Selamlar. Dün saat 4 civarında ben ve kız arkadaşım motosikletle geziyorduk. Bir sokak arasında ileride yolun sağında ve solunda iki köpek olduğunu gördüm. Yüzlerinde saldıracak gibi bir ifade vardı. Ben de internette ve bu forumda duydukları uygulamak için plan yaptım, fakat her şey burada başladı.
Köpekler için yirmiden fazla konu açılmıştır bu forumda. Neredeyse hepsini okudum. Yorumların 10/8 i ''köpekler havlar ve kovalarlar, fakat ısırmazlar, durduğunuzda onlar da dururlar.'' diyordu. Bazıları öneri olarak durmayı, bazıları da yavaşlayıp yakınlaşınca gaz açmayı savunuyordu. Hatta sırf bu konu için bir arkadaşımız güzel bir video bile çekmişti. Bana her zaman gaz açmak daha etkili gelmişti, dün de köpeklerin kovalayacağını hissettiğim an kafamda bunu planladım. yaklaşana kadar bir miktar yavaşladım, 1-2 metre kala vites düşürüp aniden gaz açtım, ileri baktım. Köpeklerin ikisi de havlayıp dibime kadar girdiler ve sol taraftaki bacağımı ısırdı. Şiddetli bir acı çektim ve hemen durdum. küçük bir yara vardı ve yaranın etrafı kötü görünüyordu. Hemen acile gittim, tetanoz ve kuduz aşısı yapıp eve gelince de yarayı sabunlu su ile iyice yıkadım. Kız arkadaşımı da ısırabilirdi, bu benim için çok daha kötü olurdu.
Şimdi kendime soruyorum, internette ve forumlarda çok fazla bilgi kalabalığı var, ben nasıl doğru bilgiyi bulacağım? Bazılarından 'forumlara güvenme, orada ağzı olan konuşur' yorumumu duymuştum. Bu olayla çoğu bilgiye güvenilmeyeceğini düşünmeye başladım.
Yaranın fotoğrafı bu( görüntü kirliliği için affola):
http://imagizer.imageshack.us/v2/320...673/ynHwDl.jpg