2 zamanlı motosiklet tecrübeleri-anıları buraya!
Reklamlar
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Polisin orada ne işi varmış peki?
Eheh,hiç bir fikrim yok.Bazen ekip minibüsüyle gelir toplarlardı sultanları,sabaha bırakıyorlardı sonra da.Şu istanbul ne tuhaf şehir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
mz 301 ve 251 ile anılarımı anlatsam roman olur..nede olsa kuryelik yaptık bu motorlarla... en güzelide benzin bittiğinde tiner ve oldukça fazla yağ karışımı ile yaptığım siivri sinek savar mz ile pendik ten kadıköy e gidişim olmuştur...
Abi elalem motora şu yağı koyun demiş,kalmış yağ tiner koyup motoru bozuyorsunuz,sonra da bu kötü mal
Reklamlar
-
uzun zamandır bws kullanıyorum şu anki bws 2006 19.500de ondan aldığım zevki hiçbir scooterin veremiyeceğini biliyoum hele kalkışta 4 tekerlilere plaka okutmak yokmu birde dikkat ettiyseniz tüm rentlerin önünde bws var
-
GP1 kullandım ama bana Runner 180 in performansını vermedi.Bide belki uzun zamandır kullandığım için kendimi GP1 in uzerinde pek güvende hissetmedim benim motor yüksekce diye düşünürdüm GP1 daha yüksek geldi
-
Arkadaşlar sizn anlatığınız böyle bir şeymiydi acaba
Adı EFSANE
Yaşı 44
-
Selamlar.. Konuyu gördümde yazmadan edemedim.. Hayranıyımdır 2 zamanlı sesinin.. İnce , devirli sesi duydugum zaman kulaklarımın pası gider.. Bir efsanem var ömrümce unutamam heralde.. Terminator fılmındekı tır sahnesınde cocugun kaçtıgı 2 zamanlı cross motorun sesi.. Birde 93 e kadar olan vespa 2 zamanlı sesi.. Harikadır.. Hatta sanırım kendıme engel olamıcam bi kawasaki klr125 ya da kdx 200 alıcam 2 zamanlı su soğutmalı! 41 hp mermi gibi makinadır seside çoook hoştur ;)
Herkese kazasız keyıflı surusler...
-
-
redrose adlı üyeden alıntı
MZ lerin motor sesi çın çın öterdi, şimdi o sesi özlediğimde oluyor.
dostum o sesi özlersen ara beni benim mz hala çın çın ötüyor 2. vitesde o sese bende hastayım mz im birtanem benim
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
-
Tatlı tatlı anlatınca bende baba JAWA dan bahsediyorsunuz sandım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler