https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...Maf776JaRybcAR
bunu ben kendim yapacağım zaten bu işlerden anlarım kaynak makinası falan her şey elimde mevcut bir tek malzeme ve kamyonet parası vermek lazım onlar ne kadar
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...Maf776JaRybcAR
bunu ben kendim yapacağım zaten bu işlerden anlarım kaynak makinası falan her şey elimde mevcut bir tek malzeme ve kamyonet parası vermek lazım onlar ne kadar
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
oturdugun yere göre değişir sanayiden malzeme bulursun demir kilo işi verilir ne kadar suanki fiyatı bilmiyorum
Maddi durumum pek iyi değil motosikletimi alana kadar 40 takla attım çok uğraştım o yüzden motosikletim benim için çok değerli çalınmaması için elimden geleni yapacağım ama bu zamanlarda en iyisi garaj yaptırmak ama en fazla 400 tl verebilirim.
ben tuğla örebilirim harç yapmayı felan biliyorum ama tek sıkıntım yapıcak yerim yok
400tl den de az tutar sen tugla ör 2 motor girebilecek kadar yap içine eşyalarını yagmurlugunu v.s seyleride koyabilirsin gece rahat uyursun :D
benim aslında kapalı garaj imkanım var ama sabah ve akşamları hergün yürünmez okadar yol akrabanın villası var kapalı garajı bırak eve bile sokarım ama 3km var sanırım minimum birde iyi bir yokuş mevcut
Dun gece benim motosikletin alarmı ötmus beyler. .Komşular söyledi. Yani kendimi geldi hırsız mı geldi bilmiyorum. Tek öğrendiğim şey alarm hayattır
açılmaz tabi, pdf dosyasının linkini göndermişim
http://www.bauhaus.com.tr/
buradaki dergi sekmesinin altındaki pdf dosyasında.
yine bulamadım ama dediğine göre 800 tl o beni fazlasıyla aşar çünkü bu aralar kendime ekipman düzmeye çalışıyorum
Ben gezide kullanılmadı mı dedim?
Bursa daki yürüyüşlerden biliyorum ortalıkta 1 tane polis aracı yok binlerce insan yürüdük, hatta bazen yadırgıyordum "ulan niye polis yok" diye, o kadar insan her beraber facebook açıp nette dolaşmaya başlayınca istasyon kaldırmıyor işte.
Bunu bilmek için bir operatörde teknisyen olmaya gerek yok. Benim katıldığım yürüyüşlere polis müdahale bile etmedi. Ama ne hikmetse telefonlar çalışmadı.
Piyasada bulabileceğiniz jammerlar 50 100 metre etki alanına sahip, polislerin ve korumaların kullandıkların hadi 300 500 metre olsun. Zaten daha fazla olmasının mantığı yok. Korunan kişiden 1 km ilerideki bombanın sadece sesi rahatsızlık verebilir.
Senide yadırgamıyorum, bizim milletimizin genel bir alışkanlığıdır, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Yoo Jae-suk (Hangul: 유재석; or romanized Yu Jae-seok; born on August 14, 1972), is a South Korean comedian and television comedy show host. Nicknamed the "MC of the nation" (국민 MC), a vote by South Korean netizens proclaimed him the most popular Korean comedian for five consecutive years beginning (2004-2008). He has hosted several variety television shows in South Korea, including the popular programs Infinite Challenge and Running Man. Nicknamed "The Grasshopper", due to early appearances dressed as a grasshopper,[1] he is now known for his quick wit and appeal across a wide range of demographics. He has established himself as one of Korea's top comedians and TV personalities.[
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)