sebep ? .
Adam küfurlü konuşmuş geyik olsun diye öyle dedim. Ne yani sizin Trol mevsiminden haberiniz yok mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Eski mesajları okumadım öylesibe yazdım sana laf geldiyse kusura bakma knk.
Günümüzde cep telefonundan bile canlı yayın yapılabiliyor. Periscope diye bir uygulama ile. Youtube üzerinden de yayın yapılabilir. Haftalık yayın listesi hazırlanır, şehirlere bölünür ve canlı yayın yapmak isteyenler sıraya alınabilir. Genel konuşuyorum, konu zaten eski ama hortladığı için bir fikir yazıyorum.
Hakikaten ne güzel fikir atmış ortaya Bune.
Forumda (arkadaş listemde ekli olmayabilir ama ) sohbet etmek istediğim çok insan var.
Çok demeyeyim de bi Top 20 çıkar yani.
Bi liste yapacağım bu üyeler benimle irtibata geçsin skype geyiği iyi olurdu aslında. Ama hep üşeniyorum.
Perşembe gecesi düşen çiy sayesinde yaya yolu çizgisi üstünde milisalisede arka kaydı ve düştüm. Konusunu açmaya üşeniyorum.
İlk defa düşmüyorum ama bir cisim yere bu kadar kısa sürede çakılamaz. Hangi tekerin bıraktığını anlamadım bile ilk başta.
Böyle geyikleri yapacak elemanlar lazım
Nyse sn ytyrsn glba ii gclr:S
dün felaketti ben bi ara gece benzinciden sigara almaya gidicektim üşendim bide soğuktu arabayla gittim valla arabnın üzeri baya yağmur yağmış gibiydi. neyse umarım bişeyin yoktur.geçmiş olsun. bu arada çiğden beteri var motor yağı tecrübe konuşuyor yağda baya hiçbirşey anlamıyorsun
ok.kib.bye :S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)