Yaşım 10-11 civarı sokaktaki motorcu abim bazı akşamlar arkadaşlarını dükkandan bozma garajında ağırlıyor, çaylar içiliyor (ben kivi suyu içerdim oralet gibi antifriz diye dalga geçerlerdi ) bisküviler açılıyor herkes başlıyor anısını anlatmaya içerde bi mz 301 kapıda 151 - 251 daha sonraları titan vs. ortam çok güzel o yaşta bile eve saat 01:00 olmadan gitmiyorum çünkü yaptıkları muhabbet ve anıları çok hoş geliyor.
Şimdi 30 a merdiven dayadık nihayet kendi motorumuzu da aldık ama muhabbet yok, motorcu arkadaş yok hani forum dahi olmasa motor hakkında ne bilgim ne de paylaşım yapabileceğim bi yer olacak. Video bloggerlar her zaman aynı tadı vermiyor çok iyi olanlar var ama tek konuşuyorlar bilgi veriyorlar ama aradığım o sohbet muhabbet ve acı tecrübelerden oluşan deneyimler yok maalesef. AEA' nın eski videoları çok iyiydi ama şimdi bana 50.000 tl lik 100.000 tl' lik motor tanıtıyor canlı yayında soru soranlara ise hiç etliye sütlüye bulaşmayıp direk yok şu kaliteli malzeme onu al yok şurda sür vs. tarzı cevaplar veriyor ki benim işime gelmiyor.
Motosiklet.net kendi kanalını kursa mümkünse haftada bir ama en olmadı ay da bir canlı yayın yapsa, ülkede ki tüm illerden temsilciler farklı yerlerde farklı videolar çekseler sadece istanbul yada ankaraya da bağlı olmaz böylece. Örnek veriyorum adamın garajı müsaittir yada evi müsaittir başvurur yönetime önümüzdeki ay ben sunmak istiyorum bi webcam' im bir de internet bağlantım hazır dese, onun haberi bir ay öncesinden forumda yayınlansa katılmak isteyen arkadaşlar katılsa tecrübeli yaşı olgun abilerimiz çayını içip bize servislere gittiğimizde kazıklanmamak için yada en basitinden motorun sesinden dahi anlayacağımız sakatlıklar hakkında tüyolar verse çok güzel olmaz mı?
İlla hd kayıt çekmemize gereke yok 360p yada 480p bağlantıda 8 mbit internet hızında bile canlı yayın yapılabilir.
Böyle bir girişim söz konusu olabilir mi acaba?