http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83651930/detay
Km'si çok fazla değilmi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83651930/detay
Km'si çok fazla değilmi
şaka gibi
o motosikleti alacak adamı merak ediyorum
Km'yi yanlış yazmış olabilir iki yılda okadar km zor hani
Bu apachenin 200.000 kmleri cok rahat yapacağına ne kadarda inandırmışsın kendini sondaki rakamı yoksay
eğer o motosikletin gerçek km si ise ben sıfırını alırım :D :D zaten ne alcağıma karar veremiyorum bendeki bütçe borsa gibi bi düşüyo bi yükseliyo :d
Arkadaş büyük ihtimal sondaki metre sayacını da eklemiş, yani 17bin km'dedir o motor.
Ama benim gözümde yine etmez, herşeyden önce aynası yok
Selamlar,
Öncelikle ilandaki motorun piyasası hakkında bilgim yok. Yine de sana yardımcı olması açısından görüşümü belirtmek isterim.
*Diğer arkadaşların belirttiği gibi km'de bir hata olabilir, satıcı ile temasa geç derim.
*Eğer yoksa motosikletin bu km'ye gelebilmiş olması, bakımlarının düzgün ve zamanında yapıldığına da işaret edebilir, bence bunu da dikkate al.
Tabii ki ilandaki motoru almayı düşünürsen, şunlara MUTLAKA dikkat etmeni öneririm;
*Lastikler ve zincir ne durumda mutlaka bak.
*Fren disklerini iyice bir incele, balata bitti ise ve zamanında değiştirilmezse diski yiyebiliyor.
*Sahibine bakım ile ilgili sorular sor:
-motorun bakımları nerede yapılıyor,
-motor yağını kaç km.de bir değiştirmiş,
-zincir kaç km'de bir yağlanmış ve ne zaman değişmiş (bu km'ye tek bir zincir ile geldiğini pek sanmıyorum)
-fren hidrolik sıvısı değiştirmiş mi vs...
satıcı tereddüt ediyorsa başka motorlara bakmanı öneririm.
Saygılarımla.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83171061/detay
Bu da aynı şekilde
Tamam o zaman arkadaşlar benim merak ettiğim eğer gerçekten o km ise bile nasıl o fiyatı yazabiliyorlar bunu anlamıyorum bunun gibi bir çok örnek var
17binde o motor en sondaki .2 yani metre
Hocam neyini anlamıyosun? Motorların biri 17bin diğeri 18bin kmde sonundaki metre hanesinide yazmışlar olay bu. Motorların biri düzce biri antalyada zaten motorların 2012 ocağında alındığını varsayalım. Yani alınalı tam 2 yıl olsa bile yılın her günü 300km yapması mümkün mü sence hem de bu şehirlerde?
Sonda'ki hane metre hanesi kilometre hanesi değil.
Yani illa diyorsunuz'ki km saatini düşürsün ) illia diyorsunuz'ki milleti dolandırın )
Apache kullanıcısı olarak.. sonrakı rakam metre sayacı.. 17bınde o motor.. ama aynasız , kuyruksuz,lastıkler orjınaller ıle tekrar degısmıs,jantlar boyalı.. bı kac hasarı var.. bana sorarsan harbi apaçi motoru.. etmez o parayı..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
konuyu açanın ilan sahibi olması ihtimali
,
,
,
yok la korkmayın o değil baktım ben
kuryeler senede 110 000 yapabiliyorlar eskiden bi kurye arkadaşımda cg vardı 1 senede yüzbini geçip sayaç 10 000 deyken adam senelik az km yapmış motosiklet aldım diye sevinmiş anlatıyordu .kuryele 2 senede en kötü ihtimalle 160 000 yapar
Bir kurye arkadaşımın kullandığı tvs apache'si 90 binlerde yağ yakmaya başladığını
125 bin km de motoru rektifiye gördüğünü, şuanda sıfırlanan motorunun eski performansı vermediğini söylemişti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)