Hero'nun 2015 Yılında Ülkemizde Satılması Beklenen İki Yeni Modeli
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
Karizma bence ciddi derecede şekilsiz.
Şekilsiz derken bahsettiğim motorun ne olduğuna karar verilmemiş gibi bir hali var.
Commuter desen değil , ss desen değil. Enduro hiç değil. Naked ta değil. Bune arkadaş
Ayrıca ismini Karizma koymak nedir. Arora yebere modeli gibi çok itici bence isim olarak . Belki kopya değil fakat bu motorada karizma demek olmamış.
Bu katagoride motor alacak olsam tercih etmezdim büyük ihtimalle.
-
Karizmaya aşık oldum
-
Karizma hindistanda yüksek satış rakamlarına ulaşmış bir model. Ayrıca oradaki ismi de aynı. Ama gel gelelim ülkemizdeki satış politikası bence yanlış. Daha önceden getirdiği üç modeli adam akıllı pazarlayamazken yeni iki model getirmek, fiyatları gözden geçirmeden biraz zor.
-
Karizma daha çok honda cbf 150 den alıntı gibi duruyor ama hunk'a diyecek laf yok o iyi gibi duruyor.
-
Hunk modelinin bir tek arka kuyruk kısmını beğenmedim. Fiyatı uygun olursa büyük değer kazanır.
-
Hero thriller ve hunk modelleri aynı özelliklerde gibi. Farklarını biken var mı?
-
-
Ozanonur adlı üyeden alıntı
Karizma daha çok honda cbf 150 den alıntı gibi duruyor ama hunk'a diyecek laf yok o iyi gibi duruyor.
Motosiklet bu, illaki birbirine benzeyecek. Her tasarıma alıntı gözüyle bakmak yanlış. Tıpatıp aynı olsa anlarım.
-
24 Aralık 2014, 16:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karizma R İncelemesi yapmışlar;
-
24 Aralık 2014, 16:07
Üzerine bi binmek gerek
Hero hunk modelini beğendim ben, ne yeşili o öyle, o güzel
-
24 Aralık 2014, 16:11
Olacak iş değil ya, ZMR yerine nasıl bunu getirirler ? Bir kere karbüratörlü ve göstergeleri inanılmaz çirkin olan bir motor. Fakat fiyatı çok iyiymiş (Açıklama resmi midir bilmiyorum ama bu fiyat bana inandırıcı gelmedi). Test edip beğenirsem CBF yerine alabilirim.
-
24 Aralık 2014, 16:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Seko adlı üyeden alıntı
Olacak iş değil ya, ZMR yerine nasıl bunu getirirler ? Bir kere karbüratörlü ve göstergeleri inanılmaz çirkin olan bir motor. Fakat fiyatı çok iyiymiş (Açıklama resmi midir bilmiyorum ama bu fiyat bana inandırıcı gelmedi). Test edip beğenirsem CBF yerine alabilirim.
Resmi bir açıklama yok ancak Hero'nun bölge toplantısına katılanların talebi ve beklentisi 6000 tl civarında olmasıymış.
Nasıl bir politika izlerler bilemiyorum ancak talebi ciddiye alırlarsa ybr-cbf-tvs yerine çok iyi bir alternatif olabilir.
-
24 Aralık 2014, 16:30
ben bu yıl fuarda ikisine de oturma fırsatı buldum, karizma 2013 kasaydı tabi.
sürmeden motorlar hakkında yorum yapmam elbette, ancak malzeme kalitesi şaşırtıcı derecede iyiydi, yanı sıra hunk'ı ortadan ikiye bölseniz iki tane bajaj discover çıkar o derece kalıplı duruyor motor.
karizma ise fotolarda çok çirkin evet ama yanına gidince bi anda ısınıyosunuz, değişik bi çekiciliği var, özellikle üzerine oturunca göze hoş gelen bi kadran var (2013), ama büyük resme bakınca cbf150+karenaj dan ibaret, tabiki motoruna yorum yapamam.
hunk için 5000tl
karizma için ise 7000tl
fiyat sınırını korurlarsa iyi satış rakamlarına ulaşabilirler, umarım açgözlülük yapıp 9000tl'den çakmaya kalkmazlar, pis ellerinde kalır.
-
24 Aralık 2014, 16:36
Karizma nın arka freni kampana mı ? Ben mi yanlış görüyorum?
6.000 tl ye kampana frenli bir motor.
-
24 Aralık 2014, 16:44
Karizma 6000 TL olsa başka motor satılmaz. 225 cc 19 BG motor için inanılmaz bir fiyat. Yukarıda bir arkadaş sormuş, Hero'nun bütün 150 cc motorları aynı ve CBF150'den devşirme motorlar. Hunk modeli de öyle ve Thriller'dan çok daha güzel bir motor. Thriller onun yanında tabiri caizse düdük gibi kalıyor. Benim bildiğim Asya Motor buna 6000 ister diğerini de 7000 TL üzeri yapar. ZMR'yi getirmediklerine göre önümüzdeki sene için planlarında HRX250 olabilir. Onun gelmesi için de illa ki 2016'yı bekleyeceğiz. Memlekette bir tane iş akıl mantık çerçevesinde olamıyor. İlla motorlar önce fuarda sergilenecek, sonra gelecekler. Fuar kaçtı mı bir sene daha bekle. Motor Haziran'da çıksa siz Temmuz'da getirseniz olmuyor değil mi ? Yok, illa 2016'yı bekleyecek.
-
24 Aralık 2014, 17:09
Karizma R'ın tipini çok beğendim ben, güzel bir şeyler yapmışlar ise ciddi düşünüle bilir
-
24 Aralık 2014, 17:39
karizmayı nasıl cbf ye benzettin fazerın ufaklığı gibi duruyor
-
24 Aralık 2014, 17:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beko12345 adlı üyeden alıntı
Karizma nın arka freni kampana mı ? Ben mi yanlış görüyorum?
6.000 tl ye kampana frenli bir motor.
Tvs ve Cbf 150 örneklerini de ekleyebiliriz. Zira onlarında arka fren kampana.
Cbf 150: 5800 Tvs:5780
Fuardan sonra 6bini geçerler tahminen.
-
24 Aralık 2014, 19:02
beko12345 adlı üyeden alıntı
Karizma bence ciddi derecede şekilsiz.
Şekilsiz derken bahsettiğim motorun ne olduğuna karar verilmemiş gibi bir hali var.
Commuter desen değil , ss desen değil. Enduro hiç değil. Naked ta değil. Bune arkadaş
Ayrıca ismini Karizma koymak nedir. Arora yebere modeli gibi çok itici bence isim olarak . Belki kopya değil fakat bu motorada karizma demek olmamış.
Bu katagoride motor alacak olsam tercih etmezdim büyük ihtimalle.
karizma cbf in st versiyonu. hinli abilerden tvs vari bi kalite bekleniyorsa eger 6000 tl ye cbf ten daha yakisikli ve güclü.
cbfmi karizma mi sorusunun kesin galibi.
artçi alinca ve yokus cikarken bayilmaz. duzde 100-110 sabit gider. cbf bunlari yapamiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)