iyi akşamlar ben gelecek yaz temmuz ağustos gibi ninja 250r almayı düşünüyorum yaklaşık 10 bin civarı bütçem oluyor bu fiyata bu motoru bulmam mümkünmü ve birde yeni yılda motor fiyatları düşermi veya artarmı sormak istedim ..
iyi akşamlar ben gelecek yaz temmuz ağustos gibi ninja 250r almayı düşünüyorum yaklaşık 10 bin civarı bütçem oluyor bu fiyata bu motoru bulmam mümkünmü ve birde yeni yılda motor fiyatları düşermi veya artarmı sormak istedim ..
haklısın ama bir umut işte bende 10 bin liraya ninja 250r bulayım diye dua ediyorum
ben 2.elde bi düşüş bekliyorum 250lik birsürü motor geliyo ve 0 fiyatları 15 16 olmazsa düşer gibi
bencede bende arkadaş gibi düşünüyorum 250'lik motorlar gelicek bunlar 2. el piyasasına mutlaka yansır diye düşünüyorum yani en azından şöyle 9 bin civarı olsa çok güzel olucak şuanki piyasayla 9 bine anca hyosung alabiliyorsun oda bulursan yanlış anlaşılmasın hyosung güzel motor ancak gönül kawasakide
döviz fiyatına bağlı herşey,dolar devamlı artıyor,yeni sezonda yüzde 10 civarında bir artış bekliyorum.
250 cc çok hareket olucak diye söylüyorlar bende bajaj 400ss gelir belki diye pusuda bekliyorum ama düşüş olmaz bizim buralarda artış olur anca
Her yil zam geliyor, bu senede vericekler %10'u elimize. Zaten çeşit yok motorda gelen motorlarda tırt. Yeni gelicek Suzuki inazuma 250F yine 250 cc sınıfında en iyisi olacak.
altın elbiseli adamda kawasaki satıcıları için bir foto koymuşlardı. Foto tabiri: Hatun( müşeteri) kapıyı acıyor, karşıda zenciler ( motor satıcıları).
Eğer hala o fiyatlara satışını koruyabiliyorsa, motoları(krediyle,borçla) alabilen birileri varsa neden düşürsünlerki fiyatları. aynı durum araba piyasasında da mevcut. Anca garibanın tepesine biniyolar işte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)