Fren hidroliği lütfen yardım edin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kymco marka orjinal parça kullanırsan daha iyi olur, çin malı bişeye rağbet etmeni önermem.
o cam kırıldıysa hidrolik tamircinin dediği gibi tüm boyalı yüzeyleri mahveder. ayrıca ciddi derecede tahriş edicidir.
ayrıca sistem hava almışsa frenin aniden tutmamaya başlayabilir. nitekim bu, şu durumda er geç kaçınılmaz bi son... o şekilde SÜRME...
-
Malesef kymco orjinal yedek parça satan bildiğim hiç bir yer yok internetten çok araştırdım fakat kayda değer hiç bir yer bulamadım istanbulda.
ozgurakman adlı üyeden alıntı
kymco marka orjinal parça kullanırsan daha iyi olur, çin malı bişeye rağbet etmeni önermem.
o cam kırıldıysa hidrolik tamircinin dediği gibi tüm boyalı yüzeyleri mahveder. ayrıca ciddi derecede tahriş edicidir.
ayrıca sistem hava almışsa frenin aniden tutmamaya başlayabilir. nitekim bu, şu durumda er geç kaçınılmaz bi son... o şekilde SÜRME...
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
Hocam cam deyisimi mantikli deyil en guzeli komple deyistirmen 1 hidrolik sivisi boya vs gibi seylere zarari olur
2 EN ONEMLİSİ fren tertibatinin sivisidir hava aldigi ve sizdirdigi icin azalabilir ozelligini yitirebilir buda sana fren tutmama gibi hayati bir olaya yol acar kendine zarar verirsin bu isi kisadan hallet
-
dekmanci adlı üyeden alıntı
Hocam cam deyisimi mantikli deyil en guzeli komple deyistirmen 1 hidrolik sivisi boya vs gibi seylere zarari olur
2 EN ONEMLİSİ fren tertibatinin sivisidir hava aldigi ve sizdirdigi icin azalabilir ozelligini yitirebilir buda sana fren tutmama gibi hayati bir olaya yol acar kendine zarar verirsin bu isi kisadan hallet
Bilgilendirdiğiniz için sağolun en yakın zamanda halledicem bunu inşallah çok masraf çıkarmaz bana
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
en yakın zamanda değil kardeş... hemen değiştir... motoru durduran ön frendir...
frenin aniden boşalması kaçınılmaz şuan...
15-20 tl ye alacağın herhangi bir ön fren üst merkezi işini fazlasıyla görür...
tamircin takmasıyla beraber 40 a yapacaksa hiç zaman kaybetme hemen yaptır...
kendi motoruma 15 tl olan mondial 125 kt nin kini aldım...
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hemen yarın değiştiriyorum işin ciddiyetinin farkına yeni varabildim
-
Sakın çin malı alma. O gösterge camı çin mallarında ne yazıkki güneşe dayanamıyo. Benimde güneşten yanmış ve çatlamıştı. Fren bir anda boşalıyo ne olduğunu anlamıyosun. Almışken iyisini al, ön fren çok önemli bir etken.
-
CAM KIRILMIŞSA DEĞİŞTİR AMA CAM KIRIK DEĞİL SE BÜYÜK İHTİMAL HİDROLİK HORTUMUNUN FREN KOLUNA BAĞLANDIĞI YERDE GEVŞEME OLMUTUR BİDE 40 TL COK DEMİŞLER 25 30 TL CİVARINDA FREN MERKEZİ VE KOLU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)