Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2 zamanlı motosiklet tecrübeleri-anıları buraya!

REKLAM ALANI
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisin orada ne işi varmış peki?
    Eheh,hiç bir fikrim yok.Bazen ekip minibüsüyle gelir toplarlardı sultanları,sabaha bırakıyorlardı sonra da.Şu istanbul ne tuhaf şehir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mz 301 ve 251 ile anılarımı anlatsam roman olur..nede olsa kuryelik yaptık bu motorlarla... en güzelide benzin bittiğinde tiner ve oldukça fazla yağ karışımı ile yaptığım siivri sinek savar mz ile pendik ten kadıköy e gidişim olmuştur...
    Abi elalem motora şu yağı koyun demiş,kalmış yağ tiner koyup motoru bozuyorsunuz,sonra da bu kötü mal
    Kolpa Adamları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    azıcık kaldı:)
    uzun zamandır bws kullanıyorum şu anki bws 2006 19.500de ondan aldığım zevki hiçbir scooterin veremiyeceğini biliyoum hele kalkışta 4 tekerlilere plaka okutmak yokmu birde dikkat ettiyseniz tüm rentlerin önünde bws var

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    GP1 kullandım ama bana Runner 180 in performansını vermedi.Bide belki uzun zamandır kullandığım için kendimi GP1 in uzerinde pek güvende hissetmedim benim motor yüksekce diye düşünürdüm GP1 daha yüksek geldi

Motosikleti
    1965 JAWA
    Arkadaşlar sizn anlatığınız böyle bir şeymiydi acaba
    Adı EFSANE
    Yaşı 44

Selamlar.. Konuyu gördümde yazmadan edemedim.. Hayranıyımdır 2 zamanlı sesinin.. İnce , devirli sesi duydugum zaman kulaklarımın pası gider.. Bir efsanem var ömrümce unutamam heralde.. Terminator fılmındekı tır sahnesınde cocugun kaçtıgı 2 zamanlı cross motorun sesi.. Birde 93 e kadar olan vespa 2 zamanlı sesi.. Harikadır.. Hatta sanırım kendıme engel olamıcam bi kawasaki klr125 ya da kdx 200 alıcam 2 zamanlı su soğutmalı! 41 hp mermi gibi makinadır seside çoook hoştur ;)

Herkese kazasız keyıflı surusler...

Motosikleti
    1965 JAWA
    Tşkler kardeşim

Motosikleti
    mz 301 etz
    Alıntı redrose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MZ lerin motor sesi çın çın öterdi, şimdi o sesi özlediğimde oluyor.
    dostum o sesi özlersen ara beni benim mz hala çın çın ötüyor 2. vitesde o sese bende hastayım mz im birtanem benim
    4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:

Motosikleti
    1965 JAWA
    Tatlı tatlı anlatınca bende baba JAWA dan bahsediyorsunuz sandım

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler