Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

cbr 250r ( bu motor alınır mı )

REKLAM ALANI
    koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Motor orijinal değil,muhtemelen önden kazasi var, km sine gore fiyati yuksek tabi vade olduğu için normal. 4 tane Cbr 250 değiştirmiş birisi olarak ben şahsen tercih etmezdim bu ilani, yine de servise göstermekte fayda var. Hayirlisi olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Tavsiyeler için teşekkürler. yarın gidip göstereceğim motoru, eğer servis en ufak bir şey söylerse almayacağım. söylemiş olduklarınızı not alıp, hepsini servise soracağım. elcik değişimi biraz keyfe keder. bende değiştiricektim motorumun kazası olmamasına rağmen. ama çamurluk biraz garip olmuş. onu kontrol edeceğim. lastikleri soracağım. bakımlarını soracağım. bir kaç şey not aldım. bu arada 2012 cbrlerin piyasasi zaten bu fiyat arkadaşlar ucuz değil aslında
    ninjalara baktım en uygunu 11,000
    hyasung bile 10,000 tl olmuş adamlar sanki abd ürünü satıyor.
    bumotoya bile baktım ama almam tabiki

malesef 6,000 bin üstü nakit çıkamıyorum.. motorsuz kalmakta istemiyorum.
    o yüzden 6,000 üstü senet ile alabilirim :(

Motosikleti
    600rr
    Bir de şöyle bir formül önermek isterim ,

Bu ilandaki motorun ederi 8500-8750 dir. Ve senet sepet mokuna yaklasik 1000 TL fazladan odeyip ,üstüne bir de orijinal olmayan,muhtemelen masraf açacak ve satmak istediginde de değer kaybedecek.

Bunun yerine 3500 tl kredi cekebilirsen , 12 ay vadeyle 4.000 tl gibi bir rakam odersin

6000+3500: 9500 tl ye 10.000 km yi gecmemis ve kazasi boyasi olmayan bir motor cpk rahat bulabilirsin hatta istersen yardimci da olurum. Kaçan rahat olur,satmak istediğinde de zararin olmaz.

Nacizane fikrimdir.

Sokollu teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Honda servisinde şöyle bi bakmaya kaç para alirlar bilmem ama ekspertiz ücreti 150 tl idi 3 ay önce mokoko

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Ön çamurluk değişmemiş sanırım depo değişmiş,deponun lacivert olması gerekmiyor mu ?

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Muhtemelen otosever servise gideceksiniz imkan varsa başka honda servisine gidin örn anes motor var en yakını

Motosikleti
    600rr
    Serkanabbas , Bahsettiginiz lacivert depolu olan tasarimin stickerlari ve kafa grenaji da farkli
    serkanabbas bunu beğendi.

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim cbr'den en çok korktuğum şey bildiğim kadarıyla aliminyum şasi ve bilindiği üzere aliminyum şaside en ufak kırık çatlak bile düzeltilemiyor.Yani kazası var gibi o motorun bence şasiyi muhakkak kontrol ettir.
    Yanlış bilgi. Cbr 250 çelik şasi. İlandaki motoru gözüm tutmadı çok değişeni var yine de siz gidin bi görün ve bakımlar serviste mi yapılmış yapılmışsa servis bilgilerini kontrol ettirin.
    ''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL

Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tri-colour-cbr250-fiyat-dustu-184017004/detay

arkadasın motoru . 2014 cıkıslı. Kaza bela yok temiz.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    üzülerek eski motorumu sattık. kapora alındı p.tesi satış işlemi var... 6,000 nakit paraya satıldı motorum.

daha fazla nakit olmadığı için ve kredi çekmek istemediğimden senet ile işimi görmeye çalıştım.
    6,000 nakit ve 3,5 vadesiz senet ile bu motosikleti alıyorum. satıcı onayladı. kazası vs olmadığını söyledi henüz motoru görmedim.
    motoru usta ile kontrol ettikten sonra sıkıntısı yoksa eğer,
    ne dersiniz alınır mı ?
    alınır diyorsanız yarın kapora bırakıp p.tesi günü hemen alacağım.

