İlk motor için fikir istiyenlere X TREME MAX
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Saglam kismina katilmasamda,gorunus olarak cok guzel bir motor diyebilirim.
Tekeriniz duz bassin
-
ilk resimde sanki silindir değişik gibi. bunda da mı modifiye var?
-
solmyr adlı üyeden alıntı
ilk resimde sanki silindir deðiþik gibi. bunda da mý modifiye var?
isik yansimasindan
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Cross motorda hız pek aranmaz ama Ustam bu motor kaç yapabiliyor?
-
-
Hay Maaşallah! Bu motorun lezzetini kullanan bilir. İstanbul trafiğinin ara/dere şampiyonudur uzak ara. Şimdi Pulsar ile bununla daldığım gibi dalamıyorum ara dereye. İnceliği zerafeti bambaşka bir motor. Hele uzun boylu isen dadından yenmiyor
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Atilla hocam trafikten kopmasi ne durumdadir, yani trafikten hizli akabiliyormusunuz? torku iyidir diye dusunuyorum
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Atilla hocam trafikten kopmasi ne durumdadir, yani trafikten hizli akabiliyormusunuz? torku iyidir diye dusunuyorum
Hah! İşte orada biraz sorun oluyor. 11 beygir motor sonuçta. Dalması çıkması süper ama hızlı trafikte çok akıllı olmak lazım. Vitesi aşağıdan alıp aniden büyüterek fırlamak çok önemli. Yoksa işin zor demektir. Üzerinde biraz yüksek motor olsa ara/deresi 10 üzerinden 10 olur zaten de o zaman bu fiyata satmazlar bu motoru.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
26 Aralık 2014, 21:43
benimde kafamı çok kurcaladı ama özellikle henüz tecrübem olmamasına rağmen acayip bir kross tutkum var onun haricindede gezmeyede ayrı bu kross larlan sanırım uzun yol yapılamaz commuter gibi birde gördüğüm kadarıyla çin malları tamir bilmiyorsanız uzak durun gibi yazılar okumuştum o yüzden ybr cbr 125 cbf 150 (param yetmezsse 125 lik düşük modeli) bunlar arasında kaldım en son
-
26 Aralık 2014, 22:35
Mardin İl Temsilcisi
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
benimde kafamı çok kurcaladı ama özellikle henüz tecrübem olmamasına rağmen acayip bir kross tutkum var onun haricindede gezmeyede ayrı bu kross larlan sanırım uzun yol yapılamaz commuter gibi birde gördüğüm kadarıyla çin malları tamir bilmiyorsanız uzak durun gibi yazılar okumuştum o yüzden ybr cbr 125 cbf 150 (param yetmezsse 125 lik düşük modeli) bunlar arasında kaldım en son
Bu mevzu farklı hangi marka çin malı kullanmıyor ? Çoğu parçayı ordan alıyorlar. Arayı buluyorlar yani. Mondial bende beğenmezdim ama hoşuma gitti aldım. Ayrıca tam olarak kros değil enduro ve hız konusunda ben 105 yaptım zorlamadan. Kalkış hızı çok iyi hemen hızlanıyorsun ama hız yapınca sızlanıyorsun
-
26 Aralık 2014, 22:53
kolayca hızlanamam ben 120 kg yim illaki baya bir performans düşüklüğü yaşıycam sızlanıyorsun derken neyden rahatsız oldunuz ayrıca ilk motorum olmasada özellikle alıcağım commuter satmak zorunda kalmazssam 2. motorum olarak mutlaka alıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)