Kamera icin fiyat alabilir miyim özelden. Sizin için de herseyin Hayırlisi olsun. Teşekkürler
Kamera icin fiyat alabilir miyim özelden. Sizin için de herseyin Hayırlisi olsun. Teşekkürler
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
Çok doğru vazgeçilemez bir tutku bu ancak ara verilebilir oda kısa bir ara.bence satmayın sonradan pişman olabilirsiniz çünkü tekrar Alman gerekecek sonuçta gerekli şeyler hepside gözünden uzak biryere götür koy ve unut zamanı gelip çıkarınca emin ol çok mutlu olacaksın
Hayirlisi olsun kardesim senin icin. İnsallah en kisa zamanda donebilirsin 2 tekere.
Bende sort ve sirtlik fiyatini alabilirmiyim.
kamera için fiyat pls
hocam botlar waterproof özellikli mi?
fiyat alabilir miyim?
Özelden sorularınıza cevap verdim, kızım için iyi dileklerinizi ayrıca yazdığınız için çok teşekkür ederim, saygılarımı sevgilerimi sunarım. Çok mutlu oldum okurken inşallah Allah sizlerede böyle güzellikler yaşatır, yaşayanlarada daha güzellerini gösterir.
korumalı şortun fiyatını özelden yazarmısınız..Aldığınız kararda hakkınızda hayırlı olur inşallah..
TCX botlar "Dusty" kullanıcı isimli kişiye satılmıştır. İyi günlerde giymeniz dileğiyle hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Arkadaşlar kaska eldivene şorta ihtiyacı olanlar, hepsini 700 liradan vereceğim. Beden sıkıntısı olmayanlar kaçırmasın. Sadece eldiven 500tl neredeyse, ürünler sıfırdan farksız eldivense sıfır, tek tek satış için bu fiyat geçerli değil yalnız.
Ürünlerin çoğu satilmistir, konu kapanabilir hatta silinebilir, bos yere mesaj atmasin insanlar. Üye mesajlarini okumayabilirler nitekim.
Arkadaşlar benden başka ürün satın alıp sıkıntı yaşayan oldu mu?
Bir haftadır,kah aksilik,kah bahaneler oyalanıyorum. Direk yaftalamak istemiyorum ama parayı anında ödemiş olmama rağmen satıcıdan ne sağlıklı dönüş alabiliyorum ne de somut bir bilgi.
2 gündür de hiçbir dönüş alamadığım için,yasal işlemlerden önce buraya yazmak istedim. Başka sorun yaşayan oldu mu?
Haydaa, aklıma bile getirmek istemiyorum. İnşallah düşündüğünüz gibi bir durum değildir. Bahane değildir de gerçekten aksilikler olmuştur...
sırtlık duruyorsa fıyat atar mısın bana bır de mont ıcı soft koruma varsa mesaj beklıyorum
Abi sonra bir gülme alıyor beni .Hala sırtlık diyor
ben tulum için bi iki soru sormuştum, istersen istanbula gelirken yanımda getireyim orada dener beğenirsen ödersin demişti. bende güven telkin etti yani. belki de meşguldür, eşi hamileydi doğum gerçekleşmiştir vs vs. biraz daha şans tanımalı bence, tabi konuyu da güncel tutarak
Okudum, okudum, okudum... sonra @dusty nin mesaji gorunce, lannn, dedim, yoksa
Bot ve eldiven icin fiyat verebilir misiniz. Ikisi en son ne olur
eee durum ne şimdi arkadaş ürünü göndermedi mi?
Ben de öyle yaklaşıyorum, birkaç aksilikten bahsetti ve sesimi çıkarmadım, her şey olur. Ancak dün aras kargo'ya teslim ettiğini söyledi ancak istememe rağmen herhangi bir takip no vermedi. Ben kendim hem merkezi hem de kargonun gelmesi gereken şubeyi aradım ancak adıma gönderilmiş herhangi bir kargo olmadığını söylediler. Şimdi de satıcıdan cevap alamıyorum.
Aksilik elbette olur ancak bunlar da iletişim ve dürüstlükle çözülebilir ancak. Hala beklememin nedeni bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)