Birde ne görelim....
seveni var sevmeyeni var, izlemekten zevk aldığım bir insan... motora başlamadan önce hemen hemen her eğitim videosunu izlemişliğim var
amaç fotoğrafı göstermek ve benzin dertlerimiz
Birde ne görelim....
seveni var sevmeyeni var, izlemekten zevk aldığım bir insan... motora başlamadan önce hemen hemen her eğitim videosunu izlemişliğim var
amaç fotoğrafı göstermek ve benzin dertlerimiz
Motosiklet ile ilgili %10 bilgim varsa bu adam sayesinde,
Benim için tek dir
Benzinin 5 TL'ye yakın olduğu bir ülkede istasyon görevlisine neden pompacı dendiğini şimdi daha iyi anlıyorum.
aynen benimde bilgilerimin çoğu bunda
kesinlikle öyle. boşa pompacı demiyorlar
güzel ve doğru bilgileri eğlenceli bir dille anlatan bir abimiz di. apaçi kardeşliği lafına bitiyorum :D
benzini 4.25den aldım bugün bi mutluluk doldu içime
Bu sahneyi tekrar tekrar izleyip çok gülmüştüm
Belki yine zam gelir diye bende motoru fulledim
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
bu kısımda çok gülmüştüm ya
yakıt pahalı katılıyorum.inanın yarı yarıya düşerse hatta bazılarının dediği gibi 1 tl olursa hepimiz için iyi olur.farklı bir açıdan bakarsak arabayla artık hiçbiryere trafikten gidilmez hale gelir motosiklete mecburi olarak insanlar yönelir.eksi yönleride var artılarıda var. Ucuz benzin kimse evde oturmaz.
Motoru hep sevmişimdir.. Ama bu adam sayesinde, geçde olsa motosiklet hayatıma başladım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
gazın 35 kuruş olduğu dönemi bende hatırlıyorum. o zamanda şikayetçiydik eskiden daha ucuz diye..
malesef 10 tl ye depoya fullemek varken 2 Lt benzin alabiliyoruz. ülkemizle alakalı ilgili sıkıntı epey mevcut bu konuda fakat, asıl sıkıntı kardeş dediğimiz müslüman ülkerin benzin fiyatına %250 zam yapmalıdır. adamlar üretiyor, ister al ister alma diyor. almazsak olmayacak alsak gene doğru olmayacak. sonuç olarak vatandaş hep madur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)