Bu ülkede polis olan kendini bi halt saniyor!
Reklamlar
-
Bugün caddede giderken tali yoldan çıkan skodalı öküz önüme atladı.
Aradaki boşluktan önüne geçtim bu bana sıfır geçerek tekrar önüme geçti.
kornaya basarak bunun yanına gittim nabiyosun sen der demez başladı sen kime yol vermiyosun lan ayaklarına uzatmadim bastım geçtim bu az ilerde bidaha sıfır geçti yanimdan
fazla oldun sen diyerek indim motordan üstüne yürüdüm oda indi sen benim kim olduğumu biliyomusun çıkar ehliyetini emniyet müdürüyum ben diye bagrismaya başladı ugrasilmaz bu yavsakla diyerek yolumu değiştirdim
Yunusu ayri dert emniyet müdürü ayrı dert sonumuz ne olacak acaba
Gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Reklamlar
-
benim ödediğim vergilerle maaşını alıyorsa banda karşı adam olacak asıl o kim biz vergilerimizi ödemesek ne yapacaklar asıl.
-
her meslek grubunda iyi adamda var kötü adamda... bir sepette bir yumurta çürük çıktığında bütün sepeti kaldırıp çöpe atmıyoruz.
askeriye ve emniyet teşkilatlarına adam alırken hiç birinin kıçını koklayarak bu adam olur, bu yarın öbür gün rütbe takmış çingene olur diye ayırma şansları yok. meslekten önce birde insanların aldıkları aile terbiyeleri var. teşkilat ne kadar eğitirse eğitsin adamda doğuştan gelen aile terbiyesi yoksa bir şey olmaz. malumunuz eğitim cehaleti giderir eşeklik baki kalır demiş büyüklerimiz.
velhasıl kelam Allah kimsenin yolunu şaşırmasına, rütbe takmış çingeneye dönmesine müsaade etmesin.
-
Amaçlarının hizmet olduğunu unutup kendi adaletlerini uygulamaya kalkıyorlar.bu ülke en yakın müttefiki (bi nevi en yakın arkadaşı) almanyanın 10yıl belki 20 yıl gerisinde.ayrıca kanunları korumak bir onurdur ,ayrıcalık değil..daha bunu öğrenememiş yazıkk
-
Bütün polisleri zan altında bırakmak ne kadar doğrudur ? Evet işini layıkı ile yapanda var kendini birşey sananda var işini savsaklayan da var.Bu ülke için geçerli bir durum değil bence bu hangi meslek grubuna bakarsanız bakın bireyin işine gösterdiği özen ve saygı kişiden kişiye değişir.Bu neye benzer biliyo musunuz trafikte kasksız şortla terlikle 600rr ile tek teker yaparak seyr eden birini görünce bu ülkede motosiklet kullananların hepsi bu işin ciddiyetinde değil hepsi apaçi hepsi kural tanımaz demek gibi oysa ki ne kadar bilinçli kullanıcı var aramızda dahi.Bahsettiğiniz emniyet müdürü de kendini bir b*k sananlardan emniyet müdürüsün diye yok öyle kime yol vermiyosun sıfır geçme artistlik ayakları.Ama bir çürük meyveye sebepte bütün poşet çöpe atılmaz.
-
iyi polisler de var... ama kötüler daha çok göze batıyor.. daha çok konuşuluyor.. son zamanlarda sayısı da arttı gibi...
ama tekrar söylüyorum iyilerde var..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Lüzumsuz adamlar bunlar ezikliği bastırmaya çalışıyolar işte naapsınlar
-
Amerikan polisine bakinda halinize şükredin
-
her zaman soylerimm. polisin sesi mazluma cikar
-
20 Aralık 2014, 15:15
bunların hepsi aynı yaaa konuşmaya değmezzzz salla gitsin...
-
20 Aralık 2014, 15:38
Gecmis olsun dostum.
Ozellikle emniyet ile ilgili rollerde, kisilerin gorevlerini bu sekilde sahiplenip psikopatlik boyutundaki tavirlarinin bilimsel deneyleri var. Rol yapismasi sonucuyla narsist ego tavan yapiyor. Bu konuda Millgram'in ve Zimbardo'nun bu konuyla ilgili deneyleri mevcut. Izlemenizi tavsiye ederim. Gezi olaylarindaki polis siddetinin veya Nazi Almanya'sindaki askerlerin tutumunun bilimsel karsiligini Millgram'in deneyinde bulabilirsiniz. Zimbardo'nun deneyiyle ilgili olarak "Experiment" filmi var. Onu da tavsiye ederim
-
20 Aralık 2014, 15:41
yahu hemşerim sen de " koskoca " müdüre çatmışsın...