ilan budur ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6294746/detay/
    birader yanlış anlama ama bunu alırsn enayisin.
    ben 2013 model sıfır (0) cbr 250 yi 9500 e honda anesten hemde ustelik taksitle almış iken 2013 yılında;
    sen 2012 model 17000 kusurde motoru 10000 e alıcan alkışlıyorum

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Bence hiçbirini alma kendi motorunu kullan borca harcada girme

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Çok temiz diyenden de hızla uzaklaşıyorum ben.2 sene önce 2011 model hyosung gtr 250 için birisiyle anlaştık.Arkadaş motosikletini görmem için notere getirdi.7500 tl nakitle gittim ben motosiklet dediği gibiyse noter den direk satışı alacaktım.İlanda ve sözde temiz olduğunu çok ufak bir iki sıkıntısı oldugunu söyledi.

Arkadaş noter önüne geldiğinde 2011 model bir enkaz ile karşılaştım.Motosikleti ayaklığa aldığında sağına soluna bakarken,ön pistonlardan şıp şıp yağ damladığını gördüm.Daha sonra kilometre saatinin çalışmadığını söyledi.Ve motosikletin komple byalı olduğunu söyledi.Daha sonra bak hocam ne varsa söyle ısrarlarıyla benzin şamandırasınında bozuk oldugunu söyledi.

İş sarpa sarınca 6500 vereyim dedi .Kusura bakma da kardeşim o ilana motosikletim temiz sıkıntısız yazmışsın bunun resmen içinden geçilmiş dedim.Yani anlıyacağın motosiklet takribi 1 sene kullanılmış ama nasıl bir apaçilikse resmen içine edilmiş.O yüzden almadan önce 100 se 100 150 ise 150 verip servise ustaya gösterecksin.Anlaşırsın servise gösteririz sıkıntı cıkarsa senden cıkmazsa servis parsı benden.İşine geliyorsa

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hiçbirini alma kendi motorunu kullan borca harcada girme
    Abimiz motoru satmıs ondan yenı motor arayışında.

Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    kapora bırakan adam eğer almazsa vallaha satmicam yaptırcam gittiği yere kadar bincem :(

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    ben cbr 250r 20 bin km kullandım çok uzun km kullanıp uzun yıllar elinizde tutmayı istiyorsanız bence ninja 250r alın hem çabuk bozulmaz hemde güç ve kalite olarak sizi uzun yıllar taşır. Benim sıfır cbr250r motor kitleme aşamasına gelmişti 5.000 km de garantiden üst kapak ve silindir değişti ondan sonra bi problem yapmadı ama şimdi olsa 250 cc içinde cbr tercih etmem ;)

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    bunu alan adamı merak ediyorum
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    yzf 125r ile görüşmem başladı hadi hayırlısı.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    100-150 ver expertizini yaptır sonradan pişman olma bu arada expertiz ücreti "dedigi gibi cikmazsa" saticiya aittir bunu unutmayin ...

zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim cbr'den en çok korktuğum şey bildiğim kadarıyla aliminyum şasi ve bilindiği üzere aliminyum şaside en ufak kırık çatlak bile düzeltilemiyor.Yani kazası var gibi o motorun bence şasiyi muhakkak kontrol ettir.
    Malesef bilmiyorsun , CBR250 aluminyum şasi değildir...

Alıntı Vandalist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alınmaz cbr250e o para çok kardeşim zaten cbr125 kullanmışsın oda tek silindir buda tek silindir bi tek hacimleri büyük çift silindirli güzel bi motor al 7-8-9 milyara güzel ninja 250 ler var cbr250 ye göre sesi daha iyidir gidişi daha iyidir herşeyiyle +sı vardır ninja nın
    Arkadaşım tek silindir olunca güçsüz mü oluyor ? Bilmeden yorum yapmayın lütfen , bi araştırın önce , Düke 690 ve Bmw f650cs ve Yamaha xt660 tenere de TEK SİLİNDİR , olay hacimde , tek silindir motorlar çok silindirlilere göre biraz daha torklu olur..! Bu arada CBR250 nin 0-100ü ve torku Ninja 250'den iyidir....

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    ben almayın derim hocam manet vs değişmişşe kesin yan yatmıştır üstelik çamurluk orjinal değil kmde fazla

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)