Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Osram Motosiklet Ampulü!?

REKLAM ALANI
    bkgzl34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2024 Honda PCX
    Herkese Merhabalar;

Motosiklet ampulu için bildiğiniz osram bayileri nerelerde vardır? Benim motosikletimin ampul modeli hs1 35w, buna uygun araştırmalarımın doğrultusunda, nightracer50 ve x racer modelinı arıyorum. Özelikle x racer, bu model beyaz renk yanıyor. Fakat Türkiyede bulamadım. yurt dışında ise ebay da buldum ama nightracer50 modelini, 10 dolar fiyatı var.

Saygılar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selçuk Keleş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250 (Atılgan)
    Alıntı bkgzl34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhabalar;
    Motosiklet ampulu için bildiğiniz osram bayileri nerelerde vardır? Benim motosikletimin ampul modeli hs1 35w, buna uygun araştırmalarımın doğrultusunda, nightracer50 ve x racer modelinı arıyorum. Özelikle x racer, bu model beyaz renk yanıyor. Fakat Türkiyede bulamadım. yurt dışında ise ebay da buldum ama nightracer50 modelini, 10 dolar fiyatı var.
    Saygılar..
    O modeller ülkemize henüz getirtilmiyor, konusunu açmıştım. http://www.asyamakina.com.tr/ distribütörü arayıp en yakın bayiyi öğrenebilirsin.
    Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
    Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/

Motosikleti
    2024 Honda PCX
    Evlere şenlik distribütörmüş, aradım ilk biri çıktı anlamadı ikinciye aktardı oda cevap veremedi en sonunda üçüncü kişiye aktardı, kardeş motosiklet ampülü getirtmiyoruz dedi. oldu o zaman saolun iyi günler

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    "Genelde" motosiklet yada araba far ampulü diye bir ayrım yoktur. Sadece bazı firmalar özellikle motosikletler için ayrı özel ampul üretir. Hiç gerek yok onları aramaya. Kullandığınız motorun ampul çeşidini ve yuva kodunu biliyorsanız uygun olan her çeşit araba ampulünü kullanabilirsiniz ki genelde böyle yapılır. Ben motorlarımda Photon xtreme vision plus kullanıyorum, gayet memnunum. Çift satıldığı için yedekleme şansınmda oluyor.
    Nereden buluruma gelince, oto sanayi sitelerinde oto elektrikçilerinde hemen hemen her marka var. Oralara bakmanızı tavsiye ederim.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı RAMÝREZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Genelde" motosiklet yada araba far ampulü diye bir ayrým yoktur. Sadece bazý firmalar özellikle motosikletler için ayrý özel ampul üretir. Hiç gerek yok onlarý aramaya. Kullandýðýnýz motorun ampul çeþidini ve yuva kodunu biliyorsanýz uygun olan her çeþit araba ampulünü kullanabilirsiniz ki genelde böyle yapýlýr. Ben motorlarýmda Photon xtreme vision plus kullanýyorum, gayet memnunum. Çift satýldýðý için yedekleme þansýnmda oluyor.
    Nereden buluruma gelince, oto sanayi sitelerinde oto elektrikçilerinde hemen hemen her marka var. Oralara bakmanýzý tavsiye ederim.
    kucuk hacimli motorlarin sarj sistemleri ve far taslari dusuk watt li ampullere gore yapilmistir
    tutarda 35w yerine 55-60w araba ampulu kullanildiginda, olusacak fazla isidan far tasiniN eritebilir, yada sarj sistemi yetmediginden surekli akuyu bitirebilir,
    onun icin mumkun mertebede 35 se 35w alinmalidir.

Motosikleti
    2024 Honda PCX
    Sorun da bu zaten. Bazı motosikletlerin ampulu 55w yani otomobillerle aynı, benimki 35w olduğundan bulmak zor. Muhtemelen ebay dan sipariş edeceğim.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    gittigidiyordan sipariş et. ertesi gün elinde olur.

Motosikleti
    2024 Honda PCX
    Orda da yok malesef. Dün akşam Bauhaus a baktım orda buldum fakat h4 55w olanlardı. :(
    Ne zormuş arkadaş 35w ampul bulmak..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    özen ticaretle bi görüş derim.

uguruyaniker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R Repsol 2014
    Ben de cbr250ye beyaz osram bakiyorum ama hem nasil duracak diye endiseleniyorum hem de acaba hangisi almam gerek diye arastiriyorum. Kaclik kullanir, ne kadara patlar bilen var mi?

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    f
    Alıntı uguruyaniker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de cbr250ye beyaz osram bakiyorum ama hem nasil duracak diye endiseleniyorum hem de acaba hangisi almam gerek diye arastiriyorum. Kaclik kullanir, ne kadara patlar bilen var mi?
    orjinal ampule bakin 55-60W ise isiniz kolay
    araba ampulleri uyar
    fiyatlaina netten bakarsiz
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    2024 Honda PCX
    cenkito nun dediği gibi 55w ise araba ampulu de uyar. Beyaz istiyorsan x racer beyaza yakın iyi aydınlatma istiyorsan night racer modeline bakıcaksın. bauhaus ta var fakat dediğim gibi 55w olanı. Bu arada özen ticareti aradım orda da yok..

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    zamanında ne aramıştım 35 w ampüllerden
    tr nin altını üstüne getirdim 35w kaliteli iyi ışık veren ampül bulamamıştım

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Bende 35w bulamıyorum .. Yok Türkiye ' de .. bulan olursa haber versin
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çare Bi-Xenon

uguruyaniker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R Repsol 2014
    55/60w imis. Bauhaus yolu gorundu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)