Hero Karizma Zmr 2015 Yılında Avrupa Piyasasına Girecek
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hero Karizma Zmr'nin 2015 yılında Avrupa piyasasına gireceği duyuruldu.
Açıklama şu şekilde;
Türkiye'de satış tarihi kesin olmamakla birlike 2015 yılında Hero'nun Avrupa pazarında yer alması ile birlikte ülkemizde satışa başlanması planlanmaktadır.
Hero Karizma Zmr 223 cc'lik tek silindirli,yağ soğutmalı, bir motor bloğuna sahip. Ayrıca enjeksiyonlu.
Motosikletin maksimum gücü 14.9 kW (20 BHP) @ 8000 rpm,maksimum torku ise 14.9 kW (20 BHP) @ 8000 rpm olarak belirtilmiş.
Reklamlar
-
Fiyatı ne kadar olur acaba 8-9 bin civarı yapmasında :D
-
Gelmesini heyecanla beklediğim modellerden biri. Geçen sene fuarda sorduğumda 9500 TL falan olabilir ama gelmeyecek demişlerdi. Ben de onlara 9500'e satmaz demiştim. Bana göre Pulsar fiyatında olmalı ki satılsın. Hatta şekline ve kağıt üzerindeki özelliklerine bakınca Pulsar daha üstün duruyor ama bence bu daha iyi bir motor. Hatta eski modelin üzerine oturup benim kızla resim çektirmiştim, en azından Pulsar'dan çok daha rahat ve boyutları CBF kadar hatta ondan daha iri... Bizim millet şekle önem verdiğinden Pulsar'dan daha ucuz olmalı diye düşünüyorum. Hero diğer modellerinde yaptığı hatayı tekrarlayıp 10 bin TL'ye falan dayatmaya kalsarsa yine hüsran olur. Yollarda Thriller ve diğerlerinden daha bugüne dek sadece bir tane Thriller gördüm, diğerlerini görmedim.
-
9500 e avuçlarını yalarlar.
-
Çok çirkin motor yahu, karizma marizma hak getire
-
celikat adlı üyeden alıntı
9500 e avuçlarını yalarlar.
Aynen öyle...
-
ustunde karizma yazan bi motora binmek nasil biseydir ) bu adi bile motor hakkinda bilgi veriyor .
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Çok çirkin motor yahu, karizma marizma hak getire
Evet çok çirkin gibi duruyor ancak genelde kullanıcıların söyledikleri, motorun resimde çok çirkin durduğu ama gerçeğinin çok daha güzel olduğu yönünde... Ben de katılıyorum, biraz baktıktan sonra göze hoş geliyor. Gidişi falan çok iyiymiş. Bahsettiğim incelemelerden biri burada :
http://www.xbhp.com/talkies/motorcycle-ownership-experiences/29372-hero-karizma-zmr-2014-version.html
-
Pulsar gibi fiyatı 7.000 den baslatırsa kapıs kapıs gıder
Ama tipini çozemedim çok rüzgar almasın diye kafa tasarımı ve yan karenajlar çok garip yapılmış
Ve depo olması gerektiğinden ince benc,bu motora daha kalıplı bi depo daha güzel görünürdü.
-
18 Aralık 2014, 16:23
Bu motor Hero ile Eric Buell Racing firmasının ortaklığı sonrası elden geçirildiğinden ön taraf Buell marka motorları andırıyor :
http://www.erikbuellracing.com/motorcycles/1190rs/
-
18 Aralık 2014, 16:59
İyi idare ederde o kafa grenajı ile cbf egzostu gibi egzoz çirkin kalmış bence.
-
18 Aralık 2014, 17:06
İğrenç bir görüntüsü var ,tercih etseydim pulsar 200 ss i yerine tercih ederdim.
-
18 Aralık 2014, 17:27
şekli biraz hacı işi mi olmuş?
-
19 Aralık 2014, 00:21
Beğendim, 6 liraya gelsin alayım
6 lira konusunda ciddiyim sonuçta Hero ne servisi nede yedek parça ağı olan bir marka.
-
19 Aralık 2014, 00:33
ortaya neden far koydunki şimdi. tüm esstetiği bozmuşun :D özgün olcamdiye :D
-
19 Aralık 2014, 00:40
-
19 Aralık 2014, 00:55
80 lerin sporcu makinalarina benziyor. Ben kawa gpz500s e cok benzettim. Efsane topgun filminde tom cruise nin kullandigi
-
19 Aralık 2014, 01:20
Moderatör
Kafan 5 metre önde, yanında ızgaravari neydüğü belirsiz şey mangal için belki kullanılabilir.
Yani bizımla deyılsın.
-
19 Aralık 2014, 02:06
-
19 Aralık 2014, 02:06
Izgarayı sökmesi kolayda o motora çift amortisör hiç yakışmamış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)