Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hero'nun 2015 Yılında Ülkemizde Satılması Beklenen İki Yeni Modeli

REKLAM ALANI

Karizma R 6.000 tl olursa çok motoru tarihin tozlu raflarına kaldırır. En başta Cbf ve Tvs.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Abi şaşırdınız mı şu leş motorlara 6 bin lira verecek adamın aklına şaşarım. Belki kalitesi iyidir bişey diyemem ancak honda, yamaha da o fiyatları haketmiyor ancak insanlar markaya para veriyor. Bunun neyine para vereceğiz? 200 cc bir sürü teknoloji barındıran enjeksiyonlu 24 hp pulsarın 7500 lira fiyatını abartı bulup bunu olağan karşılamak... bilemiyorum

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Motorlar güzel leş falan değiller, fuarda gördüm ama haklısın. Karizma 6 bin olursa alınır, ama diğerine 6 bin derlerse farkını verip Pulsar almak daha mantıklı.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    2 elde deger kaybetmemek icin mecbur cbf 150 alıyorlar 6.000 tlye getirirlerse iyi iş yapar

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    6.000 TL ye cbf yerine tercih edilir.. (ben ederim.) 223 cc ve tipi cbf den daha iyi..

hunkın fiyatı 6.000 zaten olmaz.. 4-4,5 arası olur ama piyasaya yeni giren bir motosiklet bu fiyattan alıcı bulmaz gibi..

hero nun tutulmamasındaki en büyük etken distiribütör ve reklam dezavantajı gibi duruyor bence.. yoksa her iki motosiklette alınır..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Selamlar,

Hero İtalya Eicma fuarında yer aldıktan sonra Avrupa ekonomi basınında yer alan açıklamasına göre 2015 yılında Avrupa pazarına giriyor. Avrupa pazarına gireceği modeller henüz açıklanmadı. Bununla birlikte Avrupa pazarında satışa sunulacak tüm Hero modelleri aynı anda Türkiye'de satışa sunulacaktır.

Karizma modeli R ve ZMR olmak üzere 2 versiyondur. R modelinin 2015'de Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor. Fiyat aralığı henüz belli olmamakla birlikte cazip bir fiyatla Türkiye pazarına gireceğini söyleyebiliriz. Bu model uzun yıllardır Hindistan ve dünya pazarında satılan ve kalitesi sürücüler tarafından kabul görmüş bir modeldir. ZMR versiyonu için henüz planlanmış bir tarih yok.

Hero Türkiye'de satılan model sayısını 2015 yılında artıracak.

Bilginize.

Az önce bana yanıt olarak gelen mail.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bugün fuarda Karizma R'ı inceledim, görevliyle konuştum. Bana söylediği, motorun Haziran Temmuz gibi geleceği ve fiyatının da 9 bin TL seviyesinde olacağı... Bana göre o fiyattan bir tane bile satmaları mümkün değil. Motorun teknik özelliklerini geçtim, görüntü ve malzeme kalitesi olarak 4 - 5 bin TL 'lik motorlar gibi ucuz duruyor. Diğer modelleri de bir kez daha inceleyince Hero dosyası benim için tamamen kapanmıştır diyebilirim. O paralar o motorlara verilmez. Elle tutulur tek mantıklı modelleri pleasure ve akılcı bir fiyattan gelirse belki Hunk olabilir.

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Karizma isim olarakta tip olarakta çok itici olmuş,hunk ise daha iyi bi tipi var

Serkan Abinin yazısını okuyunca Hero motoru aradım, fiyatin 9000 olup olmayacağını sordum, size yanlış bilgi verilmiş olabilir, fiyat aralığı henüz belirlenmedi ancak dediğiniz fiyattan çok daha makul bir fiyata piyasaya girecektir. Dediler

beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125e
    Hero hx250r vardı ona noldu?

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    45. sn de hero honda yazıyor ön camda
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    fuarda var mıydı bu iki motosiklet fiyat konusunda netlik var mı ?

9 bin tl olursa 1 tane satamazlar

karizmayı 6 bin filan derse hunk a da 4.5 filan civarında olursa yeni bir giriş yaparlar

ama 7 bini geçtiği an pulsar dogru gider alıcı

fiyat çok önemli umarım salaklık yapmazlar. hiç tanınmayan bir motora kalkıp da 7 8 filan vermez kimse

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serkan Abinin yazısını okuyunca Hero motoru aradım, fiyatin 9000 olup olmayacağını sordum, size yanlış bilgi verilmiş olabilir, fiyat aralığı henüz belirlenmedi ancak dediğiniz fiyattan çok daha makul bir fiyata piyasaya girecektir. Dediler
    İnşallah öyle olur. Zaten o görevliyi pek tutmadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda var mıydı bu iki motosiklet fiyat konusunda netlik var mı ?

9 bin tl olursa 1 tane satamazlar

karizmayı 6 bin filan derse hunk a da 4.5 filan civarında olursa yeni bir giriş yaparlar

ama 7 bini geçtiği an pulsar dogru gider alıcı

fiyat çok önemli umarım salaklık yapmazlar. hiç tanınmayan bir motora kalkıp da 7 8 filan vermez kimse
    Thriller'ın 5300 TL olduğunu düşünürsek, ondan çok daha güzel olan Hunk en az 5500 olacaktır. Bu durumda Karizma 7 bin falan olabilir, tabi iyi niyetli fiyatlandırma yapılırsa. Bana göre Karizma ZMR gelse daha iyi olurdu. Enjeksiyonlu modellerden uzak durmalarının sebebi servislerinin bakım için hazır olmaması. Lifan'ın Bursa bayisini fuarda gördüm ve Lifan standındaki 250 cc Powerman modelini sorduğumda, enfeksiyonlu olduğu için gelmeyeceğini söyledi çünkü servisler bakamıyormuş.

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lifan'ın Bursa bayisini fuarda gördüm ve Lifan standındaki 250 cc Powerman modelini sorduğumda, enfeksiyonlu olduğu için gelmeyeceğini söyledi çünkü servisler bakamıyormuş.
    Enfeksiyonlu ise gelmesin zaten hocam milleti de hasta etmesinler
    demirkask ve Seko bunu beğendiler.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Hunk, immobilizer olmadığı için thriller modelinden daha ucuz olacakmış (bilgi fuar değil, başka yerden). Bekleyip görecez.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    banada görevli ısrararla karizma R için fiyatı uygun olacak 7 bin altı olacak dedi. bu motorun hindistan fiyatı pulsar200 ile aynı dedim pulsar 8.500 oldu, yok uygun girecek 7000 altı dedi, inanmadım

bumotoru pulsar kadar satmak istiyorlar, lokomotif model olsun ama uygun fiyat zor bence

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Valla karizma olanını fuarda inceledim.hiç bana göre değil.Hiç karizma bi alette değil. İsteyen alıp kullanır tabi.ama çok tipsiz be abicim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karizma R İncelemesi yapmışlar;

http://www.youtube.com/watch?v=oZwC0QIoOcs
    19 bg tek silindir motora 200km/h gösterge ne demek YAWWW...????.....
    The Power of The Dreams.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    şimdiye kadar gördüğüm en çirkin motosiklet olabilir

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)