Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motosiklete Ara Verdiğim İçin Tüm Ekipmanlarım Buyrun;

REKLAM ALANI
    Dusty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TransAlp XL650V
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de şunu anlamadım, takip numarası veya kargo firması bilinmese de kargo adresine gider. Öyle değil mi ?
    Kargocular benim evi zor buluyor biraz, o yüzden şubeye göndermesini istemiştim. Hangi şirket olduğunu, gönderim bilgisi, takip nosunu hatta gönderilip gönderilmediğini bile bilmediğim için, söylendiğine göre, kargo gelmiş ve geri gitmiş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Konuyu okudum ve tarafsız olarak yorum yapmak gerekirse Alper arkadaşım sen biraz haksız görünüyorsun. Bana göre sebebine gelince arkadaş sende malı almış sana parasını göndermiş ve 06,01,2015 de buraya yamış ürünüm gelmedi haberi olan varmı diye. daha sonraki mesajında 07,01,2015 saat 00:55 de yani daha yeni gece yarısı yazmış ve dün gönderdim dedi ve adıma kayıt gözükmüyor yazmış. Senin buraya gönderdiğin resimde ise 07,01 de malı yolladığını gösteriyorsun yani Dusty arkadaşın yoğun sitemlerinden sonra. Bana da bunlar yapılsa bende aynı tepkileri verirdim diye düşünüyorum Son olarakta iki kere kargo parası ödedim diyorsun kargo da kargoyu alıcı öder yazıyor. Olay biraz karışık ve benim şahsi fikrim Alper arkadaş biraz hatalısın

Motosikleti
    125MG - 200NS - 400UG
    Action Cam satıldı mı :D :D

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)