2 Parça tulum için deri dikişi yapan yer arıyorum.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam motorun üzerinde denediniz mi hiç?
Olması gereken hafif aşağıda olması zaten.
Bende motosiklet pantalonu kullanıyorum , ayaktayken dizimin altına iniyor baya. Fakat oturunca motora cuk diye yerine geliyor dizlikleri.
-
Beko12345e katılıyorum eğer motor ustundeyken aynı sorun varsa ayakkabı tamircilerine bir bak sor kollu dikiş makinaları var onla halleder diye düşünüyorum
-
Denemedim arkadaşlar hiç deneyeyim hakketen. Peki birazcık bol gibi normalmidir
-
Arkadaşlar doğru söylemiş, oturunca dikkat ettiyseniz pantolonun da paçaları yukarı sıyrılır. Bir oturup da denemenizde fayda var, ben motosiklet pantolonunun paça ölçüsünü bile oturup da aldırmıştım. Bol olması, korumalar tam oturuyorsa sorun olmaz ama rüzgarla silkelenip cildinizi kızartacak kadar bir bolluk varsa olmaz tabi.
-
Oturunca onun tam yerine gelmesi lazım, tulum güzelmiş gerçekten hayırlı olsun
-
Dostum resimlerden anladığım kadarı ile sadece bacak bölgesi değil tüm tulumun küçültülmesi lazım ,bana göre o tulum büyük sana bunu yapabilecek işyeri bulmak zor terziden çok dericiler ile konuş,yada kilo almaya bak biraz daha toplayabilir.
-
Haklısın İstanbul anadoluda var mı bildiğiniz böyle bir yer
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Teşekkürler YouSuffer
Peki her ihtimale karşı İstanbul anadoluda var mı bildiğiniz böyle bir yer
-
istanbul şirinevler motosay deri aksesuarları yılmaz abi var bu tarafa geçersen 1saatte falan halleder herhalde .
-
18 Aralık 2014, 18:18
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
-
18 Aralık 2014, 18:25
adam motosiklet için deri aksesuar ve tamir işi yapıyo kask içi tamiri çanta depo kılıfı vs motorla alakalı bütün deri işlerini yapıyo reklam gibi oldu ama motor camiasında kazık yemediğim tek adam diyebilirim (bu arada çok yakın arkadaşım büyük bi motor firmasının sahibi ondan bile yedik kazık ) o kadar yani
-
18 Aralık 2014, 18:27
Hocam terzi yapamaz çünkü terzideki dikiş makinesini deride kullanmayız. Özellikşe tulum gibi kalın bir deride imkansız. Hem iğne kırılır hem de yeterli mukavemete sahip ipliğin kullanılamaz. O işi deri ile ığraşan yerler yapabilir ancak.
-
18 Aralık 2014, 18:47
BatuhanK teşekkürler değerli bilgin için.
Adonis dost kara günde belli olur derler. Benim de ilk işim oraya gitmek olacak Kadıköy tarafından geleceğim. Oranın tam adresini yazabilir misin? Haritadan bakıp uçayım
-
18 Aralık 2014, 19:55
Ayakkabı tamircilerine bir sor bakalım. Onlar ne diyecek
-
18 Aralık 2014, 22:33
-
21 Aralık 2014, 13:05
Merhabalar deri işini terziler yapamaz arkadaşta yukarıda nedenini belirtmiş daraltırmak istersende komple dikişleri söktürüp fazlalığı kesilip tekrar dikilmesi lazım bunu yapabilecek insanlar zeytinburnun'daki deri montçulardır ama pantolonda yapanı bulman lazım hafta içi bir gün zeytinburnuna gidip deri pantolon diken işletmelere ulaşabilirsin genelde bu şeyler rusya'ya ihraç edildiği için pantolon yapanıda bulman biraz zor olabilir biraz fazla para isteyebilirler çünkü işi ağırdır tekstil gibi dikim hatasını affetmez deriyi yırtabilir yada dikişleri kaçırırsan deride iz bırakır mesleğimde deri çanta'dır
-
22 Aralık 2014, 01:34
Ustam sonsuz teşekkürler değerli bilgilerin için ben motosaya gittim bu cumartesi (yani dün) baktılar ettiler gydim tulumu motora oturdum. dediler bunu kesersek plastik dize gelir rahatsız eder esnemez. ben de motora binince fark ettim bu seferde bacak kısmı alt değilde üst bölgenin fazlalığı canımı sıktı ya. motora binince sıkıntı yokda yürüyünce insanın morali bozuluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)