Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor fiyatları 2015'te nasıl olur?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha mt 25
    iyi akşamlar ben gelecek yaz temmuz ağustos gibi ninja 250r almayı düşünüyorum yaklaşık 10 bin civarı bütçem oluyor bu fiyata bu motoru bulmam mümkünmü ve birde yeni yılda motor fiyatları düşermi veya artarmı sormak istedim ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu ülkede hiçbirşeyin fiyatının düştüğünü görmedim
    loop bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha mt 25
    haklısın ama bir umut işte bende 10 bin liraya ninja 250r bulayım diye dua ediyorum

reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    ben 2.elde bi düşüş bekliyorum 250lik birsürü motor geliyo ve 0 fiyatları 15 16 olmazsa düşer gibi

Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    2015 de motosiklet satıcıları bizleri böyle bekliyor olacaklar.Kesin bilgi.

hakanuygun bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha mt 25
    bencede bende arkadaş gibi düşünüyorum 250'lik motorlar gelicek bunlar 2. el piyasasına mutlaka yansır diye düşünüyorum yani en azından şöyle 9 bin civarı olsa çok güzel olucak şuanki piyasayla 9 bine anca hyosung alabiliyorsun oda bulursan yanlış anlaşılmasın hyosung güzel motor ancak gönül kawasakide

döviz fiyatına bağlı herşey,dolar devamlı artıyor,yeni sezonda yüzde 10 civarında bir artış bekliyorum.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    250 cc çok hareket olucak diye söylüyorlar bende bajaj 400ss gelir belki diye pusuda bekliyorum ama düşüş olmaz bizim buralarda artış olur anca

Her yil zam geliyor, bu senede vericekler %10'u elimize. Zaten çeşit yok motorda gelen motorlarda tırt. Yeni gelicek Suzuki inazuma 250F yine 250 cc sınıfında en iyisi olacak.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her yil zam geliyor, bu senede vericekler %10'u elimize. Zaten çeşit yok motorda gelen motorlarda tırt. Yeni gelicek Suzuki inazuma 250F yine 250 cc sınıfında en iyisi olacak.
    250f nin fiyati ne olur suzukinin

Alıntı ENÝGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250f nin fiyati ne olur suzukinin
    Bayiyle konuştum geçen gün; "Bize martta gelicek, fiyat 13.500 olacak diye tahmin ediyoruz ama net belli değil" dedi bana.

Motosikleti
    tvs apache
    altın elbiseli adamda kawasaki satıcıları için bir foto koymuşlardı. Foto tabiri: Hatun( müşeteri) kapıyı acıyor, karşıda zenciler ( motor satıcıları).
    Eğer hala o fiyatlara satışını koruyabiliyorsa, motoları(krediyle,borçla) alabilen birileri varsa neden düşürsünlerki fiyatları. aynı durum araba piyasasında da mevcut. Anca garibanın tepesine biniyolar işte.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)