Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motora çarpan köpek(!)

REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yaptığımız bir projenin çekiminden kalan bir kesidi sizinle paylaşmak istiyorum. Birazcık diyaloglar ve köpeğimin hareketleri çok güldürmüştü. Size şöyle aktarayım;

Normalde köpeğimiz elektrikli motora havlamıyor, egzoz sesi olan motora havlıyor. Yalnız videoyu çekerken burda elektrikli motora çarpıyor, çarptıktan sonra hiç ses falan umrunda olmadan havlayarak koşuyor, o gün elektrikli motora tek havlaması oydu ve çok gülmüştük.

Bu videomuzun tamamı (anlamanız için, daha önce izleyenler izlemeyebilir) - köpekler motosiklete neden saldırır?

__________________________________________________ ___________________________
    __________________________________________________ ___________________________

Buda videoda köpeğimiz Stensinin motora çarpma anı

not: köpeğe herhangi bir şey olmamıştır, lâkin birazcık korkmadık desek yalan olur

dipnot: videonun başındaki diyaloğu iyi dinlerseniz ordada biraz kavram kargaşası olmuşuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yiğit_, Sj's, Cuhara ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Hocam ilk videonuz hoşuma gitmişti, devamını getirirsiniz diye düşündüm. Başka video yapmayı planlamıyor musunuz?

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Videonuz harika ama hala motosiklete saldiran kopege napilcagi konusunda bilgi paylasmamissiniz. Bunu kopeginizin bendeki gibi golden retriever olmasina bagliyorum.

Ben anlatayim, ara gaz ver, debriyaji sik 12 bin devire cik. Cikan ses kopegin senin motorunun ondan daha guclu bir hayvan oldugunu algilamasina sebep olup korkmasini saglar.

Iyi gunler

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    köpekler ne kadar yaklaşıcağını ayarlayamıyor ya, yanımda koşturucağına önüme atlıyor hep son anda yırtıyorum

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ilk videonuz hoşuma gitmişti, devamını getirirsiniz diye düşündüm. Başka video yapmayı planlamıyor musunuz?
    Merhaba efenim, teşekkür ederim öncelikle. Başka video projelerim var. Yalnız biraz aksaklık oldu. Ben projelerimi yazdığımda ve bu ilkini çektiğimde lise son sınıftım. Bunu çektikten sonra üniversiteye hazırlanma faslında hiç video gibi durumlarla ilgilenemedim. Şimdi Aydın'dan, Adana'ya üniversiteye geldim. Burda bu tarz projelerle uğraşan bi çevre edinmeye çalışıyorum. Kamera operatörü, ışık gibi. Onları hallettiğimde devamı gelecek çok teşekkür ederim.

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videonuz harika ama hala motosiklete saldiran kopege napilcagi konusunda bilgi paylasmamissiniz. Bunu kopeginizin bendeki gibi golden retriever olmasina bagliyorum.

Ben anlatayim, ara gaz ver, debriyaji sik 12 bin devire cik. Cikan ses kopegin senin motorunun ondan daha guclu bir hayvan oldugunu algilamasina sebep olup korkmasini saglar.

Iyi gunler
    Efenim yorum için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Motosiklete koşan köpek hakkında ne yapılacağını bir köpek üzerinden deneyemleyerek anlattım. Köpeğin üzerine sürmeyip yanından geçip gitmek gibi. Sizin verdiğiniz örnek bizim köpekte işe yaramıyor. Sese dahada agresifleşiyor ama bazı köpeklerde sesten korkup uzaklaşıyor. Temel olarak benim en çok yaptığım debriyajı çekip köpeğin epey uzağından geçmeye çalışmak, tam yanına geldiğimde gazlamak. Ama ara sokakta 4 köpeği ilerde gördüğümde ve beden diliyle beni tehdit olarak gördüklerini fark ettiğimde, motosikletten inip onların yanına kadar motosikleti yürüyerek götürdüğümde oldu. Bu tamamen köpekten köpeğe değişiyor. Sevgiler.
    Espaniole ve Sj's bunu beğendiler.

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yiğit_ bunu beğendi.

Motosikleti
    kymco agility 125
    bende z-x10r varken kesiciye bi sokuyodum hayvan deli gibi kaçıyodu :D

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    valla bu nasıl çözülür bende bilmiyorum ama eğer yolun kenarında görürsem ve bana doğru koşucagını sezıyorsam hızımı ıyıce dusuruyorum ve motoru yuksek devırde tutup bı anda gazı acıyorum köpek yetısemıyor. ama gecen şöyle birşey yaptım baktım köpek havlıcak yada motora doğru koşucak geldı dıbıne kadar havlayarak debrıyajı sıkıp gazı sonuna kadar cevırdım cıkan sesten köpek kaçtı sonra bende gazı acıp gıttım :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler