Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gün itibari ile ilk motorumu almış bulunmaktayım :)

REKLAM ALANI

Yaksamlar kardesim. Oncelikle yeni motorun hayirli ve ugurlu olsun. Kazadan beladan uzak olmani diliyorum.
    Sanirim benden 4-5 yas ufaksin. Sana bir agabey gibi konusacagim. Bende hayatimda ilk motorumu alali daha 6 gun oldu. Bugune kadar motor tecrubem sadece ehliyet kursunda,cuptan bozma debriyajli cin mallariyla 3-5 tur atarak oldu. Ehliyet cikinca gittim aldim motoru (PCX).
    Su anda cok rahat kullaniyorum. Ama bu demek degilki isi cozdum. Benim bir avantajim 2010 yilindan beri duzenli olarak araba,yer yerde olsa kamyon kullanmamdi. Yani demek istedigim trafigi az da olsa okuyabilmekti. Sana tavsiyem motoru bir ogreniyorsan,trafigi 3 ogren.
    Inan bana kazalarin cogunda motorcular degil,diger araclar suclu.
    Onunde uzun bir zaman var. Yavas yavas her sey olur. Burada kimse kotulugunu istemez. Ne yap et kaliteli bir kask,mont,dizlik ve eldiven al. Aldigin kask ucuz bir sey olmasin. Guvenligide gectim aldigi ruzgarla,sesle seni motordan sogutur.
    Bir acemi olarak sana tavsiyelerim bunlardir. Unutma ki tecrubeyi parayla satin alamazsin. Tekerin duz bassin haydi gorelim seni,yolun acik olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Biraz öğrenmeye başladıkdan sonra göstergeyi kapatın alt taraf hiç görünmesin çok faydası olacak

Motosikleti
    Henüz yok
    Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın, darısı başıma artık. iyi sürüşler dilerim..

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz öğrenmeye başladıkdan sonra göstergeyi kapatın alt taraf hiç görünmesin çok faydası olacak
    scooter değilmi 125 mt sadece km saat göstergesi var

AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Alıntı MrNobody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese mesajları için çok teşekkür ederim
    1-Ehliyetim yok şuan Kasımda kursa yazılmıştım 10 ocakta yazılı sınav var muhtemelen şubat ortalarında elimde olur.
    2-Koruma ekipmanlarına gelince kaskım var.Montum yok çünkü param kalmadı Fakat mont alana kadar deri montla idare edeceğim.Belki bi faydası olur.
    3-Bir başkasından öğrenmek istemiyorum.Zaten garajımda bir ileri bir geri gide gide kavradım biraz olayı sadece yola çıkmam lazım.Oda ehliyeti alınca artık.
    Tekrardan herkese teşekkür ederim
    İşte beklediğim cevap, Herkes demiş ehliyet motoru kullanmıyor burada ehliyet al dememizin nedeni trafiğe vs çıkması için, ehliyetsiz trafikte bir kaza geçirse %100 kendisi suçlu bulunucak. sonrada al başına işi. birde ölüm kazaları düşünemiyorum bile.
    etrafınızda okul vs. var ise bahçesinde kullana bilirsin. ama sen sen ol trafiğe değil yola bile çıkma derim.

Motosikleti kullanmayı elbet öğrenirsin çok zor bir şey değil zaten.
    MrNobody bunu beğendi.

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Almadan önce, bir fikir danışsaydınız keşke...
    Hastane yakınlarında pratik yapmanızı öneririm.

Hayırlı olsun..
    MrNobody bunu beğendi.

MrNobody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Bizim bu evin üst tarafında boş dümdüz güzel bi yol var mümkünse orada sürmeyi öğreneceğim ki zaten garajın içinde bir ileri bir geri nerdeyse gazdan zehirlencem

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)