-
20 Aralık 2014, 15:44
İssiz gucsuz, kahvede oturan gencler hadi bari polis okuluna gidelim en azindan polis oluruz mantigi isledigi icin karsiniza cikan polisler boyle. Hepsi cahil varos aile cocuklari, dolayisiyla kendileride cahil. Cingeneye yetki vermisler tutmus babasini kesmis misali bunlar polis olunca boyle oluyor. Hepsi hukumetin yada cemaatin adami, yalakasi, cacik olmaz bunlardan. Hayatta yukselebilekleri en iyi rutbe , durum, polislik bunlarin.
-
20 Aralık 2014, 16:40
yok be yaw emniyet müdürü falan değilmiştir o,o anda karşıdakini püskürtmek için yapılmış,aynı şeyi yeni kasa audi a3 sedanlı bi yavşak yaptı bana,eşimin,ve eşinin yanında kavga ettik,emniyet müdürüymüş,hemen çektim arabamı trafik şubenin önüne,hafta sonu nöbetçi bi komiser vardı,anlattım,dedi plakayı aldın mı?dedim ahanda burda,istersen savcıya suç duyurusunda bulunalım kendini emniyet müdürü olarak tanıttığı ve tehlikeli araç kullandığı için,istersen plakayı anons ettirip yarım saat tutup ufaktn bi cezayla yollatyım dedi,suç duyurusunda bulunursk sende git gel uğraşırsın ama biraz dedi,bende abi nasıl dersen öyle yapalım dedim,hemen plakayı anons etti,benim yanımda,sonra ne oldu bilmem ama,,,,,
-
20 Aralık 2014, 18:30
Emniyet müdürü falan dinlemem yine kavga ederdim ama çocuğu yanındaydı.
Emniyet Müdürü falan da değildi bence bana ehliyet sorunca bende kimliğini göster çıkarıcam ehliyetimi dedim bi an sustu kaldı
-
20 Aralık 2014, 19:11
Bu ülkede polisler ne zaman ki ceza yazmak, insanlarla uğraşmak yerine amacları toplumun huzurunu sağlamak, huzuru bozan şeylerle uğraşmak olursa o zaman o ülkede kimse polisten nefret etmez... Ne yazık ki bu ulkede çoğu polis kendinden nefret ettiriyor. Kimisi uniformadan değer alır kimisi ise üniformasına değer katar bnm saygı duyduklarım ise işini hakkıyla yapan ve uniformasına değer katan polislerdir...
-
20 Aralık 2014, 19:25
Motorcu Abi adlı üyeden alıntı
Bugün caddede giderken tali yoldan çıkan skodalı öküz önüme atladı.
Aradaki boşluktan önüne geçtim bu bana sıfır geçerek tekrar önüme geçti.
kornaya basarak bunun yanına gittim nabiyosun sen der demez başladı sen kime yol vermiyosun lan ayaklarına uzatmadim bastım geçtim bu az ilerde bidaha sıfır geçti yanimdan
fazla oldun sen diyerek indim motordan üstüne yürüdüm oda indi sen benim kim olduğumu biliyomusun çıkar ehliyetini emniyet müdürüyum ben diye bagrismaya başladı ugrasilmaz bu yavsakla diyerek yolumu değiştirdim
Yunusu ayri dert emniyet müdürü ayrı dert sonumuz ne olacak acaba
ben emniyet müdürü olduğuna inanmam.sallamıltır.
-
20 Aralık 2014, 21:20
-
21 Aralık 2014, 10:12
Öncelikle bu polis teşkilatının değil ülke olarak bizlerin hatası , yetkiyi alan (bilhassa haketmeden alan) sapıtıyor sadece polise has değil belki sende yetki alsan veya bende yetki alsam aynı olacağız.
İyi polisler elbette var ama haksızlık karşısında durmuyorlar , çürük yumurtaları temizlemiyorlar ise onlarda buna dahildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)