DIRAL DEDE.(Motoblog Kanalı)
Reklamlar
-
Selamlar...
Bi çoğumuz boş zamanlarımızda motosiklet ile ilgili videolar izlemeyi seviyoruz.Dıral DEDE de bu konuda içerik hazırlayan tıpkı MOTORCU MUHABBETİ-SPEETFIRE gibi güzel bir kanal takip etmenizi tavsiye ederim...
http://www.youtube.com/channel/UCtAJIGXKoR57z10CFif92aA
Reklamlar
-
Mikrofon kalitesi arttığı gibi izlemeye başlayacağım demiştim kendi kendime
-
-
ben başladım bile güzel bizden biri
-
Benim nazarimda biraz cahil biraz koylu biraz zorluyo ama yoklukta saygi duyariz.
-
Bir şeyler yapmaya çabalıyor.Takdirle karşılarım.Lütfen destek olalım.
Barkın gibi olunca desteği keseriz
-
Pek beğenemedim açıkçası bu kanalı hani sanki bana biraz amatör geldi.
Oz Hayaller 2 - MotorcuMuhabbeti ve Altın Elbiseli Adam'ı devamlı takip halindeyim.
-
-
Altın elbiseli en iyisiydi gözümde ama yeni sezonda çömezlere işleri yüklemesi beni biraz soğuttu, bu aralar motorcu muhabbetini daha çok takip ediyorum. o adamın sohbet eder tarzdaki anlatışı çok uzun videoları bile bıkmadan sıkılmadan izlettiriyor.
-
26 Aralık 2014, 12:11
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Altın elbiseli en iyisiydi gözümde ama yeni sezonda çömezlere işleri yüklemesi beni biraz soğuttu, bu aralar motorcu muhabbetini daha çok takip ediyorum. o adamın sohbet eder tarzdaki anlatışı çok uzun videoları bile bıkmadan sıkılmadan izlettiriyor.
aslında iyi yapıyor, arkadan birileri yetişsin hatta o yetişenler deneme yanılma yöntemi ile değil, başarılı işler çıkaranlardan öğrenerek yetişsin.
bu birazda iş bulma sendromuna benziyor. malum hepimiz ilk iş aradığımızda çözülmez bir paradoks ile karşılaşmış idik. Hem deneyimli olunacak idi, hem genç olunacak idi. Yani hem dul olacaksınız hemde bakir/bakire gibi... işte AEA mın çömezleri alttan yetişerek hem genç hemde deneyimli olmayı becerebilecekler...
Dıral Dede ye gelince... kanalındaki videoları izledim. Açıkçası hiç beğenmedim lakin beğenmemezlik ederken kanalın yeni olduğunu ve video çektikçe deneyim kazanacağını, ileride daha güzel işler çıkaracağını hesaba katarak takibe aldım. 5-10 video sonra halen şimdiki gibi yetersiz ve deneyimsiz bulursam takip etmeyi bırakırım. Önce müsaade edelim şu video-blog işinde pişsin. Gelen yorumlar ve eleştirilere bakarak kendini geliştirsin, sonra bir daha eleştiririz. Lakin mevcut hali ile eleştirilmeye veya övülmeye müsait bir durumu yok.
Ben Video-Blog yapabilir miydim? ben değil kimse deneyimsiz olarak adam gibi bir iş çıkaramaz sanırım. (bu da öz eleştiri olsun ki yeni başlamış arkdaşlara karşı acımasız gözükmeyelim)
-
26 Aralık 2014, 13:08
Diğerlerini beğeniyorum ama bunu hiç beğenmedim neden bilmiyorum umarım başarılır olur lazım böyle kişiler Türkiyede
-
26 Aralık 2014, 14:00
Scooter li bi kanal yokmu arkadaşlar
-
Anaa böyle bir başlık varmış olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ederim özellikle ses konusunda çok haklı eleştiriler vardı. sağolsun bir başka motovlog kanalı sahibi yolcudur abbas bana mikrofon gönderdi. Sanırım ses olayını hallettik.
Herşekilde eleştiri yorum ve önerilerinize açığım. Buradan da bana yazabilirsiniz. Bu başlığı takibe alacağım ;)
O gündüzleri standart yazılımcı geceleri bıçkın bir süper kahraman!.. O bazen motovloger her zaman iki kangal sucuk annesi!..
-
MrNobody adlı üyeden alıntı
Scooter li bi kanal yokmu arkadaşlar
https://www.youtube.com/channel/UCZO...I7-BCBSPcGo0Vw
Benim bildiğim scooterlı şöyle bi kanal var hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)