Herkese merhaba Ankarada mumkunse eryaman ve civarinda kendi motoruyla uygun ucretle ders verebilicek varmi daha once sadece bisiklet ve araba surdum sadece
Herkese merhaba Ankarada mumkunse eryaman ve civarinda kendi motoruyla uygun ucretle ders verebilicek varmi daha once sadece bisiklet ve araba surdum sadece
hayatinin yanlisini yaparsin. merdiven alti yerden motor surmek mi ogrenilir? git bi akademiden ders al.
kursum uzattıkça uzatıyor direksyon sınavına çok yakın bi tarihte vericek diğer kurslarda ehliyetsiz ders vermiyorlar aklıma başka çare gelmedi malesef
Kardeşim Sincan Törekent mahallesinde ehliyet kursları ders veriyor kursiyerlerine, haftasonu arada gelip bak ders varsa gir sende. Benim kurs o konuda iyiydi 10 saat falan sürdüm.
ehliyetsiz kişiye ders veren bir yer varsa telefon verirmsin benim kursu beklersem geç kalıcam korkumu yenemiycem
Sana yakın olan kursları arayarak direksiyon dersi almak istediğini söyle elbet yardımcı olan çıkar.
Bende önermem merdiven altı dersleri. En azından kurslarda sigorta var. Senin yada sürdüğün motorun başına bi iş gelirse sigorta karşılar, ( artık anlaşmaya göre) uygun fiyata bulursan kursa git..
kursların paraları çok sıkıntılı değil ama ders vermiyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)