Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletlerin Yeri Emniyet Seridiymis.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    Ayvalık
    Motosikleti
    Bajaj 125 Discover
    Hiç sallama boşver


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    04 Kasım 2014
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam geçmiş olsun adamın hayvanlığına ben bişey demiyorum hayvan bile demek istemiyorum öyle o.ç ler var maalesef ama sana diyeceğim şu rodajdaki motoru çevreyoluna çıkarmasaydın keşke, çevreyolunda yavaş gidince insanlar delirebiliyor öndeki kişinin yavaşlığı 3 km geride trafik olarak yansıyabiliyor tabii bu onların o.ç gibi tepki vermesini sağlayacak bi konu değil ama e-5 ve temde 65 ile gitmek yok mu beni ezecek üstümden geçecek diye bağırmayla eş değer. Ben 110 ile tapagaz gidiyorum yine de dibime kadar giren araçlar oluyor.

    Rodaj için 50 km hızı geçmeyceğin scooter olduğu için dur kalk yapabileceğin yerlerde sürmen daha iyi olur bence.

    En son dip not: Bende kız arkadaşımla ilk binmeye başladığım hafta bi kavga etmiştim dingilin tekiyle konu da açmıştım foruma zamanla unutuluyor takma kafana Ama kız yanında kavga etmeni yada bağırmanı önermem sonra kötü bir izlenim oluşuyor ben artık kavglarımı tek başımayken yapıyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------



    Allahım benim başıma bu tiplerden vermez inşallah kendime acıyorsan namerdim aklıma ilk gelen o ışıklarda durur durmaz sağ bacağımın onun camından çenesine doğru içeri gireceği, cam çerçeve dinlemem dayak yiyeceğimi bilsem saldırırım vallahi bazen öyle gözüm dönüyor ki en son biriyle kapıştığımda motoru durdurmadan inmişim altımdan gidiyordu aynadan baktım iki kişi çektim önüne motoru küfür ede ede indim başına gittim o sellektör yapan korna çalan herif kuzu oldu zaten tek kişiymiş başında az daha bağırıp bindim motoruma, bi gün bi tanesi inecek iyi bi dalıcaz birbirimize bakalım yakındır hayırlısı olsun
    Merhaba. Ne yazık ki çevreyolundan gitmeye mecburum. En basitinden Honda bayisi çevreyoluna,cep yol ile bağlanmış. Eve gidebilmem için mecbur oradan gitmeliydim.
    Diğer arkadaşların hepsine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Artık böyle durumlarda gülüp geçiyorum


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)