gixxer 150 çok güzel yahu. neden bu motorları getirmezler ki bunlar?
gixxer 150 çok güzel yahu. neden bu motorları getirmezler ki bunlar?
sadece yamaha veya suzuki değil hondada ne kadar tipsiz çirkin motorlar varsa türkiyeye getiryorlar birde
kdv si cartu curtu fiyatlar şişiyor aslında o motosiklet 5 para etmez örneğin honda spacy bu motorun fiyatı 5 bin tl yi geçik.
çinlillerden uzuk duruyorum ama adamlara helal olsun en şekil motorları bize getiryorlar onlarda biraz sağlam olsa
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Çok güzelmiş.
Ben 400 cc olan motosikletlerini çok beğeniyorum. Ama malesef gelmiyor.
markaların uluslararası sitelerine girerseniz onlarca birbirinden güzel modeli ilk defa görürsünüz.
belki yabancılarda türkiye sitelerine girdiklerinde cbf150 ybr125 gibi modelleri ilk defa görüyolardır..
Misal İngiltere'de yıllık gelir kişi başına ortalama 34.920 Dolarmış.Yamaha'nin ybr125 customu 3400 küsür dolara satılıyor.
Türkiye'de yıllık gelir kişi başına ortalama 10.774 dolarmış.Aynı motosiklet Türkiye'yede aynı fiyattan gelsin 3400 küsür dolardan.Zaten anlaşılıyor aradaki fark.
Bizde motosiklet kültürü olmadığı için getirmiyorlar , neyse ki kapitalizm var ve avrupalı motosiklete doyduğu için 5-10 yila kalmaz bize de gelir merak etmeyin ...
http://powersports.honda.com/
çok güzel ve ulaşılmazlar :/
dandik motorları kakalamak varken neden böyle bişey yapsınlar...
Nedense bu çılgın vergiler özellikle milletin anasını ağlatan o meşhuuuuuuuuuuuurrrr Ötv yük gemilerine konan yakıtta yok. yoksa gemiciklerin sayısı bu kadar artmazdı. bu millet ne zaman sağ partilerden vazgeçicek işte o zaman herkes kendine düşen paydan hakkını alıcak.
3. dünya ülkesiyiz ondan gelmiyordur
Distbiritörü Ahmedi Mehmedi Bayiside kar yapacak sadece vergiylede bitmiyor yılbaşı biletinden iyi bir seyler çıkar insallah
yorum yapmak istemiyorum, yaparsam ana bacı kitap dümdüz gidecem ... anladınız siz mevzuyu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)