı yog.....
    bi daha mı gelecem dünyaya bi daha 30 yaşında olamayacağım
    sadece geçen zaman a üzülüyorum geri gelmeyecek diye bi motordan 2000 tl zarar etsem ne olur zaten ben o parayı 1 ayda kazanıyorum...
    tinerci bunu beğendi.

koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Boyum 182 gayet oturakli gwldi bana tabi gormenizde fayda var,

Şahsen sifir motor alman ama 1-3 bin km arasi sifir gibi ve 2-3 bin TL uygun motora hayir demem Eski motor almak istemedigim için biraz daha para biriktirip 2013-14 bu motordan almak istiyorum.

Nacizane fikrimdir

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    @f54 olayı şöyle açıklayayım. 3 senedir para biriktiriyorum ve ancak bu paraları toplayabildim ve doğal olarak zarar etmek istemiyorum senin tabirinle kar etmek istiyorum. ss motorların deger kaybı çok olur mesela 5bin km yapsan 1000rr la değeri düşer ama nc700le 20bin km yap ancak aynı degerde düşme olur.

@berkcigdem eğitim alıyorum hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

@serkanabbas bana da en yakın MT-07 geliyor ama arkadaşlarım senin motorunun görüntüsü daha güzel diyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

Alıntı koraycbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyum 182 gayet oturakli gwldi bana tabi gormenizde fayda var,

Şahsen sifir motor alman ama 1-3 bin km arasi sifir gibi ve 2-3 bin TL uygun motora hayir demem Eski motor almak istemedigim için biraz daha para biriktirip 2013-14 bu motordan almak istiyorum.

Nacizane fikrimdir
    ben o tarz motorlara, adam rodaja dikkat ederek mi kullanmış, yoksa sürekli tapagaz mı gitmiş ,onu bilmedigim için biraz korkuyla yaklaşıyorum. 2 bin lira daha veririm sıfırını alırım daha iyi diye düşünüyorum nacizane fikrim benim de

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ss ları herkez beğenir ama almaz çünkü bakımı pahalı lastiği pahalı benzini çok yakar parçası ateş pahası
    motosiklet hobi dir zevk dir
    eğer 4 yıl daha ömrüm olursa R1200 gs adv alacağım işler bozulmassa
    nc ile de bi avrupa yapacağım kuzey e çıkacağım motor benim km yapacağım anasını ağlatacağım yolların...
    korkma honda yamaha kawa suzi değer kaybetmez yekerki sıkıntısız olsunal gönlüne yatan motoru bi daha gelmeyeceksin dünya ya bu günle geri gelmez
    ben 20 li yaşlarda bekar olsaydım şimdi 1200 gs yi çekmiştim ah ah

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ss ları herkez beğenir ama almaz çünkü bakımı pahalı lastiği pahalı benzini çok yakar parçası ateş pahası
    motosiklet hobi dir zevk dir
    eğer 4 yıl daha ömrüm olursa R1200 gs adv alacağım işler bozulmassa
    nc ile de bi avrupa yapacağım kuzey e çıkacağım motor benim km yapacağım anasını ağlatacağım yolların...
    korkma honda yamaha kawa suzi değer kaybetmez yekerki sıkıntısız olsunal gönlüne yatan motoru bi daha gelmeyeceksin dünya ya bu günle geri gelmez
    ben 20 li yaşlarda bekar olsaydım şimdi 1200 gs yi çekmiştim ah ah
    MT-07 alacağım büyük ihtimalle usta umarım sen de istedigine hedefine ulaşırsın.
    F54 bunu beğendi.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Sıfır alda, paranın yettiği en iyisini al.
    kurubuz bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Cbr600f olabilir

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    CBR650F BUTCENE GORE 2014 MODEL RAHATLIKLA ALABILIRSIN GORUNTUSUDE GUZEL HEMDE 4 SILINDIR OMURLUK MOTOR OLUR

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Alıntı koraycbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Xj 6 diversion,

Fiyat uygun, 4 silindir , gücü senin motorunla r6 arasında ve yeterli.

Naked versiyonu da mevcut.
    katılıyorum r6 nın kısırlaştırılmış hali gibi fiyatı da uygun
    barodi bunu beğendi.
    ''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Honda cbr650f bak derim ben param ve tecrübem olsa kesinlikle onu alırdım

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MT 07 öyle bir seçenek ki, elenmiyor namıssız

Hacım sendeki Ninja yeşil mi ? Bu yeşil ninjalar niye yok piyasada hiç nerde bunlar .

sebzelicorba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250r / Yamaha R-25
    Sizin kanundan da haberiniz yok galiba!
    gidip adama 650f al falan diyorsunuz.
    yeni Yönetmeliğe göre cc büyütme işlemi 150 150 şeklinde gidebilecek en fazla.
    yani bu arkadaş 250 ccden sonra en fazla 400 cc alabilir. Ama vitesli kullanıyorsa büyüttüğü motor da vitesli olmalı. Mesela xmax400 alamaz. Sukutere geçecekse 120 cc büyütebilir.
    o yüzden en mantıklısı duke390.

Yapacak bi şey yok yönetmelik böyle.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Onur Ozdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benimkini al kardeşim.!
    bende cbr 250 den xj6 diversion f e geçmiştim şuan 15500 km de sıfır aldım 2013 model çok memnunum ama satmak zorunda kaldığım için satıyorum ilanı var istersen görürsün sahibinden de.
    tam senlik benimkini almak zorunda deyilsin ama xj6 serisinden şaşma r6 ya geçiş için orta siklet motor ve güçlüdür. seni fazlasıyla tatmin eder.hiç bir sıkıntısı yok herkes memnun. git sıfır xj6 diversion f al 22.500 sıfırı sen bilirsin.
    benim aslan parçası bu
    ardacik bunu beğendi.

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)