Tavşan kaç tazı tut sendromu
Reklamlar
-
Selam,
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilemiyorum ama özellikle sıkışık trafikte arkamda bir motor görürsem ondan uzaklaşmaya çalışıyorum ve hızlı gidiyorum. Önümde bir motor görürsem onu yakalamaya çalışıyorum.
Tıpkı Tavşan kaç tazı tut oyunu gibi...
Size de oluyor mu bu?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Reklamlar
-
hayır olmuyor. isteyen gelir beni geçer.
ama en sinir olduklarım hem yavaş gidip hem yol vermeyenler.
-
Açıkçası hayır, böyle bir şey yaşamadım hiç.
Şahsi görüşüm tehlikeli bir alışkanlık olduğu yönünde bunun.
Saygılarımla.
-
Hayır sürekli trafikte kullanıyorum. Genelde manyak kuryelere yol veriyorum ama kimseyi takip etmek için hızlanmıyorum
-
kurye gördüm mü kaçıyorum
moto grubu gördümmü yanlarına yaklaşıp selam veriyorum ( tabi yaklaşabilirsem )
tek li yanımdan motor geçtiğinde " vay anasını " diyip susuyorum
-
Bende oluyor ama kimseye söylememiştim :-)
-
motordan kaçma değilde anayolda başka bi il plakalı motor gördüğümde yanaşıyorum...akşama doğru yakaladıklarıma yemek teklif ediyorum.kabul edenlerle sohbet muhabbet...başka bi ilden arkadaş ediniyorum...ama yanaşıpta selam bile vermeyenlere sövüyorum
-
Ben modifiyeli şahinden kaçarım genelde. Önümde bi motorlu varsa bana daha bi güven gelir
-
Eskiden çok oluyordu bende ama bayağı azaldı şimdi. Bence siz de yavaş yavaş azaltmaya çalışın. Bazen çok tehlikeli olabiliyor.
-
23 Aralık 2014, 20:07
sadece kurye değil diğer tüm motorculardan uzak durmaya çalışıyorum. çünkü sıkışık trafikte montofonun birisinin bi hatası yüzünden başka arabanın altında kalmak istemem.
-
24 Aralık 2014, 12:18
Ben olayı çok benimsemişim anlaşılan?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
24 Aralık 2014, 12:52
hasanrs adlı üyeden alıntı
Selam,
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilemiyorum ama özellikle sıkışık trafikte arkamda bir motor görürsem ondan uzaklaşmaya çalışıyorum ve hızlı gidiyorum. Önümde bir motor görürsem onu yakalamaya çalışıyorum.
Tıpkı Tavşan kaç tazı tut oyunu gibi...
Size de oluyor mu bu?
Bende de bazen olduğunu fark ettim.Anlaşılan ruh hastasıyız
-
24 Aralık 2014, 14:01
Yetişemiyorum ama ben :( (CB125e)
-
24 Aralık 2014, 14:03
genelde elimle göstererek yol veriyorum çok yakınsa.
-
24 Aralık 2014, 14:21
Motoruna, daha doğrusu sürücüsüne göre değişiyor.
Bilinçli gördüğüm adama yaklaşmaya çalışıp muhabbet etmeye çalışırım genellikle. Fakat geri kalanından kaçmak en mantıklısı. Arkamda gördüğüm an tedirgin ederler beni. Motosiklet de olsa aynı şeritte iki aracın yan yana gitmemesi gerekiyor, ama bu insanların umurunda değil. Önüme kıran paketçiler, yanımdaki yarım metrelik aradan hızla geçen dayılar...
-
24 Aralık 2014, 15:05
Çocuksu bir şey ama bazen ileride farkettiğim bir motoru yakalayıp makul bir yakınlıkla takip etmeye başlıyorum. O şeridin sağındaysa ben solunda arkasından takip ederek gidiyorum. Bu şekilde başka bir motorla trafikte ilerlemek nedense hoşuma gidiyor.
Bazen aynısını bana da yapıyorlar. Aynadan adeta ufukta farkettiğim bir motor gelip arkamdan uzun bir süre takip etmeye başlıyor. Ama ben "hulen şimdi bu sağıma mı girer, soluma mı?" diye aynadan sürekli kesmek durumunda kalıyorum
Belki aynı tedirginliği ben de takip ettiğim motora veriyorumdur. Aslında yapmamak lazım
-
24 Aralık 2014, 15:13
hasanrs Yanlız değilsin
-
24 Aralık 2014, 15:22
Yani birbirimize pek güvenmiyoruz. Hep apaçiler yüzenden
-
24 Aralık 2014, 15:45
açıkcası motorlu gördüğümde olabildiğince uzak durmaya çalışırım..Çünkü iki motorlu aynı şeritte nasıl ilerler bi haberler. Kazaya sebebiyet,gerek yok.
-
24 Aralık 2014, 16:13
herkese değil ama gözüme düzgün gözüken motorcuların peşine takılırım. çoğu zamanda yol veriyorum ama motorun genişliği 1 mt olunca hızlı gidilmiyor aralardan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)