Anket: Evet mi , Hayir mi ?
- Katılımcı sayısı
- 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Evet hazirla
-
Hayir gerek yok
Ne dersibiz ,Cbr 250 2. el inceleme rehberi hazirlayayim mi ?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar, Cbr 250 hakkında detaylı bir ikinci el rehberi hazirlamayi düşünüyorum talep varsa
2011-12-13-14 bütün modellere sahip oldum, belki faydalanmak isteyen olur. Ya da merak edilenleri paylasin ki unutacagim,atlayacagim ya da aklima gelmeyen kisimlara da deginebileyim.
Haydi nabza gore şerbeeeeeeeeet
Herkese kazasiz ,belasiz ve de masrafsiz surusler...
Reklamlar
-
2013 ü satıp 2014 almaya değer mi, bu soruyla başlayalım
-
Ben zevk için dediğimiz gibi yaptim, cok cılız ve basit duran eski kasa yerine, çok sevdiğim repsolu aldim. Arada bir cikip bakiyorum ayri bir keyif veriyor. Teknik verilerde çok bi değişiklik yok. Bir de yamaha r25 in durumuna gore yeni kasa Cbr piyasasi düşebilir
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
2013 ü satıp 2014 almaya değer mi, bu soruyla başlayalım
bence 2013 model ile yeni kasa arasında neredeyse hiç bir fark yok sadece görünüş farklı
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
bu kadar bilgi sahibiysen bence hazırla ki alacak arkadaşlara yönlendirme olur patlak çatlak makinaları itelemeye kalkmasınlar kimseye
-
Sorman hata direk çalışmalara baslamalisin bence
-
önce işi görelim, övgü sonra
-
detayli isteriz)
-
185 boy 95 kilo civarında motor zorlanıyor mudur acaba rampa da?
Edit boyla alakası çekme den ziyade sürüş de avantaj kaybı olur mu
-
27 Aralık 2014, 13:57
Bencede yap bu işi ikinci el alırken nelere dikkat etmeli neyine bakmalı kazalıysa nasıl anlarız gibi şeyleri merak ediyorum.
-
27 Aralık 2014, 14:56
Bir kaç konu tavsiyesi
-Belirli boy ve kılodakı ınsanlarda nasıl durduguna dair fotograflar olabilir,
-Almadan önce honda bayisinde nasıl ıncelendiği
-Alınan kişinin tutumunun nasıl oldugu,ilk motorumu vs gibi detaylar.
Bunlar işlenebilir konular bence,
1-2 tane böyle inceleme konusu var ama adamlar sadece grenaj dan bahsetmıs önemli olan grenaj değil.
-
27 Aralık 2014, 18:08
Anlasildi kollari seviyorum o zaman, taslak cikardim bile metin olarak hazir geriye sadece görsel kısmı kaliyor.
Bi kaç arkadasimdan yardim alip videolara girismek lazim En Kisa zamanda donerim.
-
27 Aralık 2014, 19:11
Hadi bakalım bekliyoruz, benim yadigar 22bine dayandı. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Piyango gibi çıkan bir statör arızasını saymazsak. Ninja ile ilgili olan görüşlerini (kullanma imkanın olduysa) eklersen sevinirim.
-
27 Aralık 2014, 19:34
Fiyatlarından dolayı bana göre ikinci elde en alınmayacak markadır.
-
27 Aralık 2014, 19:42
Ustune biraz daha koy YBR videosu derim.
-
27 Aralık 2014, 19:50
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hadi bakalım bekliyoruz, benim yadigar 22bine dayandı. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Piyango gibi çıkan bir statör arızasını saymazsak. Ninja ile ilgili olan görüşlerini (kullanma imkanın olduysa) eklersen sevinirim.
Aklimda direk sen de varsin sen de olacaksın videoda müsait olursan tabi.
Sen samet,benim motoru sattigim arkadaş, belki bir de forumdan bir kişi olursa oldukça detayli olabilir.
250 sl mi 250r mi ?
-
27 Aralık 2014, 19:58
koraycbr adlı üyeden alıntı
Ben zevk için dediğimiz gibi yaptim, cok cılız ve basit duran eski kasa yerine, çok sevdiğim repsolu aldim. Arada bir cikip bakiyorum ayri bir keyif veriyor. Teknik verilerde çok bi değişiklik yok. Bir de yamaha r25 in durumuna gore yeni kasa Cbr piyasasi düşebilir
r25 i ben de çok merak ediyorum. bu yıl sonu cbr yi satıcam askerlik sebebiyle, dönüşte muhtemelen bi r25 alabilirim, ya da para olursa bi r6 almayı çok istiyorum.
-
27 Aralık 2014, 20:33
koraycbr adlı üyeden alıntı
Aklimda direk sen de varsin sen de olacaksın videoda
müsait olursan tabi.
Sen samet,benim motoru sattigim arkadaş, belki bir de forumdan bir kişi olursa oldukça detayli olabilir.
250 sl mi 250r mi ?
Sen 1 saatlik belgesel gibi bir şey yapmayı düşünüyorsun galiba Önümüzdeki iki hafta final haftası sınavlar var, elimden geldiğince yardımcı olurum yine de yapmam gereken bir şey varsa. Senin ve sizin grubun eskittiği CBRleri düşününce ben çok acemi kalırım gerçi
250r diyorum Koray. Sıfır SL bulup bindiysen onu da yaz Parçası pahalı, fazla yakar,iyi kaçar cümlelerini hep gördüm forumda. Binip test etme fırsatım olmadı hiç. Nedir bu Kawasaki
-
27 Aralık 2014, 20:36
-
27 Aralık 2014, 20:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler