bi kaç dengesiz motor kullanan salaklar yüzünden trafik berbat oluyor
Reklamlar
-
arkadaşlar ilk motorumu aldım scutter motor ve size söylemek anlatmak istediğim şu aldığım günden beri trafik ışıklarını 1 sefer bile aksatmadım arabaların ve yayaların geçtiği yerlerde durdum ve trafik kurallarına şimdiye kadar araçta olduğu gibi motosiklette hep uymuşumdur fakat bir kaç tane dengesiz trafik ışıklarına uymayan yaya geçidinden giden salak motor sürücüleri yüzünden bizlerinde adı kötüye çıkıyor ayrıca trafikte motor kullanmak aşırı derecede tecrübe ister motor çok hızlı bir şekilde gittiğinden otobüscüler araba sürücüleri aynaya tek seferde bakar siz uzaksanız bir anda yola çıkarlar aynı zamanda motosiklet küçük olduğundan ara sokaklardan çıkan araç sürücüleri bizleri fark edemeyebilir geçen günlerde dengesiz arkadaşın birtanesi motosiklete kask takmadan yola çıkmış dolmuşcu sağ dönerken + adam 2 dk öncesinden sinyali yakmış ben farkediyorum mootorcu arkadaş yanımdan sonra sürat geçti korna çalmama rağmen gitti dolmuşun kapısına girdi aslında artık ben araç sürücülerine değil motor kullanan birisi olarak motosiklet kullanıcılarına suç buluyorum motosiklet hızlı gidiyor diye şehir içinde araçlar arasından geçiş yapmasını bir marifet zannettikleri için hız şehir içi yollarda değil otobanlarda yapılır
Reklamlar
-
ohohooo daha neler görceksınız neler :D ben bı gun boğaziçi köprüsünün ortasında motordan ınıp bır motorcuyu köprüden aşağı mı itsem dıye dusundum :D malum kış ayı köprünün ortası deli gibi esiyor önümdeki scooter tabıkıde benım kadar etkılenmıyor ruzgardan ve en sağdan gıttıgı hız 20 km maks. araba gıbı gıdıyoruz yani. ruzgar deli gibi vuruyor motora ve dengede tutmak dahada zorlasıyor cunku durmaya yakınsın. adama korna calıyorum sellektör yapıyorum yok banamısn demıyor ve arkamızdada başka motorlar var. solumuz musaıt degıl gıdemıyoruzda. en son bıraz bı bosluk oldu solladım ve sonra gıselerın orada bıraz atıştık ama arkadan gelen dıger motorlarda adama bıraz yuklenınce anladı naptıgını...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